Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!

Едно мъчи лидера на ГЕРБ – не знае от кого загубил на вота, кой издигнал Радев
Обновена: 5 фев 2017 18:11 | 5 фев 2017 14:45,
330
Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!
Снимка: БТА

Проблемът с мигрантите е решен изцяло. В България има най-малко мигранти от целия Европейски съюз.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Пловдив, за да представи управленската програма на партията пред местната структура в града.

"Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моят другар, има 30 000. При нас армията, полицията – 320 млн.", посочи Борисов, цитиран от "Фокус". "Дойдох, победих и в Братислава беше ключовото заседание", допълни бившият премиер.

По думите му вече и Европа е узряла, че само през КПП-та има право да влиза чужденец.

"Винаги съм казвал, че с патриотите работихме съвместно и заедно и тяхната подкрепа действително вършеше работа", коментира Борисов. По думите му там, където са сгрешили, ГЕРБ си поема отговорността.

Борисов коментира и критиките към работата на правителството му. "Целево се бие по ГЕРБ, за да се осигури максимално медийната подкрепа. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан тоя блок и какъв е сега", посочи той.

"След изборите, ще си говорим пак", заяви Борисов.

"Сега Нинова ще ни прави ревизия.Каква беше АМ "Тракия" и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях?", попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ потвърди, че в управленската програма на партията е заложено двойно увеличение на учителските заплати, тъй като бюджетът позволява това да се случи. "Най-важното, ако погледнем и нашите възрожденци, се оказва образованието", обясни той.

Борисов коментира и президентските избори. Той сподели, че не знае от кого е изгубил. Вотът не бил спечелен от БСП." Това ми е един от проблемите – не знам от кой ги загубихме. Още не се знае кой предложи Радев", призна той.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знаеш от кого си загубил?Мислиш си-не може да е от тоя народ,лошия мат'рял винаги е гласувал за мен,дали не съм попаднал в друга държава?Ти се благодари,че не беше премиер на Румъния,ние тук доста кротко те отсвирихме.Трябва даже да си ни благодарен.
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"При нас армията, полицията 320 млн."Това изявление някой ще може ли да ми го разшифрова. Щото на мен ми звучи като вица:- Петка, уредите!- 20- Какво 20 бе?- Ами, кво уредите?
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турски компании проявяват интерес към проектите на пътната и жп пътната инфраструктура каза вицепремиерът Томислав Дончев."Сред 100 -те най-големи инвеститора подат и турски фирми"
37
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен "АНдрей Ковачев, Томислав Дончев, Димитър Николов" свестни !!!Хайде СТИГА - човек НЕ Е СВЕСТЕН ако се остави друг да го мачка - гръб затова е тюрлюгювеч /смачкана , безволева каша от матриал по думите на вожда/ Класическа тоталитарна партия (при това саката - без идея )
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всичките им магистрали които строт са 6 месеца до година живот. А знаете ли кой ги строи? ами турски фирми близки до ЕРдоган.
35
1
 
26
 
! Отговори
ами преди 7 години
Наистина ли не разбира,че хората гласуваха ПРОТИВ Цачева????????
34
0
 
25
 
! Отговори
ъ преди 7 години
Всяко нещо е с времето си Бойче-ти също !!
33
0
 
20
 
! Отговори
579 преди 7 години
как да не знаеш бе, Тръмп го предложи, за да те отсвири на изборите.
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ не разбирам, защо Меркел не си ги вземе всички имигранти в Германия? да си ги гушка, явно има нужда от любов жената.
31
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, бе хора, румънците изкараха 200 000 на площада, и закона бе отменен. Ние кога сме изкарвали толкова много хора? За последно 20 000 излязоха във варна, когато горяха хора, но после Орешарски назначи Пеевски, тръгна се на платени контрапротести и нещата там залиняха. Нека излязат сега АНтон Генов и АНтоанета Цонева и да кажат колко им плащаше Борисов за да не протестират срещу него.
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен "По-скоро Волен ще направи заплатата 1000 лева отколкото Герб 650...."Хаха ТАКА Е: Но Волен вече не може шо.рошите го заплашиха с разправа (физическа и то в аспект живота му).Та трабва да търсим Българския Тръмр - Независив (с пари) , твърдоглав и постоянен в изкореняването на шо.рошоизма.
29
0
 
29
 
! Отговори
!? преди 7 години
този го тресе деменцията на МАХ
28
0
 
30
 
! Отговори
Улица Пиротска преди 7 години
по времето на Борисов започнаха да я наричат улица Арабска....
27
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** е, че в Герб има и свестни хора - АНдрей Ковачев, Томислав Дончев, Димитър Николов - но с този предводител, не им се дава да изплуват, а бутат напред нищожествата като Цветанов и Цачева. Докато той е начело, ще се затрият имаха 42 процента, а сега са паритетни с БСП с техните 28 процента. Симеон, Доган, Костов, Първанов се оттеглиха, време е и Борисов да се оттегли.
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох ,а месец май колко ще са
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добро социологическо проучване на общественото мнение от това по-долу, здраве му кажи! Този егоист само да се зачете във форумите! На негово място бих се гръмнал, при толкова народна любов!
24
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А знаеш ли от какво е най-доволен народа-че си подаде оставката.Само да не се чудиш след изборите от кого пак си загубил.
23
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лично съм гледал как работят фирмите на Герб. На Шишман преди две години бяха извикали ВиК, за да оправят някаква тръба. Разбиваха поне метър - там още от царско време са полгани тръби. Като оправиха тръбите после сложиха асфалт не повече от два-три сантиметра - шац. Идеше ми да ги питам, а бе вие толкова асфалт ли разбихте колкото положихте? на нашата улица - същата работа - тръбите бяха на два метра под земята, сега са на 10-15 сантиметра под нея, качеството на водата рязко се влоши.
22
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОГА ЩЕ РАЗБАРЕШ КОЛКО МНОГО ТЕ МРАЗИМ И ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ТЕ НЕНАВИЖДАТ ЗАРАДИ ЛАКОМИЯТА ТИ ,ЗАРАДИ РАЗГЛЕЗЕНИЯТ ТИ ДЕБЕЛ *** ДЕТО СИ МЕНКА ВСЕКИ ДЕН СКЪПИТЕ КОЛИ ЗАКУПЕНИ ОТ СИРОМАШИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ,ЗАТОВА ,ЧЕ ТРУПАТЕ МИЛИОНИ ОТ СУБСИДИИ ,ЗАТОВА ЧЕ СТЕ ТОЛКООВА АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ. ТИ СИ КОМУНИСТ ! МАНТАЛИТЕТЪТ ТИ, АЛЧНОСТТА ТИ,НАГЛОСТТА ТИ ЛЪЖИТЕ ТИ СА КАТО НА КОМУНИСТ !
21
0
 
29
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Няма ли кой да му каже ,че колкото по-вече обещават и лъжат толкова по-зле става за тях. На хората им е писнало от гербави лъжи не ,че и другите през тези години не крадоха ,но тия ги удариха в земята.