Нинова и на шега, и не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!

БСП предупреждавала от месеци, че ще ни замразят еврофондове
223
Нинова и на шега, и  не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова определи като лоша новина проблемите с Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" и припомни, че БСП от месеци предупреждава, че има рискове за усвояването на европарите по нея.

Още по темата

"Дойде време "г-жа Лъжа" (б. ред. така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и политици от неговата партия наричат Корнелия Нинова) да пита за истината. Защо, г-н Борисов, на 10 февруари получаваме писмо от ЕК, в което се казва, че замразяват плащанията?", попита тя.

Нинова коментира, че Брюксел замразява плащанията заради липсата на прозрачност, на конкуренция при избора на външни експерти, съмнения за измами.

Лидерът на БСП предупреди, че такова нещо ще последва по ОП "Околна среда", ОП "Морско дело и рибарство", фонд "Вътрешна сигурност" и фонд "Убежища, миграция и интеграцията" и постави въпроса кой ще понесе политическата отговорност.

"Ако последват и следващи спирания на пари, ще се дължи на управлението на Бойко Борисов", настоя Нинова.

Соцлидерката припомни, че Бойко Борисов е заявил, че ако някой вкара повече пари от него в страната, ще му ръкопляска прав 30 минути.

"Какво ще направи заради това, че хора в неговото управление отнеха на България 350 млн. лева?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вашият идол Борисов се върна от една далечна братска страна, когато сваляха Орешарски и каза на летището :"Сега ще почнат да фалират едни банки..."После стана далаверата с КТБ.Може би е придобил качествата на Алена?Номер 60, да не се на...ш от възторг?
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ ПИШИ АНОНИМЕН. Имам си номер на коментара и е достатъчно.. ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИГРИ СЕ ПОВТАРЯТ В БЪЛГАРСКАТА . ТАКА БЕШЕ ПО ВРЕМЕТОВ НА БЕРОВ /УЖКИ ДПС УПРАВЛЯВА НО БЕШЕ НА ВЛАСТ С БСП/ СЕГА БСП с ДПС. БАНИЦАТА Е ПРЕВАТИЗАЦИЯТА.ЗАТОВА ВСИЧКИ ДА СЕ ПОДГОТВИМ НАВРЕМЕ И ДА УЧАСТВАМЕ - ЛЕВА РЪКА, ДЕСЕН ДЖОБ.
44
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука се оставят само коментарите в поза на Бе Си ***-ту.Другото се ТРИЕ.
43
3
 
3
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Анонименами не си чувал как ще чуеш червената *** е в голямата игра още от тогава с коли трудно не като с куфарчета
42
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа леееко подсеща България че ще спре всички фондове ако БСП вземе властта. ГЕРБ осигуриха европейски фондове и ги откраднаха. На БСП Европейски ня даде и стотинка и откраднаха парите на българите - КТБ Белене и т.н. Аз лично предпочитам ГЕРБ да крадат еврофондовете вместо БСП да ми бърка директно в джоба.
41
11
 
16
 
! Отговори
урраа. преди 7 години
Червените идват на власт урааа.Ще фалират още банки урааа.Ще строиме пак Белене ураа.Може и купони за банани урааа.Ще крадеме якоо ураа.В България ще останеме само пенсии и черниУраа.
40
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм чувал Нинова да е крала коли в Чехия.Но за Боко - да.Елементарните хора го боготворят, защото смятат, че приличат на него и са прави.Достатъчно ще е да мога с червен молив да поправя грешките в текстовете.За съдържанието да не говорим.Да, да не пропусна - БСП НЕ Е НА ВЛАСТ!
39
10
 
7
 
! Отговори
стомин преди 7 години
само от това че се плюе герб и се припознава само и единствено червената партия-майка да ти стане ясно колко *** са налазили
38
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европейците са просто предпазливи. Парен - каша духа. Да не са толкова *** - баш па на нея ще дадат пари, после - гони Михаля. И в банките не дават пари при неоправдано висок риск от попиване, а много добре си ги знаят тия.
37
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забавно е да наблюдаваш как тиквените *** се чудят какво да измислят, след като е ясно, че проверката на програмата със спрените фондове е правена преди оставката на Тиквата и покрива неговото управление. От девет кладенеца се опитват да ни носят вода. :D
36
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте какво, за който искате гласувайте, само не за ГЕРБ! Там е събрано най-лошото от българския материал!
35
4
 
8
 
! Отговори
колко взе. преди 7 години
До ZlatenaВзе ли поне 20стотинки за гениалния ти пост?
34
11
 
14
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Zlatenaа на червените *** кой плаща я ни осветли
33
14
 
12
 
! Отговори
Сергей преди 7 години
Нинова, мъжът ти митничар ли работи?
32
5
 
9
 
! Отговори
отг преди 7 години
До ZlatenaЛеле това как го изписа, май ти беше трудно.С деменция ли си?Заради такива като теб в България никой не остана.Мр..ни мъ..ши.
31
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, как го правят тоя номер от БСП? Щом дойдат на власт и веднага всичко в държавата се разкапва. Как въобще успяват? А ми че то нищо да не пипат, само да си лежат в къщи, няма толкова бързо да се скапе всичко!
30
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ СА ВЪЗПИТАНИ ПО РУСКИ МОДЕЛ . БЕЗ КРАДЕНЕ , БЕЗ КОРУПЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА МИНЕ.
29
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички разбраха, че герберите са маллоумни комарджии,нагаждачи на индиаанеца ВВинету,който ни зароби в бъдещето с колосални дългове,пари вече изтеглени и окрадени от него.ГЕРБ са история.БСП ще спечели изборите за наше добро.Затова ще гласувам за тях.Г-жа Нинова е най-адекватния политик в момента.
28
2
 
3
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 7 години
До АнонименАбе грип колко ти плащат?За виагра ще събереш ли?
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спирането на плащанията е само първата стъпка. Тепърва предстоят фалитите на нови банки и безумен растеж на външния дълг.