Нинова и на шега, и не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!

БСП предупреждавала от месеци, че ще ни замразят еврофондове
223
Нинова и на шега, и  не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова определи като лоша новина проблемите с Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" и припомни, че БСП от месеци предупреждава, че има рискове за усвояването на европарите по нея.

Още по темата

"Дойде време "г-жа Лъжа" (б. ред. така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и политици от неговата партия наричат Корнелия Нинова) да пита за истината. Защо, г-н Борисов, на 10 февруари получаваме писмо от ЕК, в което се казва, че замразяват плащанията?", попита тя.

Нинова коментира, че Брюксел замразява плащанията заради липсата на прозрачност, на конкуренция при избора на външни експерти, съмнения за измами.

Лидерът на БСП предупреди, че такова нещо ще последва по ОП "Околна среда", ОП "Морско дело и рибарство", фонд "Вътрешна сигурност" и фонд "Убежища, миграция и интеграцията" и постави въпроса кой ще понесе политическата отговорност.

"Ако последват и следващи спирания на пари, ще се дължи на управлението на Бойко Борисов", настоя Нинова.

Соцлидерката припомни, че Бойко Борисов е заявил, че ако някой вкара повече пари от него в страната, ще му ръкопляска прав 30 минути.

"Какво ще направи заради това, че хора в неговото управление отнеха на България 350 млн. лева?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КРАДЕНЕ ЩЕ ИМА 100% НО ОТ БЮДЖЕТА И ОТ БЪЛГАРСКАТА ПРЕВАТИЗАЦИЯ.. ТАКА, ЧЕ ЕС СИ ЗНАЕ УРОКА. КАКТО И НИЯ ОТ ПУБЛИКАТА.
25
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕК установи, че Тиквеното правителство се е наакало през 2016-та, а тролещите им олиго френи във форума почнаха да ни убеждават, че през миналата година ГЕРБ не били на власт... ахахахах
24
18
 
16
 
! Отговори
нещо вярно преди 7 години
Абе как може да има хора , които гласуват за БСП.Май е вярно - лош материал.Само пенсии и някъкви недъгавци.Почитателите на БСП.ПАЗИ БОЖЕ.
23
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е резултатът от посещението на Радев в Брюксел - когато Плевнелиев ходеше там после течаха милиарди евро към България, а сега парите ни ги спират веднага след като Радев се разходи на държавни разноски до там.Явно разбра ли са хората с какъв крадлив харманлийски *** ще си имат работа и вземат мерки.
22
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунист по гръб не пада. Винаги някой друг е виновен.И такаще бъде докато за пореден път се провалят. Тази игра я играхме вече .....колко пъти?????
21
23
 
11
 
! Отговори
Доброто победи преди 7 години
Червени каскети, не минаха и две седмици от вашето комунистическо правителство и веднага ви спряха парите от Европа.Не че не се очакваше, то е напълно логично само като ви видят охранените свински туловища на Нинова и Йотова!Оставка на Радев и комунистическият му престъпен кабинет!
20
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плащанията по оперативната програма "Наука и образование за интелигентен растеж" са временно спрени заради нередности в управлението й. Те са установени по време на проверка от Европейската комисия, извършена от 24 до 28 октомври 2016 г. (Тиквено време).
19
19
 
12
 
! Отговори
ъъъъъъъ преди 7 години
До АнонименАбе ти сериозно ли искаш БСП - уродливите мутанти на власт.Какъв си ти? Ми..ерник.
18
10
 
8
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
Извинявам се! На 06.11.2016г. бяхте мaлoyмни, каквото и да ви спират ще е малко!Честито на Гришо!
17
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Признавам СТРАНДЖАТА за най-работливия *** в България!
16
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само че проверката на ЕК покрива управлението на Тиквата, проверката е направена през октомври и разследва месеци назад и заради това спират фондовете. ФАКТ, ФАКТ ФАКТ!------------Факт е че такива проверки текат редовно през последните две години при ГЕРБ, но докато ГЕРБ бяха на власт спрени фондове нямаше.Дойде *** Радев и БСП на власт и веднага спряха еврофондовете.Факт!Факт! Факт!
15
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момченца и момиченца на заплатка в ГЕРБ, одитът на ЕК покрива цялата минала година от управлението на Вожда. Това са фактите. :))
14
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Брюксел прекрасно разбират, че Радев е кадър на БСП и че е назначил в служебното правителство само кадри на БСП. Затова и спирането на фондовете е червен картон за тях.Лошото е че страдаме ние съща както беше при Орешарски.
13
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Замразяват плащанията, защото идвате на власт бе, за да не крадете!През колко правителства и през колко избори трябва да минем, за да ви стане кристално ясно - Европа на вас пари не дава, защото не ви вярва!
12
6
 
21
 
! Отговори
до истината преди 7 години
Само че проверката на ЕК покрива управлението на Тиквата, проверката е направена през октомври и разследва месеци назад и заради това спират фондовете. ФАКТ, ФАКТ ФАКТ!
11
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой беше на власт през този период? Тиквата!------------Не, той беше в оставка от от края на Ноември.Отговорността е на Радев.
10
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е не, този път ги спират заради Герб, БСП няма нищо общо. Няма какво да се лъжем.
9
16
 
4
 
! Отговори
Истината преди 7 години
До до 1Но по времето на "тиквата" нямаше спрени фондове, а сега всяка седмица спират по някой.Факт!
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нередностите по програма "Наука и образование" са установени по време на проверка от Европейската комисия, извършена от 24 до 28 октомври 2016 г.Кой беше на власт през този период? Тиквата!
7
10
 
31
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Фондовете ги спират заради управлението на Тиквата, факт!