Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?

Борисов обвърза вота с програмата за енергийната ефективност
Обновена: 26 фев 2017 16:28 | 26 фев 2017 15:57, Камелия Цветанова
424
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?
Снимка: Reuters, архив

Програмата за енергийна ефективност на панелните блокове може да бъде спряна след изборите. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов в Благоевград.

Още по темата

"Ако не ви харесва – спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успех”, заяви експремиерът, който инспектира няколко от санираните блокове в града, цитиран от bTV.

Не за първи път ГЕРБ обвързват програмата за енергийна ефективност с избори. Между двата тура на президентския вот зам. - министърът на регионалното развитие Николай Нанков, кметове и други политици от ГЕРБ чертаеха апокалиптични прогнози при загуба на Цецка Цачева, а в Смолян даже се появиха предупредителни листовки, призоваващи да се гласува с „правилната” бюлетина.

Тогава Борисов призна, че това поведение на ГЕРБ е било грешка и даже се е скарал на подчинените си заради всяването на паника.

Междувременно ресурсът на програмата наистина беше изчерпан, като се появиха информации, че е била източвана с неоправдано високи разходи за материали и работа.

По време на днешното събитие в Благоевград бившият премиер беше атакуван от няколко от присъстващите заради приоритетите по време на управлението му и липсата на възможности за развитие в региона.

Кметът на града Атанас Камбитов и някои от по-гласовитите граждани определиха това като провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Строим за да крадем-мотото на ГЕРБ
262
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя, па! Намерил с к'во да ме плаши. :) НИТО ТИКВАТА МИ ТРЯБВА, НИТО С(р)АНИРАНЕТО МУ! ДА СЕ МАХА!!
261
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиква с опасен чар!
260
2
 
30
 
! Отговори
кога? преди 7 години
Кога ГЕРБ ще бъдат денацифицирани?
259
3
 
44
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
Колко е хубаво, че не виждам тази мутра всеки ден по телевизиите. Никога да не го видя! Долен, неук, отмъстителен, продажен и страхлив! Не гласувайте за ГЕРБ и Реформаторския блок!
258
6
 
39
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Аз вече се санирах сам за това ще гласувам за комунистите дека утепаха на тиквата дедо му ако може и тиквата да утепат!
257
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
понеже герб не санираха моя блок, гласувам против тях, за който и да е. нищо лично, просто следвам 'логиката' на този 'гений'.
256
4
 
36
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Да го санират два метра под земята тоя нагляр!
255
5
 
36
 
! Отговори
Лисан преди 7 години
Идеално! Всеки поне малко мислещ човек е срещу наливането на държавни пари в частни имоти.
254
3
 
42
 
! Отговори
БАй Миле преди 7 години
Бал съм ви и санирането за ГРОБ нема да гласувам
253
4
 
29
 
! Отговори
БУДАЛА преди 7 години
Санирането е добро дело .Но само за Панелките , другите с къщи къде Живеем ?Днес си платих за нова дограма и изолация + покрив на къщичката . Излезе ми 10 000 лева .Дали ще излезе прав слуха - Плевнелиев е изпрал през България 16 милиарда долара на ИДИЛ ?
252
4
 
42
 
! Отговори
Бай Курти преди 7 години
Що бе Боци? Защо реши, че хората ще се водят по мутренския ти акъл?Спирай санирането, този пладнешки обир!
251
4
 
35
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
Бай Х.й=Бай стиропор
250
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 307Глей сега. Новините се четат от нормални хора, за това анкетата изглежда нормална. Но при коментарите не е така. Повечето нормални хора нямат нерви да спорят с неграмотници и си траят, а неграмотниците са много гласовити, някой от тях са и платени. За това се получава това разминаване.
249
2
 
23
 
! Отговори
ngl преди 7 години
До Анонимен 316Не си сам да знаеш,че има и други като теб.За съжаление хората са слепи и виждат само ГРОБ и БСП.А ако реши държавната машина да очерни някого то няма отърване.А хората гледат като зомбирани и вярват ли вярват.Ако държавата поиска да изкара някой монах живял цял живот в някой манастир в най големия бандит и кръволок то ще го направи,а хората ще възприемат това за истина,а какво остава за Сидеров.Те вече му изградиха негативния ореол и голяма част от хората не го възприемат но
248
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо се опитвате да внушите, че изборът е между ГЕРБ и БСП?Аз редовно гласувам за Сидеров.Тук ще гракнете, че той е луд, но следя законопроектите на Атака- единствените родолюбиеи българи в парламента са те.
247
2
 
29
 
! Отговори
Ариана преди 7 години
Бойче ,а водичка ще ни оставиш ли? Ще бъдем скромни ,само студена от тая оранжевата.
246
2
 
44
 
! Отговори
след герб идва.... преди 7 години
Бойко с теб сме, след винетките и след билетечето, идва водата, а тока си го вдигаш, ти си си майстор там от години!А въздухът в София скоро ще бие и тоя в Пекин, стваме номер 1, Бойко, мачкай, мачкай астамтици и малките деца с дихателни болест, победа!
245
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този тип действа като мутра от 90-те. Заплахи, просташки изказвания. Стига с това санирате - не разбрахте ли, че това е касичката та ГРОБ!! Хората в ГДР и в Полша откога приключиха с това, а тук в цяла България се правят няколко блока с парите на всичките ни. Не искам с мои пари да се слага стиропор на чужди блокове, нека всеки сам да си оправя частната собственост.
244
3
 
35
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Ааааа, забравих. И за КТБ сесетих, как се бави от всички разследващи органи разследването, как въобще не се бързаше с него,а всички ние ще плащаме 4-темилиарда, как пак наши фирми строят , почистват и санират, а народът е толкова озлобен, че или напуска държавата, щом вземе диплома , или се ръгат с ножове и трепят с бухалки, докато държавата нехае.Впрочем, и за "Ало, Ваньо?" се сетих, и за Мешо бирата, и за това, как Кристалина щеше да подобрява генофонда с бежанци, а ти-с инвестиции от Катар.