Посланието на Ахмед Доган: Свобода или Ердоган!

"Писмото е неговия обет за вярност към България"
17 мар 2017 10:07,
114
Посланието на Ахмед Доган: Свобода или Ердоган!
Снимка: архив Reuters

В писмото на Ахмед Доган, което той публикува, се чете посланието "Свобода или Ердоган!". Това смята главният редактор на сайта 24rodopi.com и един от познавачите на процесите в ДПС Илхан Андай.

"Писмото на Доган е по-скоро неговата клетва и неговият обет за вярност към България. Той показва, че на 100% е във форма", коментира той. Според журналиста посланието "Свобода или Ердоган" Доган е започнал от конференцията, по време на която Октай Енимехмедов се опита да стреля по него.

"През тази призма на посланието сега трябва да си зададем въпрос кой натиска онзи спусък и дали всичко не идва от Анкара", каза още журналистът пред Нова тв.

Още по темата

Според него посланието на Доган е към онези 400 000-500 000 избиратели на ДПС и то е: "Време е за избор. Избирате спокойния дом или султаната, който е заложен да се случи след 17 април".

Според Андай в писмото на почетния лидер на ДПС се усещал и отчаяният тон на човека пустиня. "Видите ли, Хан Аспарух е първият воин, не дай Боже аз да съм последният", смята Андай.

Според журналиста в момента Ердоган води своята битка със Западна Европа и използва и България, защото ние не сме толкова силни да контрираме.

И според изборния експерт Михаил Константинов посланието на Доган е във вярната посока.

"На мен ДПС не ми е любима партия, но в случая не мога да не призная, че нещата, казани от Ахмед Доган, са верни. Добре е, че той ги казва. Това би трябвало да успокои нещата в някаква степен, защото турската общност в България е разбунена. Тя не знае към кого да отиде", коментира професорът.

Според него една от целите на посланието е да ориентират турската общност у нас да избере Доган или Местан.

"Очевидно е и, че от Турция към нас се трансферира несигурност. Има вече директни заплахи от типа: "Ще ви пуснем бежанците".  Бежанци няма, а хората, които ще ни пуснат, трябва да бъдат спрени. Трябва ясно да заявим, че нашата граница ще бъде пазена с всички законни средства", каза още Константинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз мисля, че трябва да се върнем 27 години назад за да тръгнем начисто....като *** ***, които пощадихме тогава.....заедно с дечицата им, че поотрастнаха и станаха за колене.
16
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доган е допринесъл за България около 1785 пъти повече от малооумника-еднокнижник Борисов.
15
1
 
1
 
! Отговори
? преди 7 години
До ! --Алооо удивителниякак мислиш да я свършиш тая работа с кремъклии или малнихери-1913
14
13
 
18
 
! Отговори
risk assessor преди 7 години
ДПС- проруско и пробългарско.ДОСТ- протурско и проевропейско.Труден избор за сънародниците- турци!
13
8
 
13
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
Подкрепям те напълно.Аз самия зная за пакт между двамата за подялба на БГ.Юга на Турция,а Дунавска на Русия ....... Турция излиза от НАТО до месеци ......Дори без да е поканена ....Интересно Тръмп какво прави ,но той е толкова неориентиран и има толкова врагове в Америка,че .........Англия няма да ни помогн.Радев е прав за френско немска помощ .....ЕС е под угроза.ТСВ иде.
12
21
 
6
 
! Отговори
DOST,um преди 7 години
Турците в България незнаели за кого да гласуват. Как да незнаят ДОСТ//DOST//e тяхнатанова партия а не партията на" пернатия"
11
2
 
22
 
! Отговори
! преди 7 години
Не ме интересува нито ДПС,НИТО ДОСТ! Интересува ме България и попълзновенията към РБългария от страна на ЕРДОГАН и ПУТИН! Трябва ЯСНО да разберат, че ще защитаваме границата СИ от терористи под формата на "КЛЕТИ МИГРАНТИ, БЕЖАНЦИ,ЧЕЧЕНЦИ, идващи "да помагат' с всички законни средства!!! и няма да пуснем НИКОГО! Ако мислят Ердоган и Путин "да делят"!!?? НЯМА да стане!! Нека да мислим ТРЕЗВО, никакви лъжи да не ни объркват, но да бъдем в ЕС, НАТО, защото ще ни трябва помощ от държави на по-високо
10
9
 
5
 
! Отговори
народееееее преди 7 години
Очаквам в знак на благодарност отбора Левски да се прекръсти на Доган 1990
9
9
 
21
 
! Отговори
Шиши преди 7 години
"Писмото е неговия обет за вярност към България"Те и обръчите от фирмите и раздаването на баницата също бяха негови обети, сега и султанат! Да ни е честито! По голям тарикат последните 30 години не се е раждал по тези земи!
8
9
 
14
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
bolbovДо номер едно .Дано да си прав другарю нашето бъдеще е наистина 27 години назад за да тръгне отново Н.Р.България напред.Да живее Моята Родина незабравимата Народна Република България !!!
7
9
 
16
 
! Отговори
антиседераст преди 7 години
И, какво излиза до тук ?. Евроатлантиците са с Европа и Турция а Доган е за България. Май трябва да остане само ДПС партията в България, всичко останало да се маха в Европа и Турция.
6
9
 
18
 
! Отговори
sofeto преди 7 години
Гюптенина-хидролог освен милионни хонорари да прибира и в сараи да се крие нищо друго не е направил за мамковината, иначе сурат голем!
5
7
 
13
 
! Отговори
Ленин преди 7 години
100 г от ВОСР.Поуките са ясни .Народа затова искаше комунизъм ,за да няма войни .Онези империалисти днес са олигарсите по света.Мислете.
4
40
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пътят на България е с ЕС и НАТО, не с Азия. Затова-ДОСТ!!!
3
16
 
4
 
! Отговори
Доган преди 7 години
си поиска България ......
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да перешеш наакани *** петното си остава.
1
26
 
11
 
! Отговори
хората говорят преди 7 години
Много шум, за нищо ..На 26 март БСП взема властта и отиваме към ускорено развитие на социалистическо общество.27 г не строихме нищо ,народа оскотя и изляга и останаха само политическите анализатори .......