Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов

Вотът ще бъде днес на Националния съвет на БСП
Обновена: 22 апр 2017 09:52 | 22 апр 2017 09:30, Александър Попов
170
Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново заложи лидерството си в БСП. Тя ще поиска оставката на бизнесмена Георги Гергов от Изпълнителното бюро на партията на днешното заседание на Националния съвет на партията.

Причината - посредничеството му при срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и изпълнителния директор на "Овергаз" Сашо Дончев, след която избухна скандал с взаимни обвинения за опит за натиск.

Според нея не е редно политическо лице да участва в подобни срещи.

"Аз съм поканила господин Гергов за член на Изпълнителното бюро. Поисках му оставката, той ми отказа. Свиквам Националния съвет, в който участват колегите от цялата страна, и ще поставя на гласуване оставката на г-н Гергов пред Националния съвет на партията", заяви Нинова пред БНТ.

Тя се зарече да си тръгне с достойнство, ако загуби днешното гласуване.

На съвета тя ще представи и доклад за актуалната политическа обстановка в страната и задачите пред партията.

Очакваше се на това заседание Нинова да предложи персонални промени в Изпълнителното бюро на партията. Идеята е повече от членовете на партийното ръководство, които станаха депутати, да бъдат извадени от него. Решението кои да бъдат те, ще бъде взето на следващ пленум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
1
 
! Отговори
фактите са си факти преди 6 години
БСП беше единствената свестна опозиция на ГЕРБ.ГЕРБ обаче успяха да вкарат троянски кон-Корнелия Нинова и сега имат огромно мнозинство в парламента.За успеха на Борисов са виновни Орешарски и Нинова!Без тях Борисов не би постигнал и половината от успехите си.
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помнете ми думата ,че най големият враг на БСП в момента е не Бойко Борисов,а самата Корнелия Нинова.Тя гони старите кадри и се обгражда с по млади и неопитни като тя да е начело на партията.Сигурно се е спазарила вече с Борисов по колко да получи за главите на старите кадри като Миков,Гергов Данаилов и другите.Зад действията на Нинова прозира дългата ръка на Борисов и тактиката на Сун Дзу.Една партия никога не се съсипва отвън,а само с агенти отвътре.Така и Левски е предаден!
131
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунагите ГЕРБ са изнервени , защото такава коалиция начело с два пъти провалил се човек със психически отклонения и ксенофоби ,расисти ,фашисти,антисемити е нестабилна ,популистка демагогска и ще се изчерпи много,много бързо .
130
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунизма ще си иде когато си иде ГЕРБ.ФАКТ.
129
2
 
2
 
! Отговори
Гербрастите ограбиха преди 7 години
До Червените милионери Герберастите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги два мандата, сега се точат за още. Започнаха с милярд и 1/2 откраднато от здравната каса, услади им се , продължиха със заеми, после четири милярда от КТБ, тропосани на наш гръб. Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Борисов стана милярдер, Цецко - стотник милионер, Павлова- също.Затова сме най-бедни в ЕС
128
0
 
2
 
! Отговори
Чисто Тефтерче преди 7 години
До *** нахалнаКато стана дума имаше едно тефтерче на Златанов с описани задачи от Вожда Борисов. Там как е , успяхте ли да покриете следите? Този път без да убивате никой, А?
127
0
 
2
 
! Отговори
Над Закона преди 7 години
До Загубата е победа ?Победа е за Борисов, щото щеше да е подсъдим за престъпленята си. Страсбург го осъдиха за убииството на Чакъра, трябва просто напта прокуратура да отвори делото. Ама като е на власт тва няма как да стане.
126
0
 
2
 
! Отговори
Борисов Нагъл преди 7 години
До *** наглаМале, мале, ГЕРБ щели да се борят с корупцията - ами тя цялата е в редиците на ГЕРБ, бе Цветанка. Като почнеш с Вожда си Борисоф, Винетка Павлова, партизанската щерка комунистическа, Картофената принцеса Фндков Мале, мале, ГЕРБ щели да се борят с корупцията - ами тя цялата е в редиците на ГЕРБ, бе Цветанка. Като почнеш с Вожда си Борисоф, Винетка Павлова, партизанската щерка комунистическа, Картофената принцеса Фндкова и много други другари-милионери и мошеници.
125
0
 
3
 
! Отговори
Бандата ГЕРБ преди 7 години
До МинаващГЕРБ няма да махне от бандата си никой за злоупотреби , щото ще останат без Главатар, на който му я няма бандата.
124
0
 
3
 
! Отговори
Скункса Борисов преди 7 години
До скункс за КурнелияЗлатен скункс за Нинова, милярдчета за Борисов, за нас познай какво остава.
123
0
 
3
 
! Отговори
СтраХх преди 7 години
До АнонименМного ви се иска Нинова да я няма.Ех живот беше при Мастиката, ама няма да ви огрее. Страхува ли ви Нинова, А?
122
0
 
3
 
! Отговори
УСПЕХ МУТРЕНСКИ преди 7 години
До АнонименТрябва да си на първо място Мутра, вярна на Живков, да си пребил малко протестиращи срещу него по време на възродителния процес, малко да си му слугувал, нищо, че той е убиеца на дядо ти и тогава си готов ПРЕМИЕР СЛЪНЦЕ.
121
0
 
3
 
! Отговори
Боко Бирата Ванйоо преди 7 години
До АнонименБате Боко Бандита бие всички по крадене. А даже и убива. Питай Мишо Бирата и семейството му.
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как го е гушнала на снимката...
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може това лице, само защото са му позволили да има пари, да завира нахалната си нагла з.ур.ла навсякъде!Трябва да има морал най-после, защото не се печели доверие само с пари, не се купуват съвести, а гражданите ще повярват, когато натрапчивите и неизменни феодали , бъдат оставени в миналото.Нека постъпят така и другите партии.Вчера писах, че трябва на Гергов да му поискат оставката. В местните централи също се въртят безпартийни нахални паралии неизменно! Само консумират от над 35 години!
118
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тази държава трябва да си голям СВИНАР като гергов за да станеш висок и силен КАСКЕТ
117
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако някои може да ми каже понеже се затруднявам в избора си кои е по голям крадец и хадук гергов или тотев в скоби мамин ваньо благодаря ВИ предварително
116
1
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Герберчета, илюминато-масончета, стига сте ревали, вашият брат-масон, бизнесмена-грухчо от село Маноле, захапа дръвцето. ако продължава да грухти, туй шопарче, ще бъде изключен от БСП и тогав аможе да си го вземете в ГЕРБ като брат-масон.
115
4
 
6
 
! Отговори
скункс за Курнелия преди 7 години
Златен скункс за ***, това добре, ама започна да мирише в БСП
114
4
 
7
 
! Отговори
Недоволен преди 7 години
А аз си залагам килотите за оставката на комунинова