Борисов поздрави прокуратурата: Бой по всички за превенция!

"Да се събудиш и да чуеш кого разследват – това е румънският модел"
Обновена: 26 апр 2017 17:00 | 26 апр 2017 12:00,
210
Борисов поздрави прокуратурата: Бой по всички за превенция!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов поздрави прокуратурата за серията проверки в държавни комисии и агенции. В понеделник ДАНС и обвинението влязаха в КЕВР, вчера в АПИ, а днес се очаква проверка в НЕК. 

"Всички искат румънския модел. Това е румънският модел - да се събудиш сутрин и да чуеш кого разследват. Бой по всички, така че да има превенция и да спрем по тази тема да се говори... Каквото и да е съмнение за корупция... Който, където и както го заварят, трябва да се провери и да му се повдигат обвинения", каза Борисов в парламента.

Още по темата

Лидерът на ГЕРБ се срещна в Народното събрание с британския евродепутат от Консервативната партия Джефри ван Орден. Двамата обсъдили бъдещото председателство от България на Съвета на ЕС, което ще съвпадне с преговорите на Великобритания по Brexit. 

"Така че България, освен всички наши отговорности, които имаме, става изключателно важна за тези преговори. Нещо, което надявам се и българският парламент, и политическите партии да съзнават - колко България вече става важна в Европа", каза Борисов. 

"И стабилността, спокойствието, разумът, отговорността пред Европа минава през България. Просто Господ така отреди - в най-сложния момент за Европа България да бъде в центъра", допълни лидерът на ГЕРБ. Борисов допълни и че България трябва да се възползва от възможностите. 

Бъдещият премиер отново разкритикува БСП заради отказа да разреши на Деница Златева да остане министър в кабинета на ГЕРБ и патриотите. 

"Деструктивността на БСП е факт. Само на думи лъжат хората, че са конструктивни по национални теми. Европредседателството е национална тема", каза лидерът на ГЕРБ.

Според него социалистите искат само да рушат, а най-силната им страна били конспиративните действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо отново Лиляна Павлова ще бъде министър въпреки далаверите,които са обществена тайна?Всички сте в далаверата,а няма кой да ви разследва.Май народа е крайно време да вземе нещата в свои ръце.
35
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Анонимен-1,а тиквата какъв е питам те аз,или само ти си най-големия ***,който него е разбрал.
34
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисли ли си, че някой му се връзва на приказките? Или да клати въздуха за пред журналистките.
33
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко е премиер, пък троловете да си пищят ;)
32
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо Урвелия Нинова не стана председател на Парламента?!Защо червената жаба се уплаши?
31
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
искат деница златева, защото в герб не могат да намерят качествени хора.като знаем какъв им е електората, няма и да намерят
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя ако спре да дрънка и да почне и нещо да върши лошите *** гонеха канадците тоя гони румънците още един мандат и ще гоним сомалийците. Е как няма да иде да се кланя на швабите като не разбира от нищо то бива тъпотия ама стига вече.
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости.Искаме политици,съдии,прокурори,военни,банкери и така нататък в затворите.Това е румънски модел.Това е поредната пушилка.
28
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов продава южна България на Ердоган за 1 000 0000 000 EUR и по още един лев на прасе.
27
4
 
23
 
! Отговори
from London преди 7 години
Борисов, КОЙ виждаш в огледалото ?
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В РУМЪНИЯ ИМА И ПРЕМИЕРИ В ЗАТВОРА!!!!!!!!
25
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагляра от село Банкя - треторазрядна мутра, изгонена от Маргините за некадърност - премиер на България.Няма такава държава настина.За съжаление
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ:"Бой по всички за превенция".Ами тогава да започнат от теб.И не за превенция.За това вече е късно.А за реални престъпления срещу държавата и народа.
23
3
 
15
 
! Отговори
относно ГЛАСУВАНЕТО преди 7 години
Цветан Цветанов към Бойко Борисов :-Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога най-после ще разследват и този индивид от снимката. Можеби никога. Колкото разследваха Филчев за убийствата, Пеевски за грабежите, Доган за националните предателства, Овчаров за милярдите в енергетиката, цацаров и Искров за КТБ и какво ли още не. До кога хора. До кога ще търпим тези търтей. Няма ли капчица доблест и желание за по-добър живот на вас и вашите деца. защо стоим и търпим тези псевдо политици и патриоти. Защо?
21
1
 
15
 
! Отговори
ББ ЩЕ ПРАТИ СМС преди 7 години
И ЩЕ ЗАМАЖАТ НЕЩАТА
20
2
 
18
 
! Отговори
Унуфри преди 7 години
Тя и жена ми от години ме "разследва" с коя мачкам чаршафите. Имала съмнения поради това, че понякога я избягвам. Аз и казвам простата истина, че поза "Ф" комбинирана с мрънкане и дуднене влияе деструктивно на отношенията ни, но тя си знае нейното.И прокуратурата така "разследва", ама ол инклузив в ЦСЗ никой големец не е получил.
19
1
 
21
 
! Отговори
БОЙ ПО ВСИЧКИ преди 7 години
НО СВИНЕТКА ПАК ЩЕ СТАНЕ МИНИСТЪР И ЛАЗАРОВ - В АПИ
18
5
 
17
 
! Отговори
Хората не са глупави преди 7 години
До Анонимен 9Никой не е гласувал за него,всичко е нагласено,дори и медиите розовеят по ББ без грам критика всичко е по поръчка!
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз непрекъснато слушам,че румънския модел е пълна порнография и избирателен(за определени хора),но явно те са чули нещо друго или каквото им се иска да чуят,хаха!