Сидеров: Притискат премиера да се разграничи от Партиотите

Симеонов е човек на действията, каза още лидерът на "Атака"
Обновена: 21 май 2017 09:48 | 21 май 2017 09:41,
117
Сидеров: Притискат премиера да се разграничи от Партиотите

"Дори да си опозиция, трябва да нападаш по същество". Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров обясни факта, че се превърна в умиротворител в пленарната зала. В разгара на скандал между депутатите за нацистките поздрави от държавни служители Сидеров призова към спокойствие.

"Помъдряваме", каза още лидерът на "Атака" в отговор на коментари в социалните мрежи, че демонстрира коренна промяна в поведението си.

Сидеров защити и вицепремиера Валери Симеонов по повод нападките срещу него за коментар за една от снимките с хитлеристки поздрави.

"Г-н Симеонов не се изказва много изискано, но той е човек на действията", каза Сидеров пред Нова тв. 

В постоянно говорене за този казус от страна на БСП Сидеров видя опити за отвличане на вниманието от техни, вътрешнопартийни проблеми.

"Самото натрупване говори за кампания. Вадят се снимки от преди години в един и същи ден, така че да бъде притиснат премиерът да се разграничи от нас, ако може, коалицията да се развали. Само преди седмици Нинова обясняваше, че само с Патриотите би се коалирала. Нека тя да реши за себе си кога сме добри, кога сме лоши”, каза още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
24
 
! Отговори
ОМЕРЗЕН преди 6 години
ДО КОИ ОСТРОВИ Е ПРИТИЧАЛ И ВОЛЕН И ТИКВУН И ОЩЕ ДОСТА ВИСОКОПОСТАВЕНИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО СЕ КЛЕХА ДА РАБОТЯТ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА, ДОКАТО СЪЩИЯТ ТОЗИ НАРОД НЯМА ПАРИ ЗА ХЛЯБ И ЛЕКАРСТВА, Т.Е. ЗА ЕЛЕМЕНТАРНО ОЦЕЛЯВАНЕ. ОТВРАТИТЕЛНИ ПОЛИТИЦИ, ОТВРАТЕН НАРОД ОВЦА, КОЙТО ГИ ТУРДИСВА ВЪВ ВЛАСТТА. И ДОКОГА ЩЕ ИМ ТЪРПИМ ЦИРКАДЖИЛЪЦИТЕ. ГНУС
48
22
 
1
 
! Отговори
д преди 6 години
Не,бройте колко дни остават на БЪлгария с такова продажно ДПС ,което подготвя окупацията ни от Турция.Това бройте ,а който е умен вече се е изнесъл .Другите да му мислят.
47
4
 
19
 
! Отговори
още колко дни? преди 6 години
Не бройте колко фашисти има в правителството на режима на пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!
46
4
 
13
 
! Отговори
ф преди 6 години
Кой не е за затвора в България.Корнелия беше уволнена от Сергей за корупция.Доган ли не е за затвора още от 80 те за тероризъм .Костов ли не е за затвора или Москов. Няма нищо вече. Просто шоуто трябва да продължи .
45
0
 
22
 
! Отговори
бг преди 6 години
Какво има за разсъждаване. Глупавият човек не може да е добър професионалист. Професионализмът се постига с труд , ум и морал . И щом е глупав какво търси в упавлението на страната !? Незабавно да се разкара!
44
2
 
17
 
! Отговори
цивилизация преди 6 години
Тръмп е начело на световната власт и нормално по провинциите да има такива управления.Битката е в Америка,тука има само шоу програми за пенсионери .
43
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 43И за това трябва да приемаме ГЕРБ да управляват с хора, чието място е в лудницата и в затвора така ли??? Интересна логика...
42
1
 
14
 
! Отговори
Броят на убитите преди 6 години
Броят на убитите в Бухенвалд е около 56000. От които 15000 граждани на СССР, 7000 поляци, 6000 унгарци, 3000 французи.
41
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето пример на успешна интеграция в обществото! Болните от шизофрения трябва да управляват държавата, а не да ритат бабички в Бургас!
40
13
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Нормално е при демокрацията да помъдрее, къде беше тръгнал да се бори с вятърни мелници, наритаха го като куче, осъдиха го, има си хас да не помъдрее. Гледай си семейството и рахата и следвай мейнстрийма и ще имаш власт и успех, това е демокрацията
39
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българина е ***, каза го бившия президент и явно беше прав.
38
0
 
14
 
! Отговори
с преди 6 години
То от психиатри и журналистки я докарахме до МВФ бе тъпан.
37
8
 
26
 
! Отговори
без пардон преди 6 години
Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. Местни фашисти, пардон патриоти, ще покажат майтапчийски снимки от концлагера Бухенвалд. Павел Тенев ще ви научи как да се поздравявате с "Хайл Хитлер". За всички от герб вход свободен.
36
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов е човек на действията--------------------------------------------------До вчера беше "бургаския олигарх и мафиот", днес стана "човек на действията"!?!Абе има ли психиатри в тая държава???
35
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОКО ПРИТИСКА ПАТРИОТИТЕ ДА МУ ГЛАСУВАТ АБСОЛЮТНА ВЛАСТ, ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМА *** СЛАВУЦА. ТЕЗИ СНИМКИ СА ДЕЛО НА ЦЕЦОУ НА БОКО. НИКОЙ НЕ ПРИТИСКА ТИКВУНА. А СИДЕРОВ ДА КАЖЕ КАК ОТ "БОЙКО КУ РВО СТИГНА ДО ПОЗА ПАРТЕР ПРЕД СЪЩИЯ ТОЗИ БАЙ ХЕЙ. ТИКВУН ПРИТИСКА Т.НАР. ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ. ТИКВАТА ВЕЧЕ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО МОНАРХ ТИП БАЙ ТОШО.
34
4
 
16
 
! Отговори
да помислим преди 6 години
Нервите са излишни .МВФ управлява България чрез различни схеми и програми.НС е камуфлаж на група бизнесмени с мангизи ,а МС на група за снимки ...... Това е истината и всички дето блеят са толкоз смешни .А Радев направо кърти мивки.
33
6
 
14
 
! Отговори
1234 преди 6 години
тоя като беше опозиция защо прави всичките циркове по клекшоповете и НАТФИЗ или се забравя това и защо не размахва сега депутатската си карта
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и в предното управление атаките бяха само срещу министрите на РБ! За да бъдат кротки, но те не нямаха нужда от сплашване и бяха готови да крепят Бойко 2 още 1300 години!
31
6
 
18
 
! Отговори
66031 преди 6 години
НИКОГА повече няма да гласувам за предатели-"патриоти"!
30
5
 
6
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
И да я беше спечелил войната нямаше да има ни ДПС ни Комунисти ,а България щеше да е на три морета.