Нинова за Манчестър: Не сте сами, имайте сили и смелост!

Лидерът на БСП изрази подкрепата си за британския народ
Обновена: 23 май 2017 09:51 | 23 май 2017 09:50,
51
Нинова за Манчестър: Не сте сами, имайте сили и смелост!
Снимка: архив, Bulphoto

"Подкрепа за целия британски народ - не сте сами в борбата срещу тероризма, имайте сили и смелост!"

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook по повод трагедията в Манчестър, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата
"Дълбоки съболезнования към семействата и близките на загиналите в Манчестър и бързо възстановяване на пострадалите", пише също председателят на БСП.

По-рано тази сутрин премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователен адрес до министър-председателя на Великобритания Тереза Мей.

Министър-председателят Бойко Борисов изразява своите дълбоки съболезнования към близките на загиналите и пострадалите от терористичния акт, съобщиха от правителствената пресслужба.

Потенциална заплаха за България няма. Това заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с атентата в Манчестър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да пращаме ли мечета?
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двулична крадла, що не рева за убитите от Хан Шейхун в Сирия, когато ги атакуваха със Зарин?!?Мразим фалшиви хора, а още повече комунисти!А и да не забравяме, че именно тях много ги бива в атентати - например да взривят някоя църква!БСП да се забрани със закон!
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европа с нейните ценности до тук го докара. Докато бюрократите не започнат да боравят с правилните думи като "война" и не започнат да водят тотална война с радикалният ислям все ще е така и по-тежко дори. Войната е вече факт, това дали ще участваш в нея или ще чакаш да бъдеш убит няма да спре самата война.