Ответен удар! Петиция към Марешки – хетеро ли си?

НПО-та поискаха лидерът на "Воля" да последва собствения си призив
1 юни 2017 10:37,
56

Неправителствени организации организираха петиция за разкриване на хетеросексуалните зависимости на лидера на "Воля" Веселин Марешки. Ироничната им инициатива им идва като отговор на призива на зам.-председателя на парламента депутатите да бъдат проверявани за "хомосексуална зависимост".

"Коментарът ми е осъдителен. Самият израз "хомосексуални зависимости" е абсурден и обиден. Марешки използваше това изказване към друг народен представител и отдели хомосексуалните хора като проблемни", сподели пред репортер на Bulgaria ON AIR Радослав Стоянов от Българския хелзинкски комитет.

Той подчерта, че основните партии по никакъв начин не си сътрудничат със самата гей общност, за да променят положението.

Още по темата

Ако един човек има зависимости заради своята хомосексуалност, защо това е така, кое го отличава от хетеросексуалния човек и защо той не иска сексуалната му ориентация да бъде разкривана, попита представителят на БХК.

"Никога институция не е заставала открито в подкрепа на София Прайд и не е комуникирала с нас по нашите проблеми. Като развалена плоча ни се задава въпросът защо организирате прайд", сподели още Радослав Стоянов.

Актьорът Калин Сърменов не се съгласи с нападките към Марешки заради изказването му от парламентарната трибуна.

"От една страна сме активни, а от друга, когато някой ни попита, сме прекалено чувствителни", отбеляза той в "България сутрин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше в друга държава магарето да е влязал в пандиза. Хомосексуалността в някои държави е легална, дори слючват брак в църква. Ама това му беше целта на магарето - известност. През ден е в медиите, снима се с президента и папата.
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През последните години крайно отрицателно впечатление ми правят изказванията и действията на актьори и актриси, завършили така наречения НАТФИЗ. Грантаджии, членове на НПО-та, претендират за голяма култура и толеранс, а всъщност тоталния ценностен упадък е именно при тях. То голямо самочувствие иначе до небето.
42
6
 
9
 
! Отговори
Трапера преди 6 години
Определено, Марешки не ми е симпатичен! Но с тази си реплика за хомосексуалните в парламента, ми допадна. Нямам против хората с обратни наклонности, а номерата им. Така, че Браво на депутата Марешки и една "много люта" за тези, които не са го разбрали и подиграват.
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Треторазрядна варненска мутра. А как гласуваха марионтките от групата ти за оставката на наглеца Главчо ?
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марешки, станал си ГОЛЯМ политик!Говориш едно, а правиш съвсем друго.
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХомосескуалистХитлер е христоматиен пример за скрит хомсексуалист-хомофоб, расист-атисемит.Адолф Шикългрубер /каквото е истинското му име/, въщност е евреин-гей. Специалисти по психопатология биха могли да анализират поведението му, но простото и реално обяснение е, че мразейки същноста си е намразил човечеството и е "сътворил" касапницата наречена ВСВ.
38
21
 
5
 
! Отговори
Хомосескуалист преди 6 години
Хетеросексуалните са нацисти! Хитлер е бил хетеросексуален. Само нацист можед да забранява на хомосексуалстите да осиновявят деца, в демократичните евроатлатнически страни в ЕС е съвсем нормално децата да се осиновявят и възпитават от хомосексуалисти! Научно е доказано, че хомосексуализмът е нормален.
37
4
 
27
 
! Отговори
Нормален преди 6 години
Хомосексуалистите да правят помежду си каквото си щат, но трябва да им се забрани със закон да демонстрират публично и да налагат на другите гнусната си сексуална практика. А БХК отдавна трябваше да бъде забранен, защото е антибългарска организация!
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименима още време преди Шефа съвсем да се ядоса, засега само от Гомор вдигат врява към небесата, содомитите още не са им направили комитет или непео да досаждат демонстративно с розови перца, балони, тутурутки и флагчета
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До деликатенПриродата използва еднополовите индивиди за намаляване на популацията при някои видове или за подсигуряване оцеляването на избрани гени, само че техниката напредна след инвитро до инкубаторно сурогатство, та вероятно ще активира бацилите за регулация на равновесието, или нещо още по-гадно
34
4
 
12
 
! Отговори
anya преди 6 години
Вървим към самоунищожение, не говоря за българите само, а за всички европейци.
33
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е,че и в БГ,и в страните от ЕС проблемът с мъжете обективно съществува. Възникнал сред управляващата преди 1989г политическа и художествено-творческа номенклатура,той започва да се изявява особено след 1989г, когато навсякъде в управлението са или жени,или реални- или- ментални недоонодени пед.ераси. Затова и този управляван от еврог.ейския съюз "приток" на бежанци от Африка и Азия е естествен-и жените,и пед.ерасите трябва някой редовно да ги "***"! Природата си иска своето!
32
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда вече сме почти готови за нов Содом и Гомор.До разните НПО-та - нали създаването на потомство е в гените на всяко живо същество на тази планета. За да продължи живота на Земята, трябва да оставиш наследник. Как две жени или двама мъже биха го направили? Говори се, че опитите от другата страна на Босфора продължават, но досега без резултат.Не съдя и не обвинявам, но не искам да ми се натрапвате и парадирате с това!
31
10
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Марешки е комунист!
30
5
 
21
 
! Отговори
деликатен преди 6 години
Ако беше нормално еднополовото съжителство , природата да е създала само един пол.Фактът , че има хора / не само мъже/ с различна от нормалната сексуална ориентация ,говори не за по- голяма цивилизованост ,а за грешки в сексуалното възпитание и възприятие от детските години.Разбира се всеки разполага със себе си и начина си на живот, но лично аз не приемам нещо ,което е противоестествено. В този ред на мисли считам , че Марешки е относително прав с призива си.Нека всеки народен избраник декл
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хелзингските активисти какво точно искат от папския нунций Марешки, за да се успокоят наранените им чувства - да си организира гол бразилски карнавал с певачици пред парламента?
28
17
 
5
 
! Отговори
Хомосексуалсит преди 6 години
Само русофилите и почитателите на Путин практикуват хетереосескуални практики от които стават зависими, нормалните хора са хомосексуалисти.
27
13
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
България е евроатлантическа страна, членка на ЕС. Хомосексуализма е норма в ЕС и в нашето евроатлантическо общество.
26
5
 
13
 
! Отговори
Лезбиец преди 6 години
Марешки е прав.
25
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре ,че не стреля срещу папата ,сега призивите му да избиваме гейовете щяха да ни се струват пей песен.Не сериозно аз от тези радикализирани путинофили очаквам всякъква подривна дейност срещу България