Пълен обрат: Борисов връща Боршош, взема НДК от Павлова

Противоречията били изчистени на среща при премиера
Обновена: 27 юни 2017 16:58 | 27 юни 2017 16:58, Веселина Йорданова
114
Пълен обрат: Борисов връща Боршош, взема НДК от Павлова
Снимка: БТА, архив

Мирослав Боршош ще бъде възстановен като изпълнителен директор и член на Борда на директорите на НДК.

Правата на държавата в "НДК – Конгресен център София" ЕАД пък ще бъдат упражнявани не от министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, както е сега, а от министъра на културата Боил Банов.

Още по темата
Такъв проект ще внесе премиерът Бойко Борисов за разглеждане утре на заседанието на Министерския съвет, съобщи пиарката му Севделина Арнаудова в профила си във Facebook.

Тя информира, че на работна среща при Борисов са изчистени противоречията за начина на управление на НДК.

На срещата при министър-председателя са били министрите Павлова и Банов, и уволнения снощи от Павлова Боршош.

Мотивът за смяната му бе системно неизпълнение на указанията и поставяне под съмнение на доброто управление на дружеството.

От своя страна в социалните мрежи Боршош коментира, че отказва да подписва нови обществени поръчки и говори за поставяне на условия, които не отговарят на правилата и закона.
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера кой гласува редовно за герб и БСП???Защо ревете хората си ги обичат нищо че двете партии са едно и също нещо ,защитници на мафията и олигарсите не забравяйте че БСП избра Пеевски за шеф на данс а Бойко го обслужва и защитава!?Хора разберете ние сме си виновни ние ги търпим и храним а не някой друг!
46
3
 
14
 
! Отговори
Категорична преди 6 години
Най-много ме отвращават нечистоплътните мъже: небръснат и понамиристващ мааалко сигурно.
45
3
 
7
 
! Отговори
НАРОДА преди 6 години
Бащата на нацията с право е върнал другаря Борош ,напред и наслука в бъдещите начинания за развитие на еврокомунистическата култура ! Татко, ние сме с теб,винаги . Обичаме теб ,другарката Меркел и другаря Макрон .
44
2
 
24
 
! Отговори
42 преди 6 години
Гласувалите за ГЕРБ са:- Калинките и семействата им. Тези некадърници без ГЕРБ са на улицата и трябва да се върнат да пасат овцете в родните си села.- Работещите в предприятията в "обръча от фирми" около Тиквун. Имало е места, където са ги плашили с уволнение, ако се разбере, че не са гласували за *** и мафиотите му. - "Братята роми", които ГЕРБ купи. На последните избори ГЕРБ взе гласовете на 40% от "ромите". Далеч назад останаха традиционните купувачи от ДПС и БСП.
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как няма да го върне те са от едно котило.Боршош толкова хубаво и по много краде/но и дава на когото трябва/,Че нямаше как Тиквата да не го възстанови.Сега да си отговорим на въпроса :ЗА КОГО КРАДЕ БОРШОШ ?Браво- познахте ЗА ПРЕМИЕРА !!!
42
3
 
17
 
! Отговори
ОБИКНОВЕН КРАДЕЦ преди 6 години
КАК НЯМА ДА ГО ВЪРНЕ. ЧАКАТ СЕ ДА БЪДАТ "РАЗПРЕДЕЛЕНИ" ЕДНИ 250 МИЛИОНА ЗА 6 МЕСЕЦА. НЯМА ВРЕМЕ, А ЗА БОРИСОВ, НЯКОЙ МИСЛИ ЛИ, КЪДЕ Е НЕГОВОТО. ВЪПРОСЪТ Е КОЛКО Е ЩЯЛ ДА РАЗПРЕДЕЛИ ЗА СЕБЕ СИ АКО ДЕБЕЛОТО ЛИЛИ ДЪРЖЕШЕ НДК И КОЛКО МУ Е ОБЕЩАЛ БОРШОШ, ЩОТО МИНИСТЪРЪТ НА КУЛТУРАТА Е ПРОСТО НИКОЙ. ВИЖ ЛИЛЕТО Е ДРУГА БИРА. И ТЯ РАЗПРЕДЕЛЯ ЗА НЕЙНИТЕ СИ ОБРЪЧИ. В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ - УПРАВЛЯВАТ НИ РЪКА ЗА РЪКА ДЕЦА И ВНУЦИ НА БКП-ЕЙСКИ ПАРТИЙНИ ВЕЛИЧИЯ И ТЕХНИТЕ ОХРАНИТЕЛИ МУТРИ.
41
1
 
20
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Като влезе в политиката и бат Слави и Динко ,театралната трупа ще е пълна -
40
1
 
14
 
! Отговори
цветанов преди 6 години
Големи панаири,изложиха се а оня крава Павлова да си подаде оставката,почна много да си позволява
39
2
 
15
 
! Отговори
ф преди 6 години
Така е в тиквария ,страна с привидна демокрация .
38
1
 
22
 
! Отговори
Трагедията ГРОБ преди 6 години
Типично по гербаджийски. Явно този Боршош има гръб и Боко е подвил опашка. Иска му се да се оттърве от партизанската внучка, ама няма как.
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Боршош има достойнство трябва да подаде ставка веднага.
36
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Лиляна Павлова има достойнство трябва да подаде оставка веднага.
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Pavlova kade sa 50 miliona ot stroeji i sanirania neka4estveni dobrev ot bsp i dr sa podali v prokur.zazarov koga schte kaje po tosi vapros pavlova e milionerka ot kakto e v gerb nai posle boiko rasbra kakva e istinata sa pavlova ndk
34
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЯВНО БОРШОШ ЗНАЕ НЕЩО, КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СТАВА ОБЩЕСТВЕНО ДОСТОЯНИЕ, КАЗАЛ Е НА БОКО И БОКО Е КЛЕКНАЛ.
33
0
 
33
 
! Отговори
лила околовръстната преди 6 години
Какво са крали или не са крали не е ясно. По закон има управителни и надзорни органи на НДК които решават за разходите. С убеденост че е над законите Лила Околовръстната е действала силово през главата им. В резултат другият крадлю я обвинява че грубо нарушава закона. Батко им решава да върне овреме момчето че иначе става скандал и ще има съдебно връщане. Лила Околовръстната е пукнала от яд че е пренебрегната, ама няма как да кърши хатъра на Баткото
32
0
 
13
 
! Отговори
No Comment! преди 6 години
Хахахаха
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Booklover 36Ц.ц.ц.ц.ц.ц......ядец! Ще чета Чехов, Толстой, Достоевски....може Стендал, Балзак, Стайнбек.....а тая булевардна преса, дето си я изредил можеш да изхвърлиш на ***!!! То си личи колко си "поумнял"!
30
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, Боже......ако не се отнасяше за всички нас, ако не удряше по нашите джобове......ЩЯХ ДА НАБЛЮДАВАМ ТОЗИ ЦИРК С УДОВОЛСТВИЕ! Тия хора от нас ли са, нашия въздух ли дишат, нашата вода ли пият????? Имам чувството вече, че живеят в накаква си своя виртуална реалност!!!! ПОТРЕСАВАЩО!!!!
29
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЯВНО НЕ СА РАЗПРЕДЕЛИЛИ ПРАВИЛНО ПОРЦИИТЕ.СВИНЕТКА Е В НЕМИЛОСТ.
28
1
 
41
 
! Отговори
don преди 6 години
И СЕГА СЛЕДВА ОСТАВКАТА НА КАБИНЕТА.КОЙ ЛИ Е ХВАНАЛ ПРЕМИЕРА ЗА ТОПКИТЕА КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЕГА С МИС П..ИЗАТОВА ЛИ ЦВЕТАНОВ ПОЧНА С АНКЕТНИ КОМИСИЙ ЗА САМОЛЕТИТЕА КЪДЕ СЕ ОКАЗА КЛЮЧА ЗА ПАЛАТКАТА