ГЕРБ за 9-и септември: Най-черният ден в историята на България!

Партията се обяви против утрешните тържества и шествия
8 сеп 2017 16:00,
659
ГЕРБ за 9-и септември: Най-черният ден в историята на България!
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ скочиха на БСП ден преди 9-и септември и се обявиха против предвидените тържества утре.

От ГЕРБ обобщиха, че 9-и септември е може би най-черният ден в българската история.

"Това е ден, в който си спомняме за паметта на онези, които са били избити след кървавия преврат от 1944 г. Този ден отмести България от  нейния път на европейска страна с религиозна и културна идентичност", каза депутатът Тома Биков.

"Редица хора загубиха живота си, стотици хиляди бяха подложени на несправедлива репресия, а милиони прекараха живота си в една затворена държава и нямаха възможност да се реализират като истински европейци. Оценката за този ден беше дадена не от нас, а от БКП, която 45 години по-късно сама свали своя режим, сама смени името си и сама изключи своите лидери от себе си“, продължи Биков.

По думите му напоследък се наблюдава тенденция на непризнаване на тези престъпления, както и завръщането на една идеология, която цели да унищожи традиционните национални ценности.

"След 9 септември, последните 45 години на страната беше наложена тотална диктатура, а управляващият елит беше колониален, директно назначаван от Москва. Това доведе до там, че на 10 ноември 1989 г. самите комунисти признаха, че страната е във фалитно състояние и сме далеч назад", каза и Антон Тодоров от ГЕРБ.

Спас Гърневски обвини социалистите и в опити за дестабилизация на парламента и демагогия.

"Демагогията пролича и в тези 3 дни. На 6 септември паметниците бяха препълнени от представителите на комунистическата партия. Тези, които 50 години не празнуват този празник, изведнъж се сетиха, че е важен в условията на демокрацията. А за утре готвят пищни тържества", настоя Гърневски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


659
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
475
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свинятка нова чанта има ли?
474
5
 
10
 
! Отговори
Брокер преди 6 години
Какво прави Цецо Цъ.рвула? Добре ли е?
473
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.
472
4
 
7
 
! Отговори
Забравили преди 6 години
БСП отрича своята историята . Не признава терористичния акт в църквата Св. Неделя,трае си за концлагера Белене и премълчава Народния съд, чрез който избиха интелегенцията Тълкува я според мишите си представи. Управлението на БСП беше много слабо и затова хората не им позволиха пак да управляват. Управлението на се прослави с многомилионни кражби, бедност, корупция... Всъщност те са носителите на най-черните дни за България.
471
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ за 9-и септември: Най-черният ден в историята на България.Това звучи като - "Крадеца вика дръжте крадеца !"По нагли, крадливи и продажни от комунистите са само другарите герберасти.
470
8
 
7
 
! Отговори
Организация преди 6 години
БСП са организирана престъпна група, от която българите ще се отърват едва когато кремълските им господари решат. Лошото е, че сигурно ще бъдат заменени от още по-зловеща такава група. Не че е лесно да се сформира такава, имайки предвид блестящите личностни качества на членовете и като г-жа Лъжа и др. Не е чудно , ако по случай 9-ти не се опитат да направят някой преврат отново.
469
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви стана ясно,че ние сме генетично увредена нация. Пълни бок...луци са 99% от населението. И така е било винаги. И двете страни са прави. И преди 09.09 и след това на власт са били мошеници,*** и крадци. И преди и след е имало убийства,мъчения и издевателства.
468
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И при соца имаше много простотии, но живота като цяло беше по спокоен и хората бяха много по човечни. Сега е егати "демокрацията", егати и анархията. Озлобено от бедност население, на което запада щедро продава своите ГМО *** и се отнася с нас като аборигени.
467
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яа, Биков го е яд, че сегашните гербери са били изгонени от БКП и тогава са станали социалисти.Ми то с такива бандити е естествено да се рязделиш, щото бандита няма другари, той има интереси.Натирените комунисти си спретнаха партия ГЕРБ, ок, но откъде тоя яд за един празник.Колкото и да ви е синйо знамето, вътре сте червени убийци комунисти, драги гербаджии, партийци. И синьото по- приляга на социалистите, отколкото на вашта безскрупулна еднолична диктатура.
466
4
 
6
 
! Отговори
Малък крадльо преди 6 години
Сега ще папкам много, за да порасна и да стана като тате-голям крадльо от Герб! И ще целувам много десницата на чичо Бойко, а ако трябва и други неща!
465
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб са организирана престъпна група, от която българите ще се отърват едва когато задокеанските им господари решат. Лошото е, че сигурно ще бъдат заменени от още по-зловеща такава група. Не че е лесно да се сформира такава, имайки предвид блестящите личностни качества на членовете и.
464
5
 
14
 
! Отговори
ИзвънЗемен преди 6 години
До 505Ей, клoшap, по време на соца и ромите имаха, а ти нищо не си имал .... а сега незнам колко сме добре, но има 2.000.000 бедни, гладни и болни пенсионери. Това е геноцид. Навсякъде разруха и мизерея. За 25г. се стопихме с 2.500.000 души. Умираща държава ... а казваш, че сега е по-добре. Но за кого ?
463
3
 
7
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Не знам ама аз като дете нямах пари , нямах ток , нямаше дрехи , нямаше магазини , нямаше коли , нямаше техника , нямаше НИЩО.---------------Сюжета е доста библейски! Поне като ток(?), дрехи си нямал имаше ли листа да си поприкириеш голотите? :)) На 09.09.1944 ли слезе от дърветата?
462
4
 
12
 
! Отговори
До 505 преди 6 години
Нямаше такава миграция от България към западна Европа.Бяхме 9 милиона,а се стопихме до 7 и продължаваме надолу.Нямаше толкова катастрофи по пътя,убийства,самоубийства и тотална агресия.Нямаше деца,които да убиват деца.Нямаше 11 годишни деца,които да се самоубиват.Нямаше тази агресия в училища,детски градини,болници.Нямаше толкова големи кражби и корупция по високите етажи на властта.Нямаше недосегаеми политици и мутри.Нямаше такава мизерия и ало измамници.Всичко това сега го има в изобилие.
461
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам ама аз като дете нямах пари , нямах ток , нямаше дрехи , нямаше магазини , нямаше коли , нямаше техника , нямаше НИЩО. То сега ако не си купувам нищо и няма ток...За 1 година милионер, ще стана :))) Не ви знам в какви филми живеете ама са далече от реалността. Сега България е 6 пъти по богата от преди 89. Има си статистика всеки може да прочете, колко е БВП.
460
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези гробари взеха да надминат по наглост и господарите си и ФАЩ!Ами,то баш "светилото" им,дето се СеСеРе на главите на партийните рая,само преди 15 -тина години се заричаше,че няма да се откаже от червената си партийна книжка ,но няма да заеме предлаганата му от "царя" длъжност на главн секретар на МВР,която задължително изисквала "деполитизиране",демек,да се откаже от членството си в БКП.И сега наглеците,.....Абе,малко е човек да повърне...върху овчата рая,дето го избира!
459
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СДС Герб е стьпка напред Бсп две назад посмесище за на запад.
458
4
 
10
 
! Отговори
Политолог преди 6 години
Черен или бял такива бяха времената, всеки един е прижявал по свой начин тази глобална промяна!,За едни надежда за други край, но черно и бяло са цветове, но герберите цветове нямат те са там където мирише на власт!
457
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре сме си добре без червени пльхове. ОО кеф.....
456
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Национал Социализмът на -БКП национал Социализмът на БСП- ПО НИЩО НЕ РАЗЛИЧЕН ОТ НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗМА НА ХИТЛЕР. Вижте как надъхват с *** и турци.