Борисов мислел за по-високи заплати. Но не и под натиск!

Премиерът готов да се срещне с полицейските синдикати, когато поискат
Обновена: 26 сеп 2017 14:06 | 26 сеп 2017 14:00, Веселина Йорданова
103
Борисов мислел за по-високи заплати. Но не и под натиск!
Снимка: БТА, архив

Повече от всички искам на полицаите, пожарникарите, учителите, военните и на пенсионерите да се вдигат доходите. В момента, в който видим какви са приходите, ще помислим и за полицаите. Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос дали ще се вдигнат заплатите на служителите в сектор "Сигурност".

Още по темата

За редовните протести от 1 януари, които готвят служителите в МВР, Борисов каза, че никога не е работил под натиск и допълни, че ще се срещне със синдикатите, когато поискат, за да им покаже финансовите параметри, предаде БТА.

Премиерът заяви, че средства трябва да се отделят и за съдебна полиция, линейки и санитари, и че не може това да се случи наведнъж.

Борисов обясни, че заедно с двамата министри, на отбраната и на вътрешните работи, ще видят с какви средства разполага държавата за увеличение на бюджета на ведомствата.

Премиерът коментира, че сме сред първите в Европа по борба с контрабандата и това отговаря на много други въпроси и за борбата с корупцията.

"Когато фактите говорят и най-големите наши критици трябва да мълчат, ще продължим тенденцията за намаляване на контрабандата", увери той.

Премиерът пресметна, че тя е била 34% преди да заработи антикорупционното звено, а в момента е 7%.

По думите му тези пари са много и замърсяват цялата система.

"За да мине цялата контрабанда, ти трябва митничар, граничар, данъчен, покровителство по места, особено по граничните региони и това е огромна маса пари", разясни Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
15
 
! Отговори
galaktikata преди 6 години
bankqnskiq- misal???? ?????..... ??????
42
0
 
22
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Винаги съм се чудил как може да се изчислят проценти от престъпна дейност.За да знаеш с колко процента си намалил корупцията би трябвало да знаеш колко е цялата корупция.Може и да съм ***
41
0
 
19
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Ама ТИ можел и да мислиш? Нали сам го каза бе ...аз съм *** и вие сте прости...Бойко, ако не са простите българи и всички ...вятър щеше да те вее отдава. Толкова ти е мисленето за н.в. НАРОДА. Спомни си когато беше в опозиция, колко цигари изпуши по време на пленарните заседания ??? Айран без кисело мляко ! Смешен си с този т.н. """умен"" поглед !!!
40
0
 
11
 
! Отговори
до 44 преди 6 години
*** как бе? Как така да не си разбрал, то това всички го знаят!Ти какво изобщо знаеш? Сега да не се окаже, че си мислиш че Слънцето свети и огрява Земята през деня, а не Бойко Борисов?
39
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще увеличи заплатите в бюджетната сфера, където работят само герберасти и си клатят по цял ден краката.Нормалните българи работим по 12 часа на ден и си изкарваме парите с много труд и пот.
38
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз толкова години досега да работя и така и не бях разбрал, че заплатата ми я ДАВА Бойко Борисов ...
37
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"За да мине цялата контрабанда, ти трябва митничар, граничар, данъчен, покровителство по места, особено по граничните региони и това е огромна маса пари." Знае бат' Бойко как стават нещата...
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кукаАбсолютно си прав! От тия с некво "вишу" ,а не от АМВР са бивши старшини завършили всевъзможни бизнес,агро,зоо и незнам какви други икономики,растениевъдство,екологии,с *** манталитет и по-скоро пречещи на работата от колкото да помагат!Има дори и зам.директор завършил средно образование,в учебно забедение за най-тъпите след 8-ми клас,после подобно "свободно" "вишу",който не си знае дори темата на дипломната работа и беше платил на някой друг да му я направи!
35
0
 
16
 
! Отговори
До Винету преди 6 години
Сещам се само за още един "умен" човек който също е чел Винету. Не познавам друг да е чел този бестселър на Карл Май, и този човек е изпълнявал длъжностите канцлер и фюрер на Германия едновременно! Само дето неговите магистрали са по-добри от тези на нашия фюрер.
34
0
 
22
 
! Отговори
До 37 преди 6 години
Ти пък, недей такива думи за него да казваш, че като го знам колко е чувствителен, да не се обиди човека! Може и кръвното пак да му се вдигне, после ти ще си виновен!Много е умен Бойко, прелива от ум, ей го на, вчера сам каза, че всяка сутрин си пускал CNN! Да следи с тревога събитията свързани със Северна Корея. Нищо че гледа само картинки човека.
33
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко е смешен като се напъва да изглежда умен.
32
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една *** мислила, мислила та взела че умряла
31
7
 
16
 
! Отговори
томмот преди 6 години
Аре стига с тия полицаи вече бе! Какво само се говори за доходите на тия хрантутници. Останалите хора кучета ги яли? Ако ще се вдига, да е на всички!
30
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех, че министър-председателят дава заплатите, а в Тиквостан всичко е възможно.
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кука, до някъде си прав, но само до някъде, защото завършилите право ( да речем) в СУ са светлинни години пред онези от академията, но не ги назначават, защото няма как подчинен да е по-добър от началника си.
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рекетирайте рекетьора!
27
1
 
31
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Тиквата най...много мрази да вдига доходите на народеца.Още...благославя,когато преди 8 години взе първи мандат и трябваше да изплаща завишените с 10% пенсии,гласувани от предния парламент.И от тогаз,с 1-2 процента,по измисленото пак от...тях Швейцарско правило.Ама ето на,вече е трети мандат.Явно на народа му харесва да го...работят.
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами господин ББ, кой се бори с контрабандата, Вие или служителите на МВР. Защо, след като толкова е намаляла не се намерят пари за увеличения на възнагражденията им, след като на държавните служители в МВР леля Бъчи им вдигна заплатите, та сега един шофъор на началник в МВР взима малко повече от него. Същото важи и за монтьори, "майстори", кадровички и др. служби в МВР.
25
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутрафоните не знаят да дават, а само да грабят! Правилата на бизнеса им са такива.
24
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един егоист не може да мисли за другите! Освен как да им развали нещата..