Заради шута на Ралф Волен поиска: Швеция, извини се!

Лидерът на "Атака" намери работа на пострадалата камериерка
29 сеп 2017 15:00,
138
Заради шута на Ралф Волен поиска: Швеция, извини се!
Снимка: Facebook

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска извинение от Швеция за ритника на пияния Ралф Сундберг в лицето на българската камериерка Диана Петкова през лятото.

Политикът отправи официално искане за извинение към генералния почетен консул на Швеция Зоя Паунова.

Темата за пострадалата българка отново стана актуална след като съдът осъди шведа Ралф Сундберг да плати 4500 лева и докато се надигаше възмущение за нищожната присъда, той напусна България, без да плати.

Още по темата

"След широкия обществен отзвук от решението на съда и хилядите възмутени български граждани, които изразяват несъгласието си с действията на Ралф Сундберг и наложената му глоба, ще поднесете ли официално извинение от страна на шведската държава на пострадалата Диана Петкова", пита Сидеров в писмо до Паунова.

Той пита консула и какво е мнението й за постъпката на Сундберг и наложената му присъда - 4500 лева глоба.

Сидеров иска отговор и за това как шведа ще плати глобата и ще бъде ли на разположение на българския съд, когато Диана заведе граждански иск.

Междувременно политикът обяви, че е намерил работа на пострадалата камериерка.

"Докато другите говорят за пребитата камериерка Диана Петкова и решението на съда да глоби Ралф Сундберг с 4500 лева, аз намерих работа на пострадалата от шведския шут. Официално съм осигурил работа на изританата в лицето от пиян швед българска камериерка Диана Петкова", написа Сидеров в профила си във Facebook.

Той припомни, че Петкова сама сподели преди време, че иска отново да започне работа като камериерка. Досега обаче никой не се нае да й съдейства.

"За по-малко от ден успях да осигуря препитание за Диана", обяви още лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Защо Волен неиска прокоратурата и съдът да си вършат качествено работата /системата да заработи ефективно/, а изпада в популизъм - Швеция да се извинявала ?!? Не е сериозно от негова страна! Ако шведът бе българин, България на България ли да се извиняваше? Деянието на този индивид Ралф не е обществено приемливо, както и на БГ институции!
49
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен Пидеров изСвини ли се на Луфтханза и Германия?
48
0
 
18
 
! Отговори
Гаджо Воли Сидер преди 6 години
Писна ми от шутове популисти ,които яхат винаги топ новините и се правят че им пука за народа.Тоя дето пуши пури по 300лв и милееше за пенсионерите млъкна дори и Симеонов да излъга нагло старите и болни хора ..."Аре да ва видъ" пенси 300лв минимала когаДа се извини на заварения си син от Капка.Първо беше с него после с гаджето му Гаджева ...
47
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на комунистическия бандит Тодор Живков ни биеха прости милиционери, но сега сме в ЕС и ни бият културни еврограждани от развити и цивилизовани страни.
46
1
 
13
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Този ще излезе най-големият ***---т на прехода ! Зл.пръст осигури грабежа на КТБ..и 2-год. застои на разв. на БГ - не безплатно ! И начинаещ стетоводител вижда . че приходите му от заплата е < от разходите за...наем на жилище на Витошка + БМВ-5 серия + нощувки в 5-зв. хотел в Париж.започващи от 3 000 ? на вечер ! А за парите на Атака има Сметна палата ! Но за това - при следващият гл. прокурор....няма да забравим....за такива кражби на НАРОДА - ПРОШКА НЯМА !!!
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шута е бил ЕвропейскиТова смекчава вината и присъдата.Нали сме пълноправни членове.
44
1
 
3
 
! Отговори
тъй де преди 6 години
то и ние нямахме нищо общо с ритника в германското метро, обаче чак европейският митрополит Антоний тръгна да целува ръце на пострадалата украинка, за да се извини на целокупната германска нация от името на Синода и българския народ.
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А България извини ли се на Германия за момичето в метрото ?
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо бе Сидере, Швеция трябва да се извинява? Затова, че българската съдебна система и съд са смешници. Затова, че не можем дори и смешната глобичка да си вземем като държава. Затова ли бре Сидере трябва да се извиняват Шведите, че сме смотана, скапана и корумпирана държавица, ли, която един елементарен хулиган не може да осъди??? Кажи бре Сидере, нали си депутатин 15 години вече!
41
1
 
13
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
всички депутати и народното събрание да се извини на жената, че приемат такива закони и такива наказания
40
1
 
2
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Шведите нямат нищо общо!По света няма задържан/за престъпление / ИНДИАНЕЦ !!! Аз съм убеден ,че НОКАУТЪТ е КОМОЦИУМ ! Нашата сънародничка беше нокаутирана с шут в главата -средна теласна повреда по нашите "закони"!!!Това е прокурорска работа !!! Но за моя изненада -някой каза ,че КОМОЦИУМ е лека телесна повреда !!! Еми да го ликвидираме заедно с майка му , а може би -целият му генетически код !!!Швеция работи с крони !
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене кажи калко ти излезе свадбата в неделя.Доколкото разбрах 200 000 лв.Вярно ли е или са само слухове.
38
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
А кой открадна лаптопа на Сундберг веднага след настаняването му в хотела? Дали Воленчо знае?
37
2
 
8
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Умните ,красивите и Натфис , простести кога? Бялата златка е във властта. Или сега няма изгода никой не плаща!
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно пък тоя да говрои за извинения, ега-ти наглеца. Тоз ако тръгне да се извинява за всичките глупости, които е сътворявал, няма да му стигнат 5 г. да се извинява.
35
1
 
18
 
! Отговори
часовник преди 6 години
Днес депутатите работиха точно 17 минути.
34
15
 
4
 
! Отговори
The Canadian преди 6 години
Няма за кво да се извинява шведа. Тая си е заслжила шута 100%, даже един и е малко. Като я видях ква надута *** е и най-вероятно му е говорела на руски, за което задължително трябва да и бъде наритана трътката !!!
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене ,ти си предател и бояджия.
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Воленееее, че какво е виновна Швеция за решението на "независимия" български съд?
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене, мина времето, когато една част от хората ти вярваха. Сега, понеже виждаш, че в следващия парламент ще влезеш на кукуво лято, но нали ще трябва да издържаш наследника, взел си да си правиш пиар и да се опитваш да съживиш мъртвеца наречен Атака. Няма ги будалите вече, излизаш в пенсия след този парламент.