От Борисов: Здраве, щастие, късмет, благоденствие и мир!

Между постните гозби той намери време и за поздрав
Обновена: 24 дек 2017 22:25 | 24 дек 2017 21:10, Камелия Цветанова
277
От Борисов: Здраве, щастие, късмет, благоденствие и мир!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов, както е по българска традиция, прекара Бъдни вечер със семейството си.
Докато похапваше постни гозби той намери време и да отправи поздрав в социалните мрежи.

Още по темата

"В навечерието на този светъл празник пожелавам на всички българи здраве, щастие, късмет, благоденствие и мир. Нека бъдем добри и смирени. Весели празници!" - написа той в социалната мрежа Facebook на Бъдни вечер.

В поста си министър-председателят е качил и снимки със семейството му около празничната трапеза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
16
 
! Отговори
Мене преди 6 години
Поомак и Коледа? Де се чуло и видяло
124
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси отвратителното семейство.
123
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Бойко ли ви е толкова виновен за всичко на платените ***. че не е идеален, вероятно не е, ама че вие сте платени злобарчета, това е ясно на всички.
122
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете бе,злобари,спрете! Ако не можете да се сдържате,то поне не пишете глупости.Оставете човека на мира. Бойко Борисов има и недостатъци,и добри дела-като всеки от нас. Не бъдете толкова прости. За да ви е мирна и добра годината,и за да я има България,българите да работят с българките за 3 деца. Във всяко българско семейство да има минимум 3 деца! И никакви аборти! Колкото повече българчета се раждат,толкова повече ще се увеличи благоденствието на България и българите! Амин!
121
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Второто му правителство емитира облигационен заем за 16 милиарда лева, а третото му ще го изплаща. Не ме е питал дали съм съгласен да плащам заеми, за да има пари за заплати на полицаи, депутати и бюджетни служители. Като са им малки възнагражденията, да отидат да работят в частния бизнес, но никой няма да ги назначи. Просто защото за нищо не стават такива като него и приятелите му от снимката.
120
3
 
15
 
! Отговори
Коло стр има Винету преди 6 години
върхо червените салфетки има и вилици и ножчета.... та как се било яло постна гъска на Коледа? ааа с пръсти!дано са си умили ръцете след полседната голяма нужда че квито са бедни и вестници не четата как изглежда страниците от книгата Винету отдавна са свършили
119
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Признавам толкова успели и умни българи у нас и в чужбина, в САЩ, Англия, Германия и др. Обидно е този неграмотен наглец да е премиер, заграден от министри-пионки, толкова неграмотни и неможещи. Ето защо бяга който може. Бягат и възрастни, явно нещата са зле. Вижте как постъпи с лекарствата за раково болните, отрязаха ги безмилостно. Искам само да съм свидетел да се разболее, да се мъчи като хилядите болни, вина има управлението му. Разнебити здравеопазването, смаза образованието. Тъ,пак.
118
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честит Празник и на Бойко Борисов! Пожелавам му мир,щастие,любов и още едно-две внучета! И Бойко Борисов има право на щастие.
117
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека Бойко Борисов да се похвали през новата 2018 година с още едно внуче.
116
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не е написал той, спрете да ни лъжете! Нали стана ясно наскоро, че някакъв негов доверен човек от Герб Никола Николов пише във профила му и публикува от негово име, защото Баце нищо не разбира от компютри. Ха, хаа... "намерил време и да отправи поздрав", "написа", "качил снимки", моля ви се!!! Не ни разваляйте празниците с този!
115
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва Сикаджията да е наистина гьо,,,теверен, за да се кефи на Коледа при тази омраза към него. Болен е, психически, обсебен от пълната си власт. Как не снимаха някое нормално семейство, ами ни дават така омразната му фамилия. Има много български семейства които заслужават да бъдат показани на този светъл за нас празник, не това прокажено семейство.
114
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз му пожелавам на този Банкянски крадец да ги стигне това, което причинява на българина. Защо ще ни го показват на Коледа, свещен празник за нас, какво е сътворил, за да бъде поне уважаван? Нищо. Бандит от СИК, пребивал длъжници с бухалки, станал агент на ДС, БУДА, на 18 член на БКП, после агент на БОП, Мазния, приятел на Маджо и Маргините, на Бай Миле, на сюрия бандюги, арестуван в Унгария, докаран с белезници, набутан във властта от БКП. Вижте му охраната, десетки, защо, страх.
113
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарите са великолепни и показват мнението на хората за него и управлението му.
112
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този набеден премиер как живее не знам, мразен от народа и слугите му, които захранва с дребни пари, тлъстия пай от плячката е за него. Защо съди Прокопиев, защото не му е плащал. Този който му плаща, живее под крилото му, естествено спокойно, стещу пари. Държавата не върви поради тоталната корупция която наложи на всички нива, назначи калинки навсякъде, неграмотни но верни. Разлика с БКП да виждате, не, нали? Слугува на САЩ, ЕС и Ердоган, България е като бедна слугиня, употребена многократно.
111
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честит празник другарю Борисов. Дано пожеланията на по - долу коментиралите ви застигнат. И аз ще черпя като някой от тях. А милиардите при Св. Петър не важат. Иначе си добре, нали?
110
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Покажете някое нормално българско семейство а не семейството на милиардера мутра не разваляне празниците на хората
109
2
 
21
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Щерка Му много се е наклала бе ! Същинска бащичка !
108
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е, че сме някак си обезверени и инертни, виждаме, че един отявлен престъпник и убиец властва, той няма интелекта да управлява, псуваме го и го мразим, няма кой да не го мрази. Падне ли един ден, дано да е скоро, или умре, ще гледате циркове, какви злини е нанесъл на България.Как тези които е захранвал и са ги хвалили, ще плачат с глас, той ни принуждаваше, страх ни беше, изпълнявахме заповеди.Той добре разбира защо е ненавиждан, ето защо с нищо не подобри живота ни, просто мрази българите
107
4
 
23
 
! Отговори
До 149 преди 6 години
Благодариш за това което този ту(луп никога не е правил??? Знаеш ли *** какво в казал Джордж Оруел, който подкрепя престъпника, той е негов съучастник. Сигурно си чувал, за замъка който си е купил с Наши, Български пари в Лос Анжелис, за цена над 350 милиона долара. Виж в Google, имение на Борисов в LA. 3 МИЛИЯРДА му запорира Комисия към сената за прани пари, в щата Делауеър, офшорен щат на САЩ. Това са парите от КТБ. Така се грижи за нас, да ни краде и лъже, да ни предава и продава!
106
3
 
17
 
! Отговори
Идеалната Идиля Иде преди 6 години
Кухнята: две глигански глави на стената, между тиа череп от планинска коза, под левата глава- череп от африкански кон или звер, под десната колонка с църковни мющерии, кръст май девойка Мара..... и некаква купа на тезгяха, снимка на любими любимци, права дежокиня с разпилени изрусявани коси, понататък седнал остриган мъж държащ на колене малко детенце с червено парцалче на главицата, а мъжът с явна трапанация на главата (над лявото му ухо се вижда от къде е бъркано в мозака му)-дано не е верно,