ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи

Ако желае политическа криза – да го каже ясно, зове Тома Биков
299
ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи
Снимка: Булфото

Румен Радев явно не е президент на всички българи и по-скоро заема страната на опозиционната БСП, която го издигна за надпревара за "Дондуков" 2, смятат от ГЕРБ.

Още по темата
"За нас е притеснително, че възгледите му съвпадат с тези на БСП, защото той трябва да е президент на всички българи, след като е избран за държавен глава", отсече Тома Биков, след като Румен Радев отчете първата си година на власт.

Според него президентът трябва да е равно отдалечен от всички политически сили, защото в противен случай прави груба политическа грешка, ако се позиционира на страната на опозицията. "Практически той подкрепи мотивите на БСП за вота на недоверие и ако той желае политическа криза, да го каже ясно и да каже с какво ще се подобрят нещата", призова Биков.

Според него Радев по-скоро бил направил отчет на свършеното от управляващите в страната, отколкото на собствената си дейност през изминалата година. "Редно е един отчет да е за дейността на този, който го дава, а Радев каза какво всички останали са направили или не са направили, докато той е президент", обвини Биков.

Гневната реакция на ГЕРБ Радев провокира с това, че направи критичен поглед върху българската действителност. "България е в критичен момент от своето развитие", каза той на специална пресконференция. Радев нарече Българското председателство на Съвета на ЕС амбициозно, но обясни, че то не трябва да суспендира демокрацията и да е алиби за бездействие по болни за страната теми.

Президентът похвали макроикономическите показатели на държавата, но и предупреди, че те не могат да скрият липсата на чужди инвестиции и обезлюдените райони в страната.

Според държавния глава на този фон стабилността на държавата е тържествен марш на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
20
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Искал моля ви се да го осведомяват, когато се канят световни лидери в България... - абе Радев, ти вестници не четеш ли...
115
10
 
1
 
! Отговори
Циник до 117 преди 6 години
Член.ската кра.нта...гони норма!От Позитано!:-)
114
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое ,от всичко което каза Радев ,не е Вярно ,бе. Умник ?!
113
0
 
24
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Ако желае политическа криза да го каже ясно, зове Тома Биков____________________________________________________________А сиктир, бе !Къде в Бг няма криза, че плаши даже, мишока !
112
1
 
25
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Томата и Харизанов - фронтмените на гербаджалъка :-)Чакам Винкела да се покаже в близките часове!
111
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама Борисов УПРАВЛЯВА И ТОЙ КАЗВА КАКВИ ДА СА ДОХОДИТЕ А НЕ БАЙ ГУМЕН,АЙДЕ МАРШ
110
1
 
10
 
! Отговори
Членска кран.та №69 преди 6 години
Кога ще си ходиш на село приятел?
109
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не се доверявай на цоциологията особено кънчоандреевската калъпаск такава,всичките президенти са имали високи рейтинги първите една,две години,аз по-смешен президент не си спомнаям да сме имали
108
2
 
22
 
! Отговори
Тоя пък преди 6 години
И ББ не е премиер на всички българи,а само на ГЕРБерофилията. Я,марш!!!!
107
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маймунярника е пълен
106
7
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Как сладко квичите от безсилна злоба!
105
1
 
24
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Росен Плевнелиев да не беше президент на всички българи???Ако наистина е било успешен президентския пост на ГЕРБ, щяха да изберат Кака Цецка Цачева????!!!Нали така бе , селяни прости???Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!
104
19
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Абе Радев знае ли, дали е научил, че поехме Европредседателството...
103
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До OlkЕ, а колко струва екскурзията на Бойко до Давос с двете предани герберски марули? Направи справка! И с кого там е равен бедняшкия крал? Без Давос можем, но без армия - НЕ!
102
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБСОЛЮТНО видно и без очила.Комплексиран зеленочорапест човечец трудно четящ клишираните му смешни речи написани от Беса...
101
1
 
13
 
! Отговори
Защо не! преди 6 години
Защо не се доверим на социологита? да видим къде е президента и къде са другите и тогава да говорим. Използваме социологията когато ни е угодно. Да видим там какво е казал народа, а не хората на заплата които понякога метат, друг път лижат. Разбира се тези които метат са досойни за уважение, а тези които лижат..... за тях всеки има собствена дума:))
100
6
 
9
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 6 години
ПО-АНТИПАТИЧЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.
99
0
 
11
 
! Отговори
НЕвярващ преди 6 години
До 876699998Б. Б. няма да смее да излезе и да го каже ... Право куме в очи ! ... Защото сигурно после такива "МЕРОПРИЯТИЯ" ще му спретнат , че няма да му се вярва ..... Всички МЕДИИ и други "ЛОСТОВЕ" са изцяло ТЕХНИ ! ... Могат да спретнат какво си искат ! ... Това е най - лошото ! ... И граждански бунтове ... И нещо да взривят някъде сред хората ( Защо мислиш набутаха толкова "бягащи" Араби в България ... особено в София ... ?!?! ) ... ЗАЩО МИСЛИШ НИ ДЪРЖАТ НА ТАКИВА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ?!?!
98
1
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До СТРАНДЖАТАМного постно, унило...
97
18
 
2
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Радев е президент на ***!Това - 100%Тя взима директивите от СъвеЦкото посолство...спуска МУ ги...и му брули големите уши , ако не ги е научил наизуст!