ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи

Ако желае политическа криза – да го каже ясно, зове Тома Биков
299
ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи
Снимка: Булфото

Румен Радев явно не е президент на всички българи и по-скоро заема страната на опозиционната БСП, която го издигна за надпревара за "Дондуков" 2, смятат от ГЕРБ.

Още по темата
"За нас е притеснително, че възгледите му съвпадат с тези на БСП, защото той трябва да е президент на всички българи, след като е избран за държавен глава", отсече Тома Биков, след като Румен Радев отчете първата си година на власт.

Според него президентът трябва да е равно отдалечен от всички политически сили, защото в противен случай прави груба политическа грешка, ако се позиционира на страната на опозицията. "Практически той подкрепи мотивите на БСП за вота на недоверие и ако той желае политическа криза, да го каже ясно и да каже с какво ще се подобрят нещата", призова Биков.

Според него Радев по-скоро бил направил отчет на свършеното от управляващите в страната, отколкото на собствената си дейност през изминалата година. "Редно е един отчет да е за дейността на този, който го дава, а Радев каза какво всички останали са направили или не са направили, докато той е президент", обвини Биков.

Гневната реакция на ГЕРБ Радев провокира с това, че направи критичен поглед върху българската действителност. "България е в критичен момент от своето развитие", каза той на специална пресконференция. Радев нарече Българското председателство на Съвета на ЕС амбициозно, но обясни, че то не трябва да суспендира демокрацията и да е алиби за бездействие по болни за страната теми.

Президентът похвали макроикономическите показатели на държавата, но и предупреди, че те не могат да скрият липсата на чужди инвестиции и обезлюдените райони в страната.

Според държавния глава на този фон стабилността на държавата е тържествен марш на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той винаги е бил "президент" на масовите убийци от БКП ! Той никога не е и никога няма да бъде президент на България ...за много хора щом е издигнат от масовите убийци на малки и беззащитни деца , то той не е Български президент а поставено лице ! То му и личи !
135
20
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Интелигентна визия има Тома Биков, но това качество не се цени особено на Позитано...
134
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХА ХА ХА И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ***,ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ НА МАЛКО ОСТАНАЛИЕ""БЪЛГАРИ"" В МИРИЗЛИВОТО бГЕТО, А ИНАЧИ ЗАЕДНО СИ КРАДАТ И ШВЕТСКИ МАСИ НА БОРОВЕЦ СИ ПРАВЯТ, ЦЯЛАТА *** СТЕ ПРОДАЖНИЦИ, ПАЛЯЧОВЦИ
133
2
 
8
 
! Отговори
до днес преди 6 години
Защо няма пресконферевциата на президента ?!
132
1
 
26
 
! Отговори
лично мое мнение преди 6 години
Този не беше ли написал, че Борисов е карикатура на диктатор, откакто го наградиха с депутатско място и няколко хиляди лева работна заплата обърна палачинката и почна да възхвалява вожда. И този се водеше журналист, по-гунусен е и от магистрална п....ка. Просто отврат. Същото важи и за Антон Тодоров, който написа книгата шайка а после сам стана част от шайката. Отврат!
131
1
 
14
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
тоя да ходи да се скрие някъде
130
0
 
11
 
! Отговори
Странджа, преди 6 години
Ти нямаш нужда от отличителни знаци. На теб ти личи от далеч.
129
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циника и той гони норма - на струга. Да не отрежеш някой пръст внимавай, че после как ще пишеш фантасмагориите си във форума? Ту стругар, ту банкер, понякога във Франкфурт, а друг път в Мюнхен. А всъщност в панелката в Софето.
128
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя 'убавец на снимката какъв му е "джендъра"?
127
0
 
13
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Да пази систоличното налягана на Премиерина! Време е за скрития коз - Марешки!
126
4
 
28
 
! Отговори
Стига! преди 6 години
Стига! Стига сте ни показвали мазната и противна физиономия на ГЕРБиков, пардон - Биков! та нали точно това слузесто нищожество беше казало: "Борисов не е мутра, ТОЙ е карикатура на мутра, което е по-лошо"! Да, ама сега му ближе насрания банкянски ***, че и се облизва! Отврат! Отврат и погнуса са всички лакеи на престъпната и просташка ГЕРБаджийска групировка, особено очилатото нищожество ГЕРБиков!
125
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧЛЕНА НОМЕР 7 Е БОЛШЕВИК,НЕЩО ИМАШ ПРОБЛЕМ С ПРАВИЛНОТО ВЪЗПРИЕМАНЕ НА ТЕКСТОВЕ ПО ТЕХНИЯ СМИСЪЛ,ПРЕГЛЕДАЙ СЕ!!
124
2
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До ОХУ БОХУТой е на 4-ти километър, а там всички са с отличителни гривни на ръката... - неговата е 7...
123
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя не може да го стигне Плевнелиев дори оня да тича срещу него,нито парите ,нито бизнеса,нито връзките му има,ВОЕННО УЧИЛИЩЕ,ЧЛЕН НА БКП,НАТРЕСЕН НА ИНАТ И НАПУК ОТ КРЕМЪЛ,ДУПИСЕТО И ФТЕНТИЧНО ДЕСНИТЕ ***!кОЙТО НЕ Е ИМАЛ ДОПИР СЪС ЗАВЪРШИЛИ ВОЕННО УЧИЛИЩЕ ТОЙ МОЖЕ ДА ВЯРВА ЧЕ ИМА И ПО-Т..И СЪЩЕСТВА от военните офицери защото има и други волнонаемни офицери а те не са чак такива т..панари.
122
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тържествен марш на място !
121
1
 
25
 
! Отговори
По чудо оцелял преди 6 години
Ей, глада е по-силен от тока :-))). Те ако гербаджиите харесваха Цачева нямаше да гласуват за Радев - чиста статистика. И нейните не я щат и като не става за депотат - бам министър - той баце и се кафи.
120
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 118То там е проблема, че ББ казва колко гладни да сме, а не колко богати! И като цяло, във всеки мандат си беше избрал любима/изгодна роля, вместо да бъде премиер.Борисов 1 - милиционерБорисов 2 - строителБорисов 3 - международна манда поща.
119
1
 
16
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 6 години
ТОЗИ С "ЧЛЕНСКА КАРТА N 7", НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ВКАРА НА 4ТИ КИЛОМЕТЪР ИЛИ ПРОСТО Е ТОЗИ БИКОВ.
118
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Деситу, Деситу, защо го пропускате.
117
2
 
34
 
! Отговори
ГЕРБ са жалки преди 6 години
Сравнен с Роско Офшорката е перфектен. Роско дори не се опитваше да бъде независим и дистанциран от ГРОБ и Тиквата. А и спомнете си какво каза самият Тиквун:- Който и да бях избрал, щяхте да го изберете за Президент!