Сидеров: Президентът не трябва да воюва с премиера!

"Развалянето на коалицията би означавало падане от власт"
53
Сидеров: Президентът не трябва да воюва с премиера!
Снимка: Bulfoto, архив

Каквито и междуличностни различия да имало в коалицията на Обединен патриоти, нямало да се стигне до поемането на риска да падне кабинетът.

В това увери лидерът на "Атака" Волен Сидеров заради напрежението по редица въпроси през последните дни в редиците на обединението.

Според него развалянето на управляващата коалиция би означавало падане на властта, връщане на надеждата БСП и ДПС да управляват, което пък не се харесвало на хората, така че да са във властта, а не бивало да се преекспонират отношенията вътре в ОП.

"Това управление може да завърши успешно мандата си, трябва да го направи, защото другото означава пропиляване на отговорност", каза Сидеров.

Той обясни, че още когато е била формирана коалицията ОП, е станало ясно, че трите партии имат различни позиции по отделни теми, като например анексирането на Крим, и за това имало отделна клауза в договора.

"Но по основните тези, които касаят националния интерес, сме на едно мнение", заяви той.

Лидерът на "Атака" коментира и упреците на шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов към президента Румен Радев. Цветанов смята, че няма как да не е водена стенограма по време на срещата му с руския патриарх Кирил на 4 март, както твърдят от президентството.

Сидеров също отсече, че няма стенограма.

"Не знам какво толкова търсят под вола теле с тая стенограма, имаше открита среща, но патриарх Кирил не каза нищо обидно за България", увери той.

Според него Радев, който е нов политик, се учи и се старае.

"Президентът не трябва да воюва с премира, нито с парламентарните групи особено сега, а когато се засягат отношения с други държави, трябва да имаме общи позиции", посочи националистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Пуснете БНТ, гостува Р.Овч. - лъже като брадат шведски гражданин. Явно глада му се отразява зле :))))))))))))))))))
30
5
 
12
 
! Отговори
Констатиращ преди 6 години
2.Ген. Бойко Борисов - Завършва средното си образование в Банкя. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа Георги Димитров на МВР в Симеоново, във факултет Държавна сигурност. Приет е обаче във факултета Противопожарна охрана. По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност .
29
3
 
20
 
! Отговори
Констатиращ преди 6 години
1.Ген. Румен Радев През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия Акад. Боян Петканчин, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж Air War College.
28
6
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Руска ***!
27
4
 
19
 
! Отговори
Апел преди 6 години
Какъв премиер бе?Подъл, лъжлив пУжарникар.Мафията го избра, а мошениците го държат.Българи, ще търпим ли още тоя *******
26
1
 
5
 
! Отговори
PD преди 6 години
Че се учи е вярно, ама много бавно. И учителите му едни хлъзгави, дано до края на мандата се научи. Май ще си го изпратим научен.
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не в Карлуково ,а в Сибир трябва да бъде изпратен.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя белоглавец е толкова патриот колкото аз съм Кристиано Роналдо.Едно е сигурно .Добре е захлебил до Б.Б.
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помните ли Сидер виевода когато водеше тълпа черноризци, как викаше пред МС към Сикаджията, излез страхливецо, покажи се, оставка? Днес получава кинти за пислушанието си, харесва му, независимо, че никой не го бръсне и за слива. Как кинтите промениха мирогледа му, как започна да говори мазно и тихо, да защитава бившия си кръвен враг. За последно ще му е във властта, предаде избирателите си. И ще бъде наказан, като онзи дебелия Мех, Шкембе воеводата. Долни твари!!
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене искаме на гей парад със джендърски знамета да живее Соpос пак ще гласувам за теб.
21
0
 
20
 
! Отговори
Терсенето преди 6 години
Ти шуте беше главен редактор на вестник демокрация. Не си и ходил във казарма. Националистите те презираме. ***.
20
6
 
17
 
! Отговори
Всъщност Бойко воюва преди 6 години
И то не само с президента, а и с народа. Тръгнал с крадени пари да си купува ЧЕЗ, както Булгартабак и други. Такова управление не ни е нужно. А Волен трябва да го пратим с Карлуково
19
9
 
3
 
! Отговори
Божил преди 6 години
Така е- прав е г-н Сидеров,трябва да се пазят от конфликти а това ще бъде изцяло в интерес на България. Външни сили се опитват да ги разпалят,но номера им този път трудно ще мине- България вече не е сама!
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидер-оф, скритият под масата и нахълтващият в президентството при Чехъла
17
1
 
7
 
! Отговори
урвите на Бойко преди 6 години
Президента да прави като финансовия патриот Сидеров. И така и иначе като палачинка . Преди избори едно говори, след избори друго. Паметниците на Альоша щеше да сваля...Сега лъска тези паметници.
16
3
 
9
 
! Отговори
смешки преди 6 години
А премиера и Цецоуу могат?!Ей,мазньо!!
15
9
 
5
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Илиян Василев: Сидеров ще свали правителството - Москва даде заповед
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сидеров, Нещо за ,,Кърджали в сърцето на Ердоган,,? Някоя дума или вопъл ?
13
5
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До анонименБойко пада, независимо, желанията на Обединените Патерици или на самият Бойко. Това е стартиран процес, вътрешен, който не моге да бъде спрян.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гробокопач Е е е ! Сега ни управляват коалиция начело с ,,шербетчията ,,на Ердоган .