ДПС поиска: Възродителният процес – в учебниците

Карадайъ отново възрази срещу участието на националисти в кабинета
Обновена: 18 мар 2018 21:13 | 18 мар 2018 20:50, Красимир Ангелов
152

Всички събития от Възродителният процес да бъдат описани в учебниците. За това настоя на възпоменателен митинг в село Барутин лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Председателят на ДПС отново възрази срещу участието на националистически партии в управляващата коалиция и напомни, че при подобно управление са били асимилирани турски граждани по време на комунистическия режим у нас.

Какво още поиска Карадайъ вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
19
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 6 години
Съгласен съм да влезе и изучаването на спирането на турските терористи от тогавашната Народна Република България. Атентата на гара Буново. взривяването на вагона със жени и деца от турските терористи. Да трябва и западна Европа да го въведат в учебници за практика против ислямския тероризъм в европейските страни.
43
2
 
12
 
! Отговори
886 г - 1986 г преди 6 години
Българската История не започва от 1986 г. а от 866 г. Покръстването при Борис I , първо да разберем как сме станали християни оределено не е поръчано с пратка през интернет както по наши дни
42
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41Те може да са били сътрудници по политическа линия. До Възродителния процевс. Но не са били сътрудници по верска и национална линия. Турците за разлика от българите имат изградено силно национално самосъзнание и патриотизъм.
41
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САМО турците са способни да убиват бременни и деца,ИСТОРИЯТА го доказва стотици години
40
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 37И какво като са били сътрудници на ДС? Били са до Възродителния процес. Дотам. Но след като са започнали да сменят турските имена, патриотичното чувство и турското самосъзнание в тях са заговорили. И са преминали към съпротива на режима.
39
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АЗЕмин Мехмедали (Елин Маджаров) и Абдула Чакър (Алцек Чакъров), са били агенти на окръжното управление на Държавна сигурност в Бургас през 70-те и 80-те години.Слагайте минуси, слагайте...
38
3
 
24
 
! Отговори
месара преди 6 години
ние пък искаме в учебника най подробно да пише за процеса потурчване, и какво са правили турците с българите през 500 годишното им "присъствие" в България!!! абе каръ.... не знам кой си, нали твоите деди са били българи потурчени на сила, от същите тия, дето сега им се кланяш! към какво подтикваш мохамеданите, към бунт ли, държава ли ше правите, към турция ли ше се присъединявате? кое в теб е българско, освен личната ти карта?!
37
4
 
22
 
! Отговори
Джанго преди 6 години
ГЕНОЦИДЪТ НАД ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ, СЪЩО!
36
15
 
6
 
! Отговори
това е Новина преди 6 години
Първо в учебниците трябва непременно да влезе Насилственото Християнизиранине на Българите през 866 г. от Византия тоест така нареченото Покръстване на Българите и после как Насилиа Християнизирани се порабваха да християнизират Османските турци живееще в сегашна България тоест Възродителен Процес , ето тов е 100 % Новина а не FAKE NEWS
35
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АЗНе трябва да се забравя Адът в Буново!Поклон пред невинните жертви!И да се помни - престъпниците се оказаха сътрудници на ДС!
34
2
 
5
 
! Отговори
Стоян Динков преди 6 години
До от УикипедияСАМО този сайт ти остана *** -изгониха те от всякъде ХАХАХАХААААААААААААААААА
33
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите са били на 80 % християни, когато великият цар Борис покръства народа. Цар Борис просто е християнизирал малкото останали езичници и е официализирал християнството. Гениален ход, на гениален българин.
32
1
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
А Буново?
31
5
 
15
 
! Отговори
имигрант преди 6 години
тези им взеха власта и сега полудяха.и мюсюлманите не им вярват вече.
30
24
 
4
 
! Отговори
българин преди 6 години
Ами нека се изучава Възродителният процес. Защо не? Според мен турският трябва да стане втори официален език в България, както е албанският в Македония.
29
3
 
20
 
! Отговори
Сравнение преди 6 години
Ако трябва да се пише какво са правили те, на нас, няма да стигне хартията за учебници. Нали казват, че България им била Отечеството?Тази партия наистина е етническа и противоконституционна, време е главният прокорур да се самосезира.Християнизирането, дори и да е било насила за някои хора, е било необходимо и неизбежно, за да можем да влезем в Европа, това е било голямо прозрение на Княз Борис Покръстителя.
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия наши граждани не престават да спекулират с този възродителен процес. То не беше за едно, не беше за друго . А вече от близо тридесет години живеят в демокрация и имат всички възможни свободи. Какво искат повече? Сега натискат да нямало националисти. Защо да няма? По тази логика те какво правят в парламента? На какво основание са там? Всеки има право да бъде в парламента щом е демократично избран. Стига вече, стана досадно.
27
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 27В Турция има 24-часова радио и телевизионна програма на КЮРДСКИ ЕЗИК, другарю ***!И ква праим сега???
26
2
 
7
 
! Отговори
Уикипедия не лъже преди 6 години
Държавата ни лъже но Уикипедия не лъже , там есичко си пише за Покръстването при Борис I
25
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Турция има ли кюрди ? Защо кюрдите се водят "планински турци". Щом в Турция няма кюрди и няма малцинства и в България няма да има. Всеки, който се е родил в България, е българин. Точка по темата.