Дебили, Народен съд и... "Вий сте идиоти": Накъде отива БСП?

Христов, Жаблянов, Ерменков са само част от скандалните в червено
22 мар 2018 11:15,
422

Преди година Корнелия Нинова каза, че демокрацията ни отнема много, след това Иво Христов нарече 80% от българите идиоти, малко по-късно Жаблянов се изказа за Народния съд и сега се стигна до писането на постове от Ерменков по гащи. Невежеството на БСП продължава.

Така режисьорът Евгений Михайлов коментира в "България сутрин" всички скандали, които се завихриха около БСП в Народното събрание в последните няколко месеца.

"29 години след промените и падането на Живков, повече от 10 години от членството ни в ЕС и НАТО ние продължаваме да се занимаваме с терзанията на БСП. Случва се това, че социалистите се връщат към ценностите на БКП. Това издава една слаба култура", добави още Михайлов.

Още по темата

Той смята, че сегашният скандал около поста на Ерменков във Facebook показва, че обществото не си е свършило добре работата.

"Когато през 2018 г. светът говори за технологичен скок, ние говорим за поста на Ерменков. Продължава и насаждането на страхове от страна на БСП срещу турците, срещу Европа, срещу различните, харесва им руският патриарх да тропа по масата на българския президент", уточни режисьорът.

Политологът доц. Мария Пиргова пък е точно на противоположното мнение за написаното от Ерменков.

"Всеки има право да си каже мнението. Аз си представям демокрацията като свобода на словото, всеки да може да каже какво мисли. Това е поредният скандал, който е прах в очите на хората. Та това е само пост във Facebook. БСП е проевропейска партия", отбеляза още Пиргова пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ българската държава в момента е доста зле както при външната, така и при вътрешната политика.

"България е страшно бедна и подчинена страна. Икономиката ни в докладите на ЕС е описана много зле, няма значение, че управляващите изкарват положението ни цветущо. Не е вярно", завърши политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другаря с билетчетата ме накара да сметна, че тогава с една заплата си купувах 20 467 клечки за зъби, а сега само 12 575.
314
3
 
16
 
! Отговори
Адолф преди 6 години
БСП-БКП отдавна реябваше да е в канала,извън парламента! Партия която в цялата си история е работила срещу родината с атентати и предателства,в полза на чужда държава! И сега нейните политици са най-цинични и нагли и никога не подават оставки!
313
2
 
7
 
! Отговори
Футуролог-4 част преди 6 години
А във БГ селянинът от Веселиново и член на БКП барабар с пловдивският Кон са някакви богопомазани суперфилософиПо тв СКАТ на Валери дето татко му е сегашен член на "БКП-Георги Димитров" преди години един гост заяви че Бойко е държал монопола с *** в няколко столични квартала и е изнасял женска плът на западИСТИНАТА е че в Русия имаше в пъти по-голяма съпротива срещу комунизма отколкото във БългарияД.Талев:"Един ден комунизма ще си отиде от света и последният комунист ще е българин"
312
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяко нещо трябва да си струва колкото му е стойността. Който тъгува за градски транспорт по 6 ст. , веднага да хваща влака за Северна Корея, там може и да е безплатен. Като ти вземат всички права, тогава снизходително ти дават ефтини билетчета - я за счупен автобус, я за руски филм.
311
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам как си позволяват постоянно да заплашват с народен съд ? Това е едно срамно дело извършено върху Български граждани и войници , от чужди такива. Каква наглост само.... прокуратурата да се самосезираа и да започне да работи.
310
2
 
9
 
! Отговори
Футуролог-3 част преди 6 години
Там където е имало съпротива срещу комунизма е имало военни РежимиТам където комунизма не е срещал никаква съпротива е действала милициятаСлед 80-те на 20 век в Полша бе въведен ВОЕНЕН режим като червените генерали успяха да пратят в небетието СССР барабар с Варшавския договорПоляците твърдят дори че нобелиста им Лех Валенса е агент на червените тайни службиВъведоха лустрация за всички родени преди 1972Започнаха да отнемат офицерски звания и пенсии на военни от комунизма
309
5
 
3
 
! Отговори
славянин преди 6 години
На кого принадлежаха крилатите фрази, че в България ''такъв е материала'' и ''аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме''!?
308
4
 
4
 
! Отговори
Футуролог-2 част преди 6 години
Как го виждате Тодор Живков да възложи на бг-армията да проведе възродителния процестова означава извънредна ситуацияА милицията омаловажава целия проблем изкарвайки десидентите криминалитетиЗаради това днес се радваме на възродителя Бойко Борисов участвал с пожарната техника да потушава бунтоветеБойко Борисов да каже охранявала ли е неговата сикаджийска фирма митингите на БКП/БСП/ в началото на 90-те на 20 век и казвал ли е че:"Никой мръсен седесар няма право да бие комунистите във България
307
2
 
3
 
! Отговори
Футуролог-1 част преди 6 години
Вчера по ТВ Канал3 гостува депутат от ДПС с доста крайни изказвания за България преди 1989 и за Народната Милиция която тогава провежда Възродителния процес!Напомни ми за Сорос дето по тв Блумбърг намекваше че той е разрушил СССР!А истината е че бг-турците преди 10.11.1989 барабар с всички "Десиденти" бяха кръгли нули и никой не ги е броял за сливи и заради това с тях се е занимаваше милицията която от основаването си през 1878 до ден днешен си действа без прекъсване и си лови "престъпниците"
306
3
 
4
 
! Отговори
До 336 преди 6 години
Извинете, на каква дрога сте ?
305
5
 
11
 
! Отговори
Що е туй Демокрация преди 6 години
Демокрация в БГ е:- Да те убие в дома ти чиляк с 12 висящи- Да ти счупи стъклото дИмократичен хулиган- Демократично да умрем по пътя към болницата, или от демократична грешна диагноза- Демократично да ме сгазят на пешеходна пътека и роднините ми да платят обезщетение на шофьора- Демократични храни вредни, по-скъпи от ЕС и вкус на ГМО-Демократична водичка с уран-Демократични цени на ток, вода, парно, бензин вдигат годишно с 10%, а заплатата с един.- Демократично е шефа да не плати 6 месец
304
6
 
13
 
! Отговори
Как накъде преди 6 години
Скоро ще вземат решение пак да се присъединим към Северна Азия. Те толкова си могат...
303
9
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 327 преди 6 години
"При соца със заплата 260 лв си купивах 4 333 билетчета х 0.06 лв за градския транспорт", Преди държавата субсидираше транспорта и сметките ти хич не са верни. Затова пък сега взимаш 200 лева пенсия, щото едно време си се возил за билетче от 6 ст. Понимаеш другарю. П.С. ама толкова сте ми лесни тези дето смятате преди и сега че чак ми е щастливо да ви мачкам.
302
5
 
13
 
! Отговори
Червените преди 6 години
Ако не обират банки ще взривяват църквиПълна щета са за България.
301
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подлизуркото от Банкя пак ли започна да се мазни на евробюрократите.Да каже нещо за дупките, блокираната държава и изчезналите 16 милиарда ДДС от бюджета.
300
5
 
9
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
За какво взимате мнението на Е.Михайлов? Дали е морален строжер? Честен до мозъка на костите... Чий го търси в ДОСТ? Не че БСП са повече стока, видЕхме ги какви ги сътвориха. Но Михайлов е на дъното!
299
7
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 6 години
Едно е хубавото, а именно, че БСП и ДПС не са на власт. Остава да изгоним и ГЕРБ и да ги пратим всички да лижат *** извън парламента. Да ходят при НДСВ и РБ. Реформаторите също се прцакаха като НДСВ заради Кунева и Корман Исмаилов.
298
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Истинското лице2016 - 7 128 МИЛИОНА и изведнъж за година 5.4 - по-малко лъжете
297
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При соца със заплата 260 лв си купивах 4 333 билетчета х 0.06 лв за градския транспорт.Сега билетчето е 1.60 лв (увеличило се е повече от 26 пъти).Значи за да запазя стандарата си трябва да взимам 4 333 билетчета х 1.60 лв, трябва да взимам 6932 лв.А на практика взимам малко под 1 500 лв, тоест обеднял съм около 5 пъти.
296
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Истинското лицеХАЙДЕ БЕ - ами въпросния ЕРГЕНСКИ ДАНЪК си е казал думата. Освен това на границата не смееш да припариш - стреля се на месо. ТУКА да работите за *** да гушкат и да ходят по сафарите - КУБАДИНСКИ