Чужди държави финансират забавачки! Така ли е и в Момчилград?

Каракачанов убеден: Винаги трябва да се реагира
132
Чужди държави финансират забавачки! Така ли е и в Момчилград?
Кадър: YouTube

Има цели райони от страната, където част от детските градини и училищата се финансират от чужди държави и от фондации и там децата се възпитават само на базата на една религия, а не на някакви други ценности.

Така вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира скандала, който провокира тържество под звуците на ориенталка музика в детската градина в Момчилград.

Каракачанов отказа да коментира дали в конкретния случай става дума за провокация, но пък беше категоричен, че при всеки подобен трябва да се реагира.

Още по темата

От ВМРО още вчера излязоха с декларация,която пък възмути ръководството на забавачката, според което воеводите се опитват да трупат политически дивиденти.

Директорката на детска градина "Щастливо детство" в Момчилград Виолета Джарова отсече, че клипът с турския танц е изваден от контекста на цялото тържество.

"Тържеството се водеше на български език. Аз също поздравих на български език и няма как да е иначе, защото съм етническа българка", твърди Виолета Джарова.

Тя допълни, че празникът е започнал с българско хоро, след което са изпълнявани руски и турски танц.

Красимир Каракачанов коментира и срещата във Варна на 26 март ЕС- Турция, която официално беше потвърдена късно снощи.

Според него това е хубава инициатива, при която България не само като председател на ЕС играе и своята роля на Балканите.

"Ние можем да сме много по- активен фактор на Балканите, аз съм за това България да поддържа добри отношения с всички и свои съседи, но на базата на равнопоставеност и взаимно уважение", каза вицето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези думи в нашият речник да си български думи!
68
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Директорката е продажна душица, няма ли кой да я пребие и да се разбере, ние в България ли сме или в Турция?"Щом не си в Турция си махнете и хилядите турски думи от речника...Каракачанов, Джамбаза, Каракольо да сменят фамилии :-) Аре Джингиби :-)
67
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем дребен детайл е, че българите масово ползват турцизми, а сме на теория свободни вече 140 години. Това как да го коментираме?
66
1
 
8
 
! Отговори
До 70 преди 6 години
А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА бе *** :-) :-) :-)
65
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишете както искате името на Мухаммед...И ние ползваме турски вариянти за някои имена, например Филибе, Кърджа Али и тн :-) Така, че немам проблем :-)
64
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е Цацаров да им образува по едно дело на всички турчеещи се шлякатарници?? Не харесвате България и културата й, хайде марш от тук. Трябва ни втори Възродителен процес за да си изчистим земята от исляма и муслимите. Няма да има етнически партии повече и Турция няма да може да влияе повече тук. Ненавиждам придажниците и то на кого, на турска култура, нехаресвана никъде по света, език като лай на куче, криви лица и глави, дебели и безформени жени.Защо стоите тук, Турция ви чака и ще ви "уважи"
63
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви християнски ценности бе, хора. Един мерджан, един айфон и можеш да имаш 90% от жените в тая държава :)))))
62
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За всичко в виновен Рапонеца от Банкя! Така е свалил гарда, толкова се е продал *** Ердогсн, че затрива България! Хей, турчеещи се, не искам да ви слушам в дома си езика и песните!! Разберете, никой не ви е закачал след Освобождението, при ТЖ имахте десетки предимства. Не ви харесвам културата също!! Не ходя в Турция и не искам! Не искам да гледам на какво сте превърнали децата, насила ги правите турци в България. Директорката да се осъди заедно с всички които са участвали в това предателство!
61
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Директорката е продажна душица, няма ли кой да я пребие и да се разбере, ние в България ли сме или в Турция?"Ще я пребиете ли и за това, че не си и в Русия :-) :-) :-) :-)
60
7
 
12
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
Същия ден бях на тържество на детето ми във Велико Търново и някак контраста между това, което видях и клипа от Момчилград е повече от фрапиращ. А ако някой само си бе помислил да пуска мааанета на децата, щеше да пострада сериозно.
59
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Директорката е продажна душица, няма ли кой да я пребие и да се разбере, ние в България ли сме или в Турция? На тези които им харесва Турция, да си взимат дебелите ханъми и в Анадола. Никой не ги задържа тук! Не им мисля злото на тур;;чулята но да се взимат партакешите и при ЕрСдухан. Никой не е длъжен да им търпи гнусните танци и песни! 500 години са предостатъчно и не са забравени. Баста!! Не стига, че след 1878 сме ги оставили тук и никой не е закачал, какво искат, нова Босна? Мърсите ни земя
58
8
 
9
 
! Отговори
21 век преди 6 години
защо се хабят пари тогава за детски градини и училища - да зубрят арабския Коран момченцата в медресето, а момиченцата да люпят семки вкъщи и да шият чорапи край тенджерата, докато майките им играят кючеци на баща им, друго за бъдещия им живот не им трябва
57
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Почети малко Българска литература ..ще намериш !"Чел съм... Например за "роба" от Под Игото с 8 те си деца!!!! За къщата на роба и т.н.
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Мохамед е на български ... ти на какъв пишеш ми е през .... "Някой да обясни на този ***, че имената НЕ СЕ променят!!! И да не вярва във всичко където вижда в нета!!!!Я кажи как е английския вариянт на Иван!!! ???
55
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Косово е света земя Сръбска
54
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България при Борисов 3 е абдикирала от отговорност към тези населени места, какво очаквате да се случи? Щом няма държава хората се обръщат към следващото нещо което ще им помогне което в случая е друга държава. Само се чудя ако населението на тези раьони реши да гласува независимост ор България по примера на Черна Гора или Крим дали ще има кой да ги спре?Но това не е проблем на разБойко и 240 разбойника защото когаро това стане те просто ще си харчат откраднатото в чужбина!
53
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продажната директорка на съд и така с всеки следващ предател.
52
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 55Ми явно си турско келем .... Почети малко Българска литература ..ще намериш !И изнасилвания, и убийства, и палежи, и отнемане на деца от родителите, геноцид ... Всичката помия на света вие сте я правили ... явно за това не ядете свинско ... ще е равносилно на канибализъм !
51
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"За какво да ремонтираме джамии ? Исляма не е религия, ако можеш докажи противното, *** довода Мохамед каза е като Ленин ми каза .... За какво да ги ремонтира ме залите за събирания ?"Научи се да пишеш МУХАММЕД!!!Не ги ремонтирвай!!! Турция ги ремонтирва!!!!
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 51 Ти да не си вечен .."оооо пресветли "Държа на християнските ценности за това твоят живот ще продължи!*** да знаеш ,че не съм светец ...