Глас от ГЕРБ: Хората искат по-бедни депутати? Да си ги избират!

Това е черен PR на БСП, смята Маноил Манев
Обновена: 20 апр 2018 06:53 | 19 апр 2018 21:40, Красимир Ангелов
161
Глас от ГЕРБ: Хората искат по-бедни депутати? Да си ги избират!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Звучи страхотно - най-гадните и най-мразените в държавата са депутатите и сега ще им се намалят заплатите. БСП внасят това предложение, но 85% от социалистите днес се кръстят и се молят това предложение да не мине. Така народният представител от ГЕРБ Маноил Манев коментира в студиото на "Денят ON AIR" внесеното в НС предложение на БСП да се намалят депутатските заплати. Заедно с това социалистите предлагат и намаляване на ваканциите на народните избраници.

Още по темата
Според Манев обаче с това предложение БСП си правят "черен ПР".

"Това, че другите ще останат без заплати, това, че ще се наруши балансът в сектора - няма значение за БСП. За тях е важно да си направят черния ПР. Ако хората искат бедни депутати - да избират такива", категоричен е депутатът.

Народният представител коментира и свиканият днес КСНС. Той твърди, че в момента на България е нужно дебатиране и разбирателство.

"Трябва да се полагат всякакви грижи и мерки, за да поддържаме националната ни сигурност и трябва да знаем какво се случва във всеки един момент. Не бива да преиграваме - не може да говорим за заплашена България. Службите работят много добре", уточни народният представител пред Bulgaria ON AIR.

По думите му за модернизацията на армията трябва да бъдат направени много неща, а основният проблем е да бъдат достигнати прословутите 2% от БВП.

"Не трябва проблемите на сектор "Сигурност" да се решават на парче. Най-вероятно на КСНС е коментиран и този въпрос. Дърпането на чергата към самолети или бронирани машини не трябва да се случва", допълни още депутатът от ГЕРБ.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Законно забогатели в България? намери ми такива хора, които не са спортисти, и се занимават с ЕДЪР БИЗНЕС.ЕДРИЯТ БИЗНЕС в БЪЛГАРИЯ е МРЪСЕН. не говорим за гаражче - това хотел или мол да си откриеш милиони трябва да имаш. Кой ти ги е дал тези пари.
40
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата е просто едно по-голямо бизнес начинание.Ако човек не е доказал,че може да управлява един голям бизнес,то няма как успешно да се справи и с държавното управление.Само много богати могат да управляват държавата и да я правят богата, а те няма да се заемат с това безплатно.Бедния политик е 100% демагог.Как можеш да обещаваш да направиш народа по-богат,ако сам за себе си не си успял.Докато не започнем да уважаваме законно забогателите няма да забогатее и държавата.
39
1
 
20
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
На всички депутати пожелавам дълга старост в тежка болест!
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свещи да ви палят! 40 да ви изнасят скоро! Опааа... *** то никой нема да ви дойде на гроба! Освен за да се изпиkae!
37
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ттъппак! Хората не искат бедни депутати ве сoпoл! Хората искат некрадящи и умни депутати! Честни! Всичко това което вие не сте!
36
1
 
15
 
! Отговори
тоя преди 6 години
червей има ли разрешение от кривоглавият цецо да се изказва? Ние и без неговите тъ...зми знаем, че безден путат няма, еле пък от ГРАБ.
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми те идват по 30-40 човека на работа.в натоварените дни
34
1
 
16
 
! Отговори
Безсрамници! преди 6 години
Хората не искат по-бедни депутати, а такива ,които работят и се грижат за обществото , а не за себе си и за партията, която ги е "сложила" в Парламента! Колко от тях гласуват по съвест, а не по нареждане ? И защо се гласува с чужди карти ,след като тяхната "работа" е именно това да са на мястото си? Къде по света има толкова много привилегии ,за такива"политици"?
33
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги ми е било забавно стандартното депутатско оправдание- ниската запалата ги правела уязвими към корупция. Сякаш им се налага да живеят с минимална работна заплата или дори средна, завалиите. Ти ако си свикнал да взимаш пари под масата, значи нямаш работа във властта.
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Звучи страхотно - най-гадните и най-мразените в държавата са депутатите и сега ще им се намалят заплатите."Звучи справедливо на депутатите на най-бедната и корумпирана държава в ЕС да им се намалят заплатите. Що, някакви възражения ли имаш, миличък? Каква ще ти е защитата- че с ниски депутатски заплати ще се повиши вашата корумпираност ли? Ами като сте предразположени към корупция, никакви заплати няма да ви стимулират да си вършите работата, просто поредните постъпления в "касичката".
31
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Близо 3 000 000 души гласуваха за това, сами да си избират кои личности да ги представляват в парламента. Вместо това сега гласуваме за ГЕРБ или БСП и техните вождове еднолично решават, кой да набутат в парламента. Да гласуваме мажоритарно и няма да избираме милионери за депутати!
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас! Ще живеят само на заплати от комисийки и рушвети от лобита
29
0
 
11
 
! Отговори
Пфффф преди 6 години
Бочко и цвъки,от де ги намират тези титани на национално отговорната мисъл бе другаре?Само *** на хоризонта бре.Тъй ли не остана и един български хищник из тази земя бре?Б***си и националното падение.Иначе им слагат още болтове на ония оядени генералчета......им д....жива и здрава.Кога ще ги стигнем Румънците....
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маноле, ние вас не искаме, ти за заплати говориш! Махайте се, че скоро не заплати, а раирани дрешки ще ви скроим!
27
1
 
13
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Не знам обаче аз герберугите по излъчването ги разпознавам ...като по калъп са издялани.....грубо и наедро е дялано....
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личи си че и този е кадър от школата Семионово.
25
1
 
20
 
! Отговори
Неграмотен преди 6 години
Поредният анонимник попаднал в избирателните списъци на ГЕРБ. Анан от БОКОизбрани лапачи-разбирачи.
24
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орбан е умен и си държи на родината.И там се краде,НО да гепиш малко от задоволени хора е съвсем различно от да вземеш МНОГО от ограбени сиромаси.Нашите *** крадливи,така и не схванаха тези житейски истини.
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освободен от МВР,освободен от МП-защо ли ? Ако някой му зададе този въпрос,отговорът ще е,че всички са лоши,само той е бил убаф!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами че вие богати ли сте ? Колата на тъщата,фирмата на жената, соларните панели /зелена енергия/ на тинейджърите син/дъщеря,даже тъй кат се замисля и малките бибешонки в панталоните сигурно и те не са ваши... тва живот ли е Бедни са нашите политици ,живи да ги ожалиш.