Глас от ГЕРБ: Хората искат по-бедни депутати? Да си ги избират!

Това е черен PR на БСП, смята Маноил Манев
Обновена: 20 апр 2018 06:53 | 19 апр 2018 21:40, Красимир Ангелов
161
Глас от ГЕРБ: Хората искат по-бедни депутати? Да си ги избират!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Звучи страхотно - най-гадните и най-мразените в държавата са депутатите и сега ще им се намалят заплатите. БСП внасят това предложение, но 85% от социалистите днес се кръстят и се молят това предложение да не мине. Така народният представител от ГЕРБ Маноил Манев коментира в студиото на "Денят ON AIR" внесеното в НС предложение на БСП да се намалят депутатските заплати. Заедно с това социалистите предлагат и намаляване на ваканциите на народните избраници.

Още по темата
Според Манев обаче с това предложение БСП си правят "черен ПР".

"Това, че другите ще останат без заплати, това, че ще се наруши балансът в сектора - няма значение за БСП. За тях е важно да си направят черния ПР. Ако хората искат бедни депутати - да избират такива", категоричен е депутатът.

Народният представител коментира и свиканият днес КСНС. Той твърди, че в момента на България е нужно дебатиране и разбирателство.

"Трябва да се полагат всякакви грижи и мерки, за да поддържаме националната ни сигурност и трябва да знаем какво се случва във всеки един момент. Не бива да преиграваме - не може да говорим за заплашена България. Службите работят много добре", уточни народният представител пред Bulgaria ON AIR.

По думите му за модернизацията на армията трябва да бъдат направени много неща, а основният проблем е да бъдат достигнати прословутите 2% от БВП.

"Не трябва проблемите на сектор "Сигурност" да се решават на парче. Най-вероятно на КСНС е коментиран и този въпрос. Дърпането на чергата към самолети или бронирани машини не трябва да се случва", допълни още депутатът от ГЕРБ.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
26
 
! Отговори
Нагло изказване преди 6 години
"Да си ги избират!" Нима ние ги избираме. Партиите ни ги спускат. Даже повечето от тези хора не взимат никакви решения, а са само пълнеж, който гласува по командата на ядротот от около 50 души в парламента. Затова трябва да се намали броя на депутатите на 100, на съветниците в София на 21, и така прогресивно всички чиновници.
60
2
 
19
 
! Отговори
scott преди 6 години
депутатите така "работът", че наслението на подопечната им териториа бега, умира и намалява.Да,требва да си УВЕЛИЧЪТ заплатите.... Добра работа вършат.Аз ако съм - ше име 0, повтарям НУЛА депутати.
59
1
 
38
 
! Отговори
nina преди 6 години
Това вече минава всякакви граници!Господинът нарича "бедни" депутатите, чиято заплата заплата ще бъде намалена с около 600 лв /не, че ще стане!/, те досега звемат около и над 5-6-7-хиляди лв.А какво ще кажете, г-н Манев за 200-те лв пенсия на работилите над 40 години, за инвализните пенсии, които са доста под 200 лв? За работещите, които си плащат осиуровките?Защо ли си хабим думите и нервите, ТЕ просто НЯМА да прочетат написаното!
58
1
 
38
 
! Отговори
rfv преди 6 години
Значи,заплата от 3-4 хиляди лева ви прави бедни,а нашите пенсии и ниските заплати ни правят богати!?Посочи ми поне един депутат,кмет,съветник,който е излязъл беден от властта!Наглеци безподобни!Ами,напуснете парламента,щом сте недоволни-ще ви намерим заместници!Истината е , че заплатите ви са само джобни пари!
57
2
 
15
 
! Отговори
Идея преди 6 години
Слави да поднови усилието за премахване на партийните листи и въвеждането на мажоритарен вот.
56
1
 
29
 
! Отговори
Американ преди 6 години
"Това, че другите ще останат без заплати, това, че ще се наруши балансът в сектора" - що за безсмислици дрънка тоя чyкyндyp и кой го избра него?
55
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маноле,не ти ли идва наглостта в повече.Явно си станал депутат не да работиш в полза роду,а да трупаш пачки в полза джобу.Явно заради такива като вас махат фейлетоните на Алеко от учебниците.Махат Бай *** прави избори,а остава главата,дето се подмива в банята и крещи-булгааааррр!!
54
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
До 49:Нито ти разбира тиквaтa от бизнес, нито от политика...
53
2
 
27
 
! Отговори
Жорко-Пришката преди 6 години
Депутатие не би трябвало да взимат пари изобщо. За тях би трябвало да е чест да служат на народа, иначе за какво са ми ? Аз от депутат добро за народа не съм видял, мнооооого малки изключения, които просто се размиват на фона на дебилните изпълнение от 90-те че и до сега. Пълни неграмотници и бездарници, без капка свян за собствените си Баби и Дядовци. Нали ви е ясно какво се случва с такива и жендърските им родове ?
52
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нагли свиннунгери даже 300 лв са ви много безполезни 240 паразита...чак 12 дена нагло си гласуваха ваканция от какво се измориха тия ***...не сте наи мразени....вие сте най не-навиждани ама и вашия ред ще дойде.....докато няма въжета с провиснали на цариградско шосе в София така ще е.....даже вече съвсем открито наглеят тия прасета..
51
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и да са бедни , попаднат ли във властта ще се уядат и забогатеят с тия заплати за над 3000 лв
50
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е много нагло същество. Самозабравило се и плюещо
49
1
 
16
 
! Отговори
BatBulgar преди 6 години
Какви депутати бе? Не може ли там Бойко с още 12 апостола да управлява, с мини съвет от няколко старейшини да не ни занимават там. Какви са тия глупости??? Депутати...в Парламент.... е бати цирка раиииш ли, Парле - от френски - говорят. Парламент, в буквален превод - говорилня. Казана дума - хвърлен камък. Тия само грехове правят бе, върху старо турско гробище. Въйййййййййй
48
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
депутатите даже и да нямат заплащане пак ще се натискат за парламента нещо като митничарите готови са да работят за родината.
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагли Гербаджии и БСПтарчета! Жалко че народа е крайно ***! Иначе щяхте бесило да видите вместо заплати!
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 49".........Само много богати могат да управляват държавата и да я правят богата"???????Такива като Тръмп ли??Това че си глупав не е проблем ако стоиш мирно и не се мяташ насам-натам.Проблема идва когато показваш глупостта си на всички.
45
1
 
15
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 6 години
Депутат това е символ на почтеност,неподкупност,смиреност,а и работят за някакви си 4 хилки.
44
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнелия към кои да я причислим - към умните и богатите или към гешефтарите направили финансовата схема на живота си еднократно. Май второто! Това доказателство ли е че може да управлява нещо друго освен мъжа си. Тая не ще да е много умна, след като иска бедни хора да управляват държавата, т.е. доказани некъдърници с амбиции.
43
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук през ден чуваме американските клишета "Държават е бизнес" "еврофондовете са много важни".Държаваат ако беше бизнес, защо няма един бизнесмен -министър, а само разни юпита от Световната банка, които нямат реален опит? Държавата не е фирма, трябв връзка с хората, трябва психология и публично администриране, трябва маркетингДянков като беше от СВетовната банка или Милен Велчев - от Лондонския клуб - каков постигнаха?милиарди дълг!
42
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В унгария са замразили заплатите от няколко години насам, намалили са с над 30 процента данъци на ВиК и топлоснадбяване, има огромни данъчин обеклечения за майки, които се трудят и работят, селското приозводство и потреблението се стимулират, националният дълг е изплатен, монополите са разбити...и въпреки всичко депутатите не са богати.Във Финландия депутатите карат велосипеди, а техните градове са еталон за зелени градове.Във Франция имат най-социална система, и не работят 3 дена.