Цветанов зове: Да спорим за политики, но без лични нападки

Пред Жени ГЕРБ: Делегациите се възхищават на София
21 апр 2018 14:10, Анисия Иванова
175
Цветанов зове: Да спорим за политики, но без лични нападки
Архив: Булфото

Като политици не трябва да допускаме разделение сред обществото, провокирано от нашето поведение, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред над 140 жени от цялата страна в рамките на шестата политическа академия на Жени ГЕРБ, съобщиха от партията. Форумът е във Вършец (област Монтана). Организатори на събитието са Жени ГЕРБ и Фондация "Конрад Аденауер".

Според Цветанов заиграването със страховете, конфронтациите, личните нападки и махленските дебати нямат място в политиката. Споровете си струват, когато са за политики, смята той. 

"Много е лесно да се държиш безотговорно и да разделяш. Когато един политик не може да предложи алтернатива, залита в полето на личните нападки. Да правиш внушения е много елементарен подход. Отговорният политик си служи с факти", е обяснил Цветанов и е добавил, че днес никой не говори за икономическия растеж, за кохезионната политика, за увеличението на заплатите, а това са истински важните теми. "Дебатът ще се върне в правилната плоскост, когато спрем да отговаряме на нападките", е допълнил зам.-председателят на ГЕРБ.

"По време на КСНС Румен Радев не успя да даде разумно обяснение защо назначеният от него служебен кабинет побърза да завърши процедурата по избор на нови бойни самолети. Попитах и защо е допуснал служебното правителство да подпише толкова неизгодни за нас дългосрочни договори в сферата на отбраната, а той прехвърли отговорността на тогавашния министър. Този министър сега е негов съветник", е посочил Цветан Цветанов.

Той е коментирал, че в становището, с което КСНС е трябвало да излезе след края на заседанието, никъде не е фигурирала позицията на страните-членки на ЕС за химическите атаки в Сирия, Резолюцията на ООН от 2013 г., позицията на Могерини за тези атаки, позицията на НАТО, която гласеше, че информацията на САЩ, Великобритания и Франция е напълно достатъчна, за да се направи прецизно унищожаване на точки, в които се изработват химически оръжия. "В това становище по-скоро имаше припокриване с позицията на Русия", е добавил Цветанов.

По думите му БСП е изкривила дебата по много теми, като за пореден път от партията са се заиграли със страховете на хората.

"Примерите са много - провалът на европредседателството, рухналата ограда по границата с Турция, отделянето на Кърджали от България, злоупотребите в санирането и Истанбулската конвенция. До 15 декември БСП са организирали редица кръгли маси и са правили парламентарни питания в желанието си да натиснат властта по-бързо да ратифицира Конвенцията. След това усетиха накъде духа вятърът и промениха позицията си. Това е БСП. Този техен подход ще продължи и занапред", е анализирал председателят на ПГ на ГЕРБ.

Според него през септември и октомври миналата година всички хора са асоциирали председателството само с ремонта на НДК. "Днес няма делегация, която да си е тръгнала от София и да не е била възхитена", е добавил Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера беше комсомолското недоразумение плевела, днес е физкултурника цвъки, утре кой ще е сигурно червената внучка дето вече прилича на бидон. Всички те ни убеждават колко сме проспериращи съдейки по себе си.
33
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съмнявам се, че е много ядосан, тъй като Борисов го номинираха за евроличност на годината. :) И сега с нови сили драпа и той за някакъв подобен приз. :) Големите напъни на евроатлантика Цветанов....
32
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Падам от смях като прочета някъде за нежните остриета на ГЕРБ и си представя Цачева , Фидосова, Лилито Павлова , Теменужка Петкова и тн.......Единствено на Росен Плевнелиев подхожда това определение.
31
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н Цветанов, защо разрешихте да се провежда гей парад??? Нали дискутирахме повече от два месеца Конвенцията, и народът категорично се произнесе - НЕ!!!! Само вие ли решавате в тази държава ???
30
0
 
42
 
! Отговори
Цвъки Цв. преди 6 години
Пред Баламурници ГЕРБ: Делегациите се възхищават на София,а след това ни се смеят.
29
1
 
26
 
! Отговори
До Анонимен 26 преди 6 години
Е как от къде , здравеопазването е в техни ръце и всички психодиспансери са на тяхно разположение.
28
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и жените -ГЕРБ имат толкова акъл,колкото и мъжете-герб,щом са отишли да слушат това недоразумение.
27
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От ГЕРБ явно твърдо са решили да си свалят рейтинга , до стойностите на Плевнелиев, след като му разрешават на Цвъки, да се изказва по медийте
26
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЯ НЕ МЛЪКНА ДА БЪЛВА ГАДОСТИ, сега призовава да нямало нападки.
25
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудно ми е при този разпад на герберугите, при тези простотии които ни сервира всеки ден Цецо Ръбестата тиква, от къде да намерили 140 жени да ги закарат във Вършец, където на лицето Цвек му е дадена диплома за Средно образование. Подчертавам дадена, защото с умственото му увреждане няма начин да я заслужи. Да влизаш днес в ГЕРБ е все едно да си купиш фабрика НС 8.9.44. Най-вероятно им е заплатено или е задължително партийно мероприятие. Не отидеш ли, губиш работата си. И Цецо е изнасял лекция??
24
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ум белият цветан.Възпитаник на училище Вършец.
23
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най - добре би било да не му се обръща никакво внимание! Но... прекалява, провокира непрекъснато, натрапва се навсякъде и съответно вчера за пореден път чу истината за себе си.
22
1
 
41
 
! Отговори
Цв преди 6 години
Е няма по-голям наглец от тоя. Историята не помни такъв индивид. Дано всички истини,които говори да му се стоварят на плоската глава. Да вие от болка...
21
2
 
40
 
! Отговори
Доктор Ох Боли преди 6 години
Аз бих препоръчал на Яйцеглавия ,да консумира повече йодирана дол , защото тази която му трият на главата от ЦРУ заради грандиозния провал на президентските избори явно е хималайска , без йод.А липсата на йод в организма причинява остър *** , както в неговия случай.
20
1
 
33
 
! Отговори
гого преди 6 години
аде стига клишета от разни закуски. Кой го интересуват политиките ти. Изключая София останалата част от Бг е пълен трап, махни ги тез розови очила....
19
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пРезидента Радев е руски агент и по тяхна заповед играе ситната и казачок. *** и вие ГРОБарите хич не сте стока. И сте ***, и сте комунисти....
18
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем грозен,хем нахален.Е,няма такова дребно човече,злобно,завистливо и ограничено.Шефа му се е обградил с подобни нещастници,за да изпъкне той.Представете си ако беше заобиколен от умни,интелигентни и образовани хора,как щеше да изглежда еднокнижника.
17
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любимия похват на всички американски храненици у нас е - Крадеца вика дръжте крадеца
16
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредно издание на "Цецо и калинките" и то къде!!?? Вършец! Да не е ходил да си подправи дипломата от помощното? Дали го попитаха поне кога ще им построи пътища, че да не си чупят краката?
15
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това се отнася най - вече за Вас, г - н Цветанов! Няма ден, в който да не отправяте критики и лични нападки към президента или други ваши опоненти!