Каракачанов поиска "тоягата" за биячите на полицаи в Ботевград

Нарушителите ще бъдат поставяни на мястото им, закани се вицепремиерът
Обновена: 24 юни 2018 19:56 | 24 юни 2018 19:52, Красимир Ангелов
86
Каракачанов поиска "тоягата" за биячите на полицаи в Ботевград
Снимка: Булфото

Вицепремиерът Красимир Каракачанов се обяви в защита на полицаите, нападнати от група роми в Ботевград, след като са се отзовали на сигнал за нарушаване на обществения ред.

Още по темата
"Работата на полицаите е да се борят за опазване на обществения ред, живота и здравето на хората в страната ни. Те ежедневно са на пост, за да имаме всички ние една по-добра и спокойна обстановка за живот. Маргиналите и екстремните субекти, които не желаят да спазват законите на страната ни, ще бъдат поставяни на мястото им с цялата сила и строгост на закона!", написа Каракачанов от официалната си страница във Facebook.

"Полицаите трябва да знаят, че се ползват с моята безапелационна подкрепа да прилагат всички позволени от законодателството мерки, които един служител на реда има, за да разберат нарушителите, че в тази държава има ред, законност и дисциплина и ние повече няма да допуснем тяхното погазване!", добави военният министър.
     
Той се обяви категорично против думите и действията на различни "НПО-та и техните клакьори", които "шумно заклеймиха мнението на съпругата на моя колега – вицепремиера Томислав Дончев, че са свършили морковите и идва ред на тоягата".

"Е, господа, дами и там трети такива, каквито се самоопределяте – какво мислите сега? Дошло ли е времето на тоягата или Вие ще си браните подопечния криминален цигански контингент с цената на още невинни човешки животи, само и само да си прибирате лептата по зададената поръчка?", попита Каракачанов, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

"Категорично за пореден път заявявам, че заставам зад българските полицаи  и категорично и отново ще настоявам в законите на Република България да бъде вкарана тяхната неприкосновеност като неизменно право, релевантно с техните професионални задължения", отбеляза още вицепремиерът.

"Обръщам се към всички български полицаи - изпълнявайте си задълженията, прилагайки изключително и без страх цялата строгост на закона. Вашето задължение е да пазите честните и почтени данъкоплатци в Родината ни. Нарушителите трябва да получат своята "лепта" – да видят затворите от вътрешната страна на стените им", завърши мнението на военния министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква тояга бе? Дан не сме в неолита?Нарича се ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, за какво сте им го дали да го носят? Да започнат да го използват.
44
14
 
5
 
! Отговори
Беззаконие/ Закон преди 5 години
Иска "тоаяга", за да седне нея ли, и да полети?Да го бият комплексирани, озлобени, "милиционери" и също така, такива без пагон - безпричинно, тогава да се и,зак,ва
43
0
 
45
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
Отново празни приказки. Или го правите или не. Стига сте се държали като...Всички на приказки само я докарвате. То явно ние ще вземем сопите накрая, ама няма само тая *** да подкараме.
42
1
 
17
 
! Отговори
Име преди 5 години
назвездичената дума от лицемеpните либеpал-средновековни инквизитоpи е цuганu. толкова със "свободата на словото, "демокрацията" и "търпимостта" към чуждото мнение и виждания.
41
0
 
39
 
! Отговори
62910 преди 5 години
Има закон и той трябва да се спазва спрямо всички нарушители без начение от каъв етнос са или каква религия изповядват. Нападение над полицаи - ясно е каква може да бъде присъдата, при това по бърза процедура без никакви смекчавания - нападнати са полицаи.
40
0
 
21
 
! Отговори
Име преди 5 години
нека за пореден път да уточним с думи прецизно-точни, че полицията не се страхува от престъпниците и ***, а от защитниците на анархията в държавата, подкрепящи с всякакви (държавни и сороски) средства не само престъпленята и беззаконието, но и съди данъколпатците, редовните граждани в еспч в името на злото, безредието и несправедливостта. и това не са никои други, а точно нпо-та...
39
5
 
8
 
! Отговори
шкембак войвода преди 5 години
.... с омекналата тяга..... като политиката му.....и ролята, в която се е вкарАл.... ама зима яко кинти за това.... от бг-***-данъкоплатеца.... пфу.....
38
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя шишко да не се подпира на тоягата , ами да я ползва по предназначение. Ако не знае как, да прочете инструкциите.
37
2
 
35
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Бесило трябва,бесило!Не тояга...
36
1
 
40
 
! Отговори
мак преди 5 години
Безапелационно полицията се изложи, не можаха да задържат биячите на място, та ще ги търсят с месеци, а ... ще имат все по-голямо чувство за безнаказаност. Жалка картинка.
35
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички биячи с най-строгата мярка в България - задържане за 72 часа!Дано изгният зад решетките още на втория ден!!!
34
1
 
42
 
! Отговори
Куха лейка преди 5 години
Преди време имаше една млада и красива полицайка която каза..... Само ни отвържете ръцете..... Сега е момента Адаш...... Или се притесняваш че ще изгубиш гласоподаватели???? А може би ще спечелиш...????? Тия сме ги приели за да работят и зачитат законите ни , а не да ни крадът и убивят . Ако не желаят обратно в Индия за тяхна сметка .... Ти си на ход.........
33
6
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
И как да стане ,после кой да ви гласува на изборите.
32
0
 
27
 
! Отговори
Куха лейка преди 5 години
Навремето имаше една_ красива млада полицайка която каза само ни отвържете ръцете...!!!??? Ами адаш отвържи ги.... Или те е страх че ще изгубиш гласоподаватели?????? А може би ще спечелиш???? Сега е момента....... Тия сме ги приели за да работят и спазват закона?!!!??? А не да ни извиватръцете.... Ако не както направихме с турчеещите се..... Обратно в Индия..... За тяхна сметка....!!!!!
31
2
 
50
 
! Отговори
:):) преди 5 години
кога се разгащиха ***, след 89 та. Още от царско са имали страха на царската полиция щото са ги смилали от бой, е бай Тошо продължи царските традиции, но демократите ни набутаха в ци.ганска държава...
30
1
 
57
 
! Отговори
Истина преди 5 години
Решението е едно и лесно, влизат и демонстративно ги начупват от бой, както съм го написал, ако някой гъкне се връщат за всички. Ако тези от Хейския комитет (между г.е.й.ския и хелзенския) се обадят, влизат и за 3ти път ги довършват.. После ако искат да се правят на мъже пак, като знаят какво ще последва. Вече само това е решението. Отделно се спират помощите на всички в България докато нямат поне средно образование!
29
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24Мешерето отдавна вече трябваше да бъде забранено.Какво е това, държава в държавата? Ако не искат да уреждат споровете си посредством официалното наше законодателство, тогава да си заминават в прародината и там да се съдят както си щат!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27Ние, кой друг?
27
0
 
34
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Моментът е подходящ НПО-тата да бъдат притиснати,а някои дори изгонени,ама надали ще стане. В България още не са разбрали,че Сорос е вече бита карта и я карат по старому!Колкото до съда в Страсбург-по-добре по 10-20млн. на година за обезщетения,обаче па.пл*ачта да бъде респектирана!15-20 убити годишно не е много,а ще свърши работа.Впрочем една от причините страната да бъде осъждана е липсата на квалифицирани и мотивирани държавни адвокати!
26
2
 
29
 
! Отговори
Много е лесно преди 5 години
Мястото на тези Индивиди е в прародината им. Нека да си живеят там по техните си обичаи. Да им подарим по един еднопосочен билет плюс задължението до три дена да са напуснали границите на България, след това българските им документи за самоличност да станат невалидни и да имат право да влизат в ЕС само с виза.Който желае да живее в България и в ЕС, той отдавна вече се е интегрирал по свое желание и не създава проблеми.