Да затворим лагерите: Парите за бежанци - за охрана на границата!

Джамбазки обвини ДАБ в непрофесионализъм и безотговорност
23 юли 2018 11:03, Красимир Ангелов
62

Парите за издръжка на бежанските центрове да се пренасочат към охрана на границата, а лагерите да бъдат закрити, заради малкото настанени мигранти там. Това поиска в Харманли евродепутатът Ангел Джамбазки.

Журналисти в бежанския център не бяха допуснати, но според политиците лагерът бил почти празен – както били и повечето центрове в страната.

Още по темата
"Отидохме в центъра в Харманли, там присъстваха ръководството на лагера, Държавната агенция по бежанците (ДАБ), медии, а от ръководството на ДАБ ограничиха медиите с невдигане на телефона, оставиха ги пред вратата на бежанския лагер. Българската държава е направила необходимото, за да живеят бежанците в добри условия. Фактът, че ръководството на агенцията не допусна вашите колеги е показен - непрофесионализъм и безотговорност", бе категоричен евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на Bulgaria ON AIR.

Евродепутатът каза още, че от ВМРО са посетилии Софийските бежански центрове - тези в кв. "Овча купел" и кв. "Враждебна". "Нашата теза е, че тези центрове трябва да бъдат закрити, за да няма възможност някой да се изкуши да помисли че има някакъв резерв. Трябва да са трансформирани, може към местата за лишаване от свобода", каза още Джамбазки в "България сутрин".

"При темповете на нарастване на населението в Африка и поради лошите условия, в които живеят хората там, те ще тръгнат към Европа. Франция, Белгия, Великобритания, Германия са държави, които са имали колонии в Африка. Ние нямаме причина да плащаме тази сметка. Тези, които са теглили този кредит, трябва да си платят цената", заяви още Джамбазки.

Евродепутатът определи коалицията "Обединени патриоти" като "най-доброто и успешно политическо образувание в сектора на българското родолюбие, постигнато на висока цена".

По темата с евтаназирането на дребните преживни животни заради чумата, Джамбазки каза, че признава неумелия подход на държавните власти и заяви, че част от проблема е циркулирането на слухове за малки обезщетения, които застрашават поминъка на хората.

Видео с целия разговор вижте в сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
2
 
! Отговори
Лора преди 5 години
Стига с този популизъм, Джамбазки. Умен човек си, а говориш глупости. Кои хора от Африка идват в Европа, - тези, в чиито страни има конфликти. Някои от африканските страни са с най-добре развиващите се икономики в света в момента. Миграцията, както номадството са част от генетичния код на човечеството. Не става въпрос кой каква сметка трябва да плаща. Национализмът не е лощо нещо, но когато е в разумни граници.
55
1
 
2
 
! Отговори
SAS преди 5 години
Закрийте цялата агенция и без това в нея не останаха качествени служители. Управлява се от един заместник-председател ***!
54
1
 
0
 
! Отговори
Дебил преди 5 години
Джамбазки, де ти оправи индийския сериал, че много дълъг стана и преминава от сапунка към екшън, пък тогава ще дойде ред на бежанците. Изглежда, че си само на приказки, ама поне след ЕП, СОС пак ще те приеме с отворени обятия...нали сте патриотична коалиция...
53
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лагерите трябва да се доведат до ниво строг тъмничен затваор за да има място за родните политици в тях!
52
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жъмбаса кога ще престане с политическия жъмбазлък?
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте истината за чумата - https://youtube/watch?v=HjQ5I8rDMrs
50
2
 
5
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
А защо мълчиш за 58-те милиона лева опростени от теб и прослойката около теб ?
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки, ясен си и ти.
48
4
 
8
 
! Отговори
off преди 5 години
Лекето се стяга за евроизботите, че инак и за *** за зеле не става.
47
7
 
4
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Колко ли още болести ще дойдат заедно с престъпниците който преминават нелегално границата !
46
1
 
15
 
! Отговори
дядо Пенс преди 5 години
Абе,Джамбазче ! И какво стана с минималната пенЦия от 300 лева,а ?
45
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе жъмбасс, то пукнат бежанец няма дори и за дамазлък ти с кого се бориш?
44
2
 
10
 
! Отговори
до 46 преди 5 години
Вземат медалите от олимпиадите и веднага ги глътват западните университети.Като завършат ги държат на едни позиции нито рак нито щука, зада не се връщат в България, но и да ограбват идеите им без да получават заслуженото.
43
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПатрЕотите се оказаха най-яловите политици досега. Няма такива празнодумци. Борят шума, бежанците (дето така и не искат да стоят в България), джендърите (за които на никой не му и дреме), георграфските названия (а самите им водачи са с фамилии с турски думи), Запада (но веят руските знамена охотно). Само празни фрази и много знамена. Който смята пак да гласува за тях, просто няма мозък.
42
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ - КАТО УЧЕНИЦИ СУМА ТИ МЕДАЛИ ОТ СЪСТЕЗАНИЯ ПО МАТЕМАТИКА, КАТО ПОРАСНАТ НИТО ЕДИН ГОЛЯМ МАТЕМАТИК.
41
10
 
38
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Наближават евро-изборите и Джамби се точи за нов мандат.То хубаво ги приказва тука,ама в Брюксел мълчи като пу***!Като е толкоз курназ-и там да кара по същия начин!
40
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бежанската вълна никога няма да спре , абе коментиращи ми Уфце тука да сте чували от Византия до сега да са спрели да идват в Европа , само ви хипнотизират за следващите Избори да гласувате за Патриотите-мошеници
39
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжлив ,лъжлив, ама евро депутат .... бори се човека да си вземе една средна евро заплатка и пенсия пък после нека да му викат че бил лъжец . Който е *** и може само да лъже българите си остава министър на България да го галят или бият по главата евро шефовете ,който е с повече акъл излъгва наведнъж цяла България и става евродепутат и му е все едно вече кво ще става с държавата му .
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работниците в сайта Днес.бг имат ли отаво да коментират тука щото 11 по 10 коментара са си Бизнес
37
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ФЕОДАЛНИТЕ СТАРЦИ И БАБИ БСП ВЪН ОТ ЕВРОПА!