Пред хилядите на Бузлуджа: Мачкай, Корнелия! Тя: Народе…

България се управлява от шайка, каза лидерката пред множеството
Обновена: 28 юли 2018 16:44 | 28 юли 2018 12:56,
563
Пред хилядите на Бузлуджа: Мачкай, Корнелия! Тя: Народе…
Снимка: БСП

България има една желязна лейди! Мачкай, Корнелия!

Този призив отправи от трибуната на Историческата поляна под връх Бузлуджа един от ораторите на традиционния събор на социалистите - председателят на Национален синдикат "Защита” Красимир Митов.

75 000 души по данни на БСП се събраха в подножието на историческия връх. Това превръща събора на левицата в най-многобройният от 2005 г. насам, уточни "Фокус".

"Нека да се обединим, народе!", призова пък лидерката Корнелия Нинова множеството си съпартийци.

Още по темата

Тя разказа пред симпатизантите си предложенията на БСП от "Визия за България" – да не се приватизират и концесионират държавните богатства, да се подпомагат младите хора, да се даде предимство на държавата в здравеопазването.

Нинова приветства всички от страната и от различни краища на света.

"Събра ни болката, че сме най-бедните, грижата, че децата ни са  с най-ниското образование, гневът, че по улиците умират хора заради липса на здравеопазване и унижението, че онези които изградиха България живеят с 200 лева", каза още червената лидерка.

Тя допълни и възмущението от това, че престъпниците които ограбват домовете на хората, се разхождат на свобода.

"България се управлява от шайка, която ограбва България. Тя посегна на на най-скъпото ни. Всеки, който не е съгласен и критикува, е посочван за враг и провокатор, на всеки такъв му се затваря устата. Народе, посегнаха на най-святото ни, правото ни да мислим свободно и да бъдем с различно мнение", каза Нинова в словото си.

Нинова обяви, че в страната има прослойка, която си купува политици от всички цветове и че тя е опонентът на БСП.

"Сигурно и в нашите редици няма да има доволни от нашите предложенията към нашия народ", каза тя и призова социалистите: "Не се отказвайте, бъдете неподкупни и последователни".

Лидерката на социалистите поиска най-после да се сложи край на прехода и да се събере национална енергия за друг път на България.

Пред множеството говориха и лидерът на ПЕС Сергей Станишев, който призова за предсрочни избори, и говорителят на БСП Елена Йончева, който настоя за разследване на корумпираните, и председателят на Национален синдикат "Защита” Красимир Митов, който настоя да не се дават не три години, а още три дни на сегашното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


563
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
1
 
6
 
! Отговори
бай ганьо преди 5 години
ДО ВСИЧКИ .АКО ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ БЪДЕТЕ УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ЗА ДА ВИ ЧУЯТ. АКО НЕ СТЕ НИЩО НЕ СТРУВАТЕ. ОТ БАЙ НВИ ***.
408
1
 
5
 
! Отговори
бай ганьо преди 5 години
До Бай КуртиБЪДЕТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ
407
1
 
2
 
! Отговори
бай ганьо преди 5 години
ТИ НИЩО НЕ КАЗА , КЪДЕ ТИ Е ИСТИНАТА
406
3
 
22
 
! Отговори
смехрко преди 5 години
>Песни, танци, политически речи на събора на БСП... накрая само ***. Това е резултата вибаги от тях .Изводите всеки сам да си направи
405
4
 
15
 
! Отговори
Свети Нафарфорийй преди 5 години
Най-святото на българина беше бащината земя и религията.Комунистите ги взехте и двете насила.3000 хиляди съборени храма за 50 години 90% църкви...
404
2
 
10
 
! Отговори
Танкист преди 5 години
На тия в кебапчетата Прозак и Ксанакс им слагат май
403
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Слави Да по 5 лева едната,доста голяма плячка отнесоха на *** 20,а за техните хора,които продаваха кифтетата и кебапчетата,беше ден година храни родата им до девето коляно!Това се вика Цоциализъм.Сравняват ми се със западните социалисти,нашите ***-Нямате нищо общо,ама нищо със тях!Разбрахте ли капиталистите от БСП?
402
0
 
18
 
! Отговори
Слави преди 5 години
Другарке,доста въртеше с големия г.з-имате по всички социални медии.Радваше се не само на музиката за 30 000 лева,а и от добрата печалба.Продавахте чаши с твоя лик,с ликът на Станишев,Сталин,Путин с ликът на Тодор Живков,който ВИ ненавиждаше,за това което откраднахте вашата БСП от народа.Той ВИ проклинаше до последния си дъх,защото ВИЕ НЕ СТЕ СОЦИАЛИСТИ,А ВАРВАРИ!
401
1
 
17
 
! Отговори
Ало измамник! преди 5 години
...Българина е ***, наивник с къса памет и страхливецЗатова заслужава да го оправят все крадливи управници и схемаджии...!! Поне половината от Бузлуджа са хвърляли торбички с пари от прозореца си и то по два пъти... СИГУРЕН СЪМ В ТОЧНО ТОЗИ *** ЕЛЕКТОРАТ!!
400
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се смееш ли да плачеш ли - бивша СДСарка, милионерка, откраднала Техноимпекс е начело на БСП и обвинява лошите капиталисти за беднотията на пенсионерите. Айде че тя си е нагла, това е разбираемо. Ама убий ме не мога да ги разбера тея бедни фенове на социализма защо й вярват?Избирателите на БСП са хора които неистово искат да бъдат излъгани. Хора които вярват на думите а не на делата и живеят в измислени светове.
399
10
 
11
 
! Отговори
Неутрален преди 5 години
Леле леле колко герб-*** се е активизирал, *** си майката. И червени, и гербави, и всякакви други цветове, освен белият - към Аушвиц. Или е време за масирано кръвопролитие народа да вземе нещата в свои ръце. Иначе оправия няма, трябва сопата да е тежка и голяма. Първо се започва от НСО, ликвидираме ги, за да са беззащитни крадците, полицията ще се предаде сама, армия и без това няма, така че не е трудна задача чистенето.
398
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българския народ е единствения в света който настъпва мотиката наречена комунизъм и пак, и пак , и пак ..... с мазохистка наслада. Дори руснаците дето го измислиха се отказаха отдавна от комунизма и социализма.Уникален народ - уникална npocтoтия!После що сме били бедни?Затуй!
397
0
 
21
 
! Отговори
ти ли ги брои? преди 5 години
До До истината ;)Щото аз изобщо не мога да си ги представя 500 автобуса ТОЧНО ТАМ!Щото района го познавам много добре!Виж,ако са били струпани по на 5-6 етажа,тогава по-може!Между другото,ти да не си Паликрушевата,дето иска лагери за всички некомунисти!?
396
4
 
30
 
! Отговори
Ко шъ мачка таз? преди 5 години
Народът е така смачкан, че дори и да дойде на власт Корнелка /Пази Боже!/, колкото и да го мачка, капка сок няма да пусне. Нейните съпартийци го мачкаха повече от 70 години, кръвчицата му изпиха. Една душа му е останала, Корнелия душата на народа ли иска да изкара, та привържениците й я окуражават да го мачка?Няма по-безмилостно и ненаситно същество от комуниста, брей!
395
3
 
30
 
! Отговори
Бай Курти преди 5 години
Събраха пияндетата на България за хапка и пивка на аванта.Пенсиите ,те са ясни ,мислят,че *** ще ги посипе с пари.Без да си дават сметка ,че тя е милионер на техния гръб.
394
1
 
5
 
! Отговори
tribun преди 5 години
Защо всички забравяме в един момент ,че сме българи,включително и тези които ни управляват,всички мислим и творим по един и същ начин ,само че всеки действа на различни нива ,съобразно собственото си положение в обществото.
393
2
 
27
 
! Отговори
Щасливеца преди 5 години
За да има мир-БСП в СИБИР .
392
12
 
6
 
! Отговори
До истината ;) преди 5 години
Присъствах, но не съм комунист. Придружавах възрастни хора като медицинско лице. Изобщо не съм и имала интерес да стигна до поляната. Толкова много народ не бях виждала. Качих се до връх Хаджи Димитър и погледнах всички превозни средства. Може би имаше над 500 автобуса и не знам колко на брой коли. Не питайте как влязохме и как излязохме. Имаше организация по извозването от полицаи, но толкова народ си представете как се контролира.
391
11
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
Корнелия,ако на 22.08.2018г.събереш,70хиляди ,пред министерския съвет,бих гласувал за бсп, и тогава младите,които иска др.бойко да върне,ще се върнат,след неговата оставка.
390
2
 
19
 
! Отговори
info.info преди 5 години
Тези мундари да идат и да си изчистят тоновете *** и без документ за организирано почистване за след мероприятието, да не му се издава разрешително.