Пред хилядите на Бузлуджа: Мачкай, Корнелия! Тя: Народе…

България се управлява от шайка, каза лидерката пред множеството
Обновена: 28 юли 2018 16:44 | 28 юли 2018 12:56,
563
Пред хилядите на Бузлуджа: Мачкай, Корнелия! Тя: Народе…
Снимка: БСП

България има една желязна лейди! Мачкай, Корнелия!

Този призив отправи от трибуната на Историческата поляна под връх Бузлуджа един от ораторите на традиционния събор на социалистите - председателят на Национален синдикат "Защита” Красимир Митов.

75 000 души по данни на БСП се събраха в подножието на историческия връх. Това превръща събора на левицата в най-многобройният от 2005 г. насам, уточни "Фокус".

"Нека да се обединим, народе!", призова пък лидерката Корнелия Нинова множеството си съпартийци.

Още по темата

Тя разказа пред симпатизантите си предложенията на БСП от "Визия за България" – да не се приватизират и концесионират държавните богатства, да се подпомагат младите хора, да се даде предимство на държавата в здравеопазването.

Нинова приветства всички от страната и от различни краища на света.

"Събра ни болката, че сме най-бедните, грижата, че децата ни са  с най-ниското образование, гневът, че по улиците умират хора заради липса на здравеопазване и унижението, че онези които изградиха България живеят с 200 лева", каза още червената лидерка.

Тя допълни и възмущението от това, че престъпниците които ограбват домовете на хората, се разхождат на свобода.

"България се управлява от шайка, която ограбва България. Тя посегна на на най-скъпото ни. Всеки, който не е съгласен и критикува, е посочван за враг и провокатор, на всеки такъв му се затваря устата. Народе, посегнаха на най-святото ни, правото ни да мислим свободно и да бъдем с различно мнение", каза Нинова в словото си.

Нинова обяви, че в страната има прослойка, която си купува политици от всички цветове и че тя е опонентът на БСП.

"Сигурно и в нашите редици няма да има доволни от нашите предложенията към нашия народ", каза тя и призова социалистите: "Не се отказвайте, бъдете неподкупни и последователни".

Лидерката на социалистите поиска най-после да се сложи край на прехода и да се събере национална енергия за друг път на България.

Пред множеството говориха и лидерът на ПЕС Сергей Станишев, който призова за предсрочни избори, и говорителят на БСП Елена Йончева, който настоя за разследване на корумпираните, и председателят на Национален синдикат "Защита” Красимир Митов, който настоя да не се дават не три години, а още три дни на сегашното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


563
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
389
11
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-417,за разлика от тиквата,никога не е била член на бкп,а той все още носи титлата на най-младия комунист в НРБ.
388
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ви е честита светлината в тунела ,наречена Нинова...като чета имам усещането,че сега се е родила и няма нищо общо с онези които съсипаха страната за 25 години демокрация!
387
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кви 75 хиляди си събрала ***!!! Ако сметнете колко автобуса им трябват, за да извозят толкова ***, то трябва да са ги паркирали по целия път от Енина до Бузлуджа :)))
386
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
онези които изградиха България живеят с 200 лева", каза още червената лидерка.---тъй, тъй, а ти плати 30 хиляди да ви пеят. За автобуси и кебапчета отделно.
385
3
 
17
 
! Отговори
"вечната и свят преди 5 години
До Анонимен 409Ми като е права другарката,защо не ги събра тия 70,000 пред парламента,бочко си отиваше на секундата,ами ги качи на чинията,дето така я засраха бетер Столипиново!Виж снимки в нета какво чудо е след това МЕРОПРИЯТИЕ!Ама не и отърва,само дрънка за избори и си пъ/ди с бочко в едни бекапейски гaщи!
384
5
 
23
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Някой ограбвал България ?! Да ограбва я и служи на руски интереси вместо на български интереси ! Най-страшното в България е , че крадецът вика , дръжте крадеца !
383
5
 
21
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
"България се управлява от шайка, която ограбва България........................Тази май визира комунистическата партия в която тя самата членува ?!
382
1
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
По европрограма ли Брегович припява на червените,за възтановяване на селските райони
381
3
 
23
 
! Отговори
тТт преди 5 години
Синът на другарката 'що не учи в Москва или Санкт Петербург, ами в Бъркли, Сан Франциско, а? Другарката Нинова 'що чини назначена '97 год от СДС-то, а? А 'ся и яжте скъпите кебапчета на Бузлуджа и стига сте рИвали!!!
380
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милите хора, обичат българското и българщината. Обичат българскикте народни песни и хора. Права е г-жа Корнелия Нинова - ние сме на последно място в Европа - здравеопазването ( през комунизма беше на много добро положение), сигурността, образованието, работоспособността, раждаемостта, икономиката - все сме на последно място по отношение на тези важни за за всеки един народ неща. Но сме на първо място по бедност, смъртност, изключително НИСКА раждаемост сред белите българи, ниски доходи и др.
379
3
 
13
 
! Отговори
То традиции,то чудо! преди 5 години
Станишко на мотоциклет, Корна - на велосипед! Когато не я вее вятър на бяла кобила, де.Едно време баба Цола на кон се е качвала до връх Вола, когато е имало там тържества в чест на Ботев. Народът пеш, тя на кон! Било все още в периода на купонната система и жениците запомнили, че Цола била издокарана в костюм с десен пипит. Това го чух навремето от една възрастна жена, която по онова време е била комсомолка (по-точно, член на ДСНМ).
378
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха! Няма дъно, няма...
377
1
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Ревю"В стая, скрита от законачиновник благ реди цветя.Шепи, тръпнещи в наслада,пълнят вазата с боза.И всичко без да разбере,че по-добре е да умре.Горещ е въздухътнад нашите градини,но още дълго ще мълчим.Свикнали сме от годинимрака да търпим.Благодаря, благодаря,благодаря за всички цветя.В квадрати стегнати крилаувяхват бавно по еднои смисълът от светлиназагива с първото перо.Във целофан от гъста мрежаще пазим нашите деца.Защото тръните са угоениспециално за целта - борба.Благодаря, благодаря,благодаря за всички цветя.Цветя, цветя, цветя
376
1
 
23
 
! Отговори
Истината преди 5 години
На поляната има място за 6-7 хиляди души И то ако са дошли пеш Защото трябва да има и паркинг за около 200 автобуса по 40 = 8 000 Останалото са мокри сънища ;)
375
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, няма отърване от тая тъ ......ка! Кой ни я уби на главата? Поне да сме наясно от кого трябва да се пазим. А тези които ми говорят за султани да си затварят устата защото ще видят свитки по бял ден. Не искам никой и нищо чуждо да ми се навира в очите. Нямаме нужда и от предатели. Ясно?
374
8
 
28
 
! Отговори
БСП залязва тъжно преди 5 години
На Бузлуджа кебапчетата били скъпи казват комунистите. Те са дошли на Бузлуджа не за идеи (защото идеите свършиха), а за кебапчета. Колко жалко е всичко това, повръща ми се ...
373
6
 
29
 
! Отговори
Съвременник преди 5 години
Хе,хе, другарете карат червената тълпа с автобуси далече,далече ,на връх Бузлуджа,за да не могат от там да видят палатите ,в които живеят червените аристократи - милионери. Не им показват техния разкош,а говорят за народ!!! По-големи демагози от комунистите няма! Крадоха ни яко и пак искат сега,защото държавната хазна е пълна и има десетки милиарди за крадене. Дано Бойко не им позволи!!!! Можем само да се молим.
372
6
 
22
 
! Отговори
ААААААА . . . .! преди 5 години
КОЙ САМО ГО КАЗВА ! С КАКВИ ОЧИ БЕ . . . !
371
4
 
21
 
! Отговори
Бузлуджанец преди 5 години
"И какво да я правим тази сега?" - пита Гойко Митич. - " Да духа ,бате Гойко" крещят *** от първия ред в киното. Май не било киното, а връх Бузлуджа,другаре комунисти.
370
6
 
35
 
! Отговори
Кънчо преди 5 години
Нинова е супер политическа чалга!