Горещ туристически спор: Съсипа ли Ангелкова индустрията?

Бранимир Ботев:Четири години Ангелкова прави безобразия!
Обновена: 14 авг 2018 22:13 | 14 авг 2018 21:52,
61


Как изглежда туристическият сезон тази година между парещите надеждни и реалистичните очаквания?

"Престанах да вярвам на данните, които ръси Министерството на туризма. Ще вземе да се окаже, че за 4 години, два пъти се е покачил туризмът ни. Това не е вярно. Данните на Николина Ангелкова и световните организации много се разминават. Това е защото управляващите не искат да изведат реална статистика колко хора почиват в България. А това се прави защото тези пари отиват в нечий джоб", категоричен бе бившият зам.-министър на туризма Бранимир Ботев.

Още по темата

В студиото на "Денят ON AIR" гостът уточни, че е отправил 7 въпроса към Ангелкова, но и думичка не му е отговорено. Той предполага, че темата се избягва, тъй като става въпрос за заинтересовани страни.

"Четири години Ангелкова прави безобразия. Най-голям ръст има в градския туризъм. Културно-историческият туризъм дърпа. Но не благодарение на министър Ангелкова. Предстои ни да бъдем изпреварени от Албания и Македония, ако продължаваме така", подчерта бившият зам.-министър.

"В рамките на тези 4 години нищо не се направи за българския туризъм. Публичните богатства на държавата ги даваме на частни концесионери, за да ги използват. Съсипахме българският туристически продукт. Ние почти не ходим на Черноморието си", заключи за финал Бранимир Ботев пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На некадърните хотелиери министрите им виновни.
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До34.Правилно. Навсякъде по света таза дейност е частна. И собственика на хотела може всичко от чистач до доставчик, шофьор, счетоводител.
31
7
 
25
 
! Отговори
Съсипа имиджа на БГ преди 5 години
Да съсипа я. Селфита с разни одъртяващи актьори, жалки картички с благодарности, че някой е дошъл да се напише у БГ. Селска му работа
30
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От комунист не става почтен бизнесмен, а туризма е собственост на комунистите още от 1991 година.После дойдоха и едни червени куфарчета...Дали у нас нещата ще са добре е отговорен Всеки човек!Но българина е мързелив и крадлив, все чака някой друг да направи нещо и ... после той да го открадне или потроши.Комунисти, Сър.
29
2
 
39
 
! Отговори
турист патриот преди 5 години
Много са хората дали приноса си за съсипването на туризма. Който пътува или прави отпуската си в България ще види мизерията в мисленето на всяка крачка. Лошата храна дори в 5 звездни хотели, липса на алеи покрай морето, липсата на алеи с пейки и цветя в централните градски части, липсата на лифтове за скиорите, високата цена на картите и още много други. Помагат ли с нещо българите, които почиват в други държави? Разбира се че не. Решението е в личната отговорност на всеки политик.
28
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На комунистите все друг им е виновен.Туризма ни върви само нагоре, вижте икономическите, финансовите измерения в края на сезона. Ангелкова на никой не пречи да прави туризъм, щом има мерак и акъл за това.В други държави правилата са 100 пъти по-строги, но никой не се оплаква.Вие само ревете и плюете ;)Толкова можете явно...
27
14
 
6
 
! Отговори
Боян преди 5 години
Хора, извън реалния тур. бизнес, се правят на експерти. Да им имам акъла на журналистите, дето канят *** и пульо.
26
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не го харесвам, но е прав.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 28 АнонименИзказване от сорта "пиши *** и да бегаме"...Темата е туризъм и това се коментира, какво искаш да отбележим още тук - политиката на Тръмп?!
24
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мили Боже...........че само тя ли съсипва??????????? Вай, вай, вай...........ако е само тя, с мед да я намажеш!!!
23
3
 
29
 
! Отговори
Чети м/у редовете преди 5 години
До РеалнотоАбе, айде вземете го изгледайте това видео бе, все пак не е като да ви карат да четете!Вижте за какви кражби и злоупотреби става въпрос и за присвояване и използване на изключително държавно и обществено богатство, фалшива/лъжлива статистика и данни за туризма, изключителен държавен рекет в бранша и толериране на определени хора...
22
29
 
3
 
! Отговори
Реалното преди 5 години
Защо вините ангелкова нали не искате шум туриста на слънчев бряг идва заради шума и забавлението а не пусто да си седи в хотелската стая изгониха и малкото туристи които идваха и харчиха пари и много добре знаете кой *** развали сезона тези некадърници не само изгониха туриста но и собствения си народ с полицейштина глоби данъци и турмоз
21
13
 
25
 
! Отговори
Супер е морето! преди 5 години
Чудя се защо някои смятат, че морето е само Слънчев Бряг и Златни Пясъци??? Има толкова прекрасни места.Ние ходим напоследък в Балчик. Супер място. Красиво, спокойно, чисто, няма чалга. По крайбрежната алея и покрай яхтеното пристанище е кръчма до кръчма. Обикаляме ги наред и всички ни харесват - храна, обслужване и т.н. Прилича на Ривиерата. Пълно е с културни туристи дошли да видят Двореца, както и Ботаническата градина. И на север е хубаво, спокойно и красиво. Има места за всеки джоб.
20
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя па ***, видял ли си в Крим какво е тая година? Карфица да хвърлиш по плажовете, няма къде да падне. Просто руснаците са бая народ и нямат близки морски курорти, та затова някои закъснели с резервациите се принуждават да идват дори на нашето лaйнoмopие.
19
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз па съм против туризма. Да си налягат диpниците у дома. Така че Калинкелкова ме кефи за министър.
18
3
 
25
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
нашето море се превърна в дестинация предимно за бедния тип чалга *** който не е много претенциозен към качествосредната класа се отрака и ходи навънсъщото е и чужденците те са също от евтината класа склонни да преглътнат кофти обслужване и т.н...ако има ръст на чуждестранен туризъм у нас то е само заради дестабилизирани предишни по добри дестинации а не защото ние в бг предлагаме нещо доброангелкова няма на нищо отгоре като заслуги да се бие в гърдите
17
6
 
35
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Тази година всеки мой познат, който ходи на нашето море се върна болен. Имаше от поссран до много по сериозни здравословни проблеми в следствие на високото качество на водата, храната и т.н. незначителни подробности.
16
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обслужването и отношението по морето са направо нелепи и гротесни от край време. Чалгария за чалгатите, всички останали по-нормални ходят другаде.
15
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Индустрията си е съсипана. Ангелкова е просто калинка, която пасва на съсипаната индустрия - ходи насам натам на безплатни почивки и плещи небивалици.
14
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ангелкова няма нищо общо с туристите и хотелиерите, както и със заплатите в този бранш, понеже е частен.С нископлатен ромски персонал от селата се прави само бедняшки туризъм.Шефа кара БМВ Х6, а персонала бачка за 700 лева.Какво очаквате от тези хора ;)