Бис! Сидеров зад барабаните: Чист PR или голям скандал?

Експерт твърди, че действията му са планирана кампания
Обновена: 15 окт 2018 16:31 | 15 окт 2018 13:00,
81

Волен Сидеров често е ставал център на внимание с изявите си извън работните си ангажименти. Последният такъв случай беше от преди няколко дни, когато в социалните мрежи се появиха снимки на лидера на "Атака", който пуши на закрито в заведение, до него идва оркестър, а Сидеров дори се изявява на барабаните.

Специалистът по протокол и етикет Милена Хлебарова коментира случая и обясни, че понякога в социалните мрежи такива ситуации се изкривяват и даде пример с информацията, че Сидеров пуши на закрито.

Хлебарова беше категорична, че политикът не е пушач и ако е имало цигарен дим в заведението, той не е идвал от лидера на "Атака".

"Когато си народен представител, когато си влязъл в публичното пространство, ти си продаваш кожата и си такъв навсякъде. Г-н Сидеров е от много дълго време в политиката, той е изпечен политически aс. Той много добре знае как трябва да се държи и какво трябва да прави", коментира Хлебарова.

Още по темата

Тя е убедена, че действията на Сидеров в ресторанта са политическа кампания, която е планирана.

"Това е политически маркетинг, който той налага, защото има нещо в предвид. Иска да се позиционира в европейския консервативен блок, има такава възможност, прави си нетрадиционен PR", каза още тя пред Bulgaria ON AIR.

Експертът по протокол и етикет обясни, че дори мястото е специално и настоя, че всичко това, което се вижда от снимките, е политически PR.

"Музикалното му пристрастие е само един нюанс от неговия образ. Естествено е, че зад всеки политик повече навън, стоят обиграни личности, които знаят как да правят имидж", допълни още Хлебарова.

Тя припомни, че подобни действия виждаме и от водещите политици в Европа и света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Атака ***
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕТРАДИЦИОНЕН ПИАР--крещене и викане по хората който не ти харесват защото се смяташ за по различен от тях....затова го гони Бандур с гол...ия ...р
13
4
 
32
 
! Отговори
НЕ, НИКАКЪВ ПР НЕ Е преди 5 години
Просто е ***, който си мисли, че се е докоснал до властта.Гъ3олизец, дyпедавец, шут, клоун и прочее повече му отиват от колкото лидер на политическа формация. Не знам как българинът е толкова просто същество, за да не може 15 години вече това същество да бъде изритано от политиката и натикано някъде в ***. Май всеки народ си заслужава "управниците".
12
1
 
1
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До 10Това не е вярно. Юнкер, Меркел и другите ако бяха коренно различни нямаше да сядат на една маса ;)
11
1
 
7
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Патриотите ги използвате само за отвличане на вниманието. То не беше миналата година цяло лято за Симеонов по морето да се говори. Преди за почивката на Волен в Куба, после масата и Волен, сега Волен и ресторанта. По време на избори и тримата на границата с Турция. Анан от писане на глупости. В София в 90% от заведенията де пуши вечерно време.
10
5
 
28
 
! Отговори
Срам преди 5 години
След такава проява на политик, в истинска Европейска държава и чистач нямаше да го назначат, но тук може и коалиционен партньор да бъде.
9
3
 
31
 
! Отговори
Тт преди 5 години
Ааа браво . Що не вземе да отиде в Гълъбово да посвири с менгишите в махалата пък и някой полицай може да набие той ги умее тези работи. Пък тогава може и да се сети че се наричат патриоти с ония другия Валери Симеонов
8
2
 
41
 
! Отговори
miko преди 5 години
А защо само снимки показвате?Разкажете цялата случка, как са изгонили чуждестранни бизнесмени от въпросния ресторант и как са ги наричали Гейс.
7
5
 
14
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Повечето русофили кат тоя горе прекарват първата си брачна нощ със закоравял болшевик преди да бъде приет в редиците на Червената Армия..
6
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къв ПР беее???Вие полудяхте ли или толкова ниско сте се навели на управляващите че скоро ще си вкарате главите в задниците.Това е хипер-скандал след който в западна Европа тоя би изхвърчал от политиката завинаги.И ако не знаете ЗАЩО Болен прави тези простотии ще ви светна.Белооо!!!Заклет фен на коката е Сайдера.Да не говорим че е и освидетелстван ощеот соца с жълта книжка.
5
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вицът на годината: Сидеров не бил пушач. На него Ед ата му пура струва 100 лева.
4
5
 
11
 
! Отговори
Ларс Улрих Металика преди 5 години
Ще си запиша час за уроци при майстора!
3
2
 
12
 
! Отговори
Долу България преди 5 години
Слава тургай Ага
2
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
воленчо като се превъзбуди и трябва да му слагат памперсите
1
4
 
22
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 5 години
..Day na prostaka vlast..I mu gleday ***! Ta tozi li shte misli za vasheto dobro?..Bashibozuk..Kurlej mrusen