Радев за Симеонов: Безконтролната власт ражда цинизъм!

"С цинизъм не можем да мислим за проблемите на хората"
23 окт 2018 11:30,
134
Радев за Симеонов: Безконтролната власт ражда цинизъм!
Снимка: БТА

Безконтролната власт ражда цинизъм. С цинизъм не може да има ефективно управление, не можем да мислим за проблемите на хората. Така президентът Румен Радев коментира в Пловдив искането на оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Още по темата

"Това, което виждам в момента е, че цялата енергия ще се фокусира върху личността на г-н Валери Симеонов", допълни държавният глава. По думите на Радев "това не решава проблема - с липсата на контрол и с цинизъм".

Президентът е в ПУ "Паисий Хилендарски", където пред студенти ще изнесе лекция на тема "Ценности, лидерство, образование в демократичното общество".

Както Dnes.bg писа, Валери Симеонов си навлече обществения гняв, след като в телевизионно интервю нарече майките на деца с увреждания "кресливи жени" с "уж болни деца".

Премиерът Бойко Борисов поиска от Валери Симеонов извинение, но обясни, че оставката му не подлежи на дневен сред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искахте Промяна, избрахте Радев, получихте си го, халал да ви е!Всеки ден убийства, роми издевателстват фичически и сексуално над разлсеващи репортерки, уж случайно, автобуси спенсионери се катурват в необезопасени дерета край Своге, катастрофи, самоубийства, самопалежи, грабежи, кражби, злоупотреби с еврофондове, измами, зулуми, нападения, побоища, наркомания, голотия, разгул, тотална духовна деградация, морална пропадия, душевен срив, безработица, безпаричие, безпътица, студ, глад, МИЗЕРИЯ!
9
22
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Пак Корнела му е написала словото :)
8
8
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ами безконтролна е,бе ка.***.Твоят гуру Бойко,кой го контролира?
7
6
 
11
 
! Отговори
Луд преди 5 години
До АзДа попитам господин демократ, ти срещу предния президент виеше ли?
6
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По - цинично е баща ти с ултра мощния си 400 коньов Мерцедес Е55АМГ как премаза като куче един инвалид в количка и после последният беше набеден за виновен, както и ти беше набеден за президент, клепоух *** под три чехъля - на ***, на жена си и на оная с кошера на главата йотова!Да каже и за циничната постъпка на любовницата си, която с мерцедес на НСО е шофирала бясно по бул БЪлгария и са я гонили полицаите, а накрая случаят е бил потулен!
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И още нещо:Абсолютната власт е абсолютно корумпирана!
4
26
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Безконтролният популизъм ражда Радевци!
3
10
 
25
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Щом мнозинството на българския народ е избрал някого за Президент на Републиката, значи ТОЙ ще е Президентът, колкото и да виете вие, от малцинството! Това е демокрацията!
2
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе то е цинично и да си назначиш любовницата на държавна работа и да се ожениш за нея преди да станеш президент изоставяйки съпругата си. Не му прави чест нито като мъж, нито като военен нито като президент.
1
30
 
15
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Къде видя безконтролна власт, бе ***? И ако има цинизъм, той е в партията, която те издигна.