Нинова уверена: Аз съм алтернативата на Борисов!

И обеща: Кметовете на БСП ще се придържат към най-ниските данъци
10 ное 2018 14:55, Анисия Иванова
405
Нинова уверена: Аз съм алтернативата на Борисов!
Архив: Булфото

Аз съм алтернативата на Бойко Борисов в областта на политиките. Така отговори лидерът на БСП Корнелия Нинова на въпрос иска ли да бъде министър-председател.

Пред "Дарик" тя коментира и искането на прокуратурата за снемането на депутатския имунитет на Елена Йончева, като нарече странни обвиненията за пране на пари.

Още по темата

Според нея Йончева разполага с документи, които водят до изводи за корупция, свързани с трасето на пътя, където стана катастрофата край Своге и попита защо властите са проспали тази цялата документация.

Нинова попита още как строители ще попречат на депутати от БСП да влизат в НС във връзка с искането на социалистическата партия да се направят проверки за строителството на пътища и допълни, че Строителната камара е поставила искането да не се извършват такива проверки. На въпроса дали Елена Йончева да бъде номинирана за евродепутат, Нинова каза, че е рано за подобен разговор.

Пактът за миграция на ООН бе също тема на разговора. Соцлидерката посочи, че в него има текстове, които категорично не могат да бъдат приети. И като пример даде заложеното в документа, че се изравняват статутите на имигрантите, бягащи от войни и икономическите имигранти.

Нинова критикува промените в местни данъци за автомобилите и посочи, че е посъветвала кметовете на БСП да се придържат към най-ниските ставки за данъците.

"Ако управляваше БСП, щеше да е различно: финансирането да върви с промяна в моделите“, категорична бе Нинова. "Не просто наливане на пари, а даване на пари с ефект, който да стигне до хората“, допълни тя.

Корнелия Нинова каза още, че до края на годината ще тръгне и телевизията на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
2
 
18
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
КОЙ Я ЛЪЖЕ ТАКА ЖЕСТОКО ТАЯ КРУШОВСКА КАРУЦАРКА , ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА НА , НЕЩО .....ХА,ХА,ХААААААААААА.....С ВИСОКО "ПАРТИЙНО САМОЧУВСТВИЕ"--КАТО ВСЯКА ЧЕРВЕНА ПРО...СТА...КИНЯ!УТРЕ , КАТО ПАДНЕ ДАВНОСТТА ВЪРХУ "ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА " , ТАЯ КИФЛА , ДИРЕКТНО ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА , КАТО ГРУЕВСКИ!ОСИГУРАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
222
3
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...ne ne si alternative !!! Prezidenta go kaza na glas !!! Triabva promialan na sistemata ,gospojo Ninova ,ne na upravliavashtata partia !!! Sistemata e greshna !!!
221
4
 
5
 
! Отговори
Джу Кондю преди 5 години
Не се е изразила правилно. Тя е алтернатива на политиКвите.
220
3
 
14
 
! Отговори
Алтернативата преди 5 години
На Корни алтернативата е Митьо Пищова. На Румен - Радо Шишарката. Алтернативните ще свършат повече работа.
219
2
 
14
 
! Отговори
da ama ne преди 5 години
*** ти добре ли си ***?
218
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Джу КондюНа тая задачата и е да крепи Борисов!До сега е без грешка!
217
11
 
3
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Джу Кондю,а като,слушаш умната тиква,какво правиш.
216
3
 
15
 
! Отговори
Джу Кондю преди 5 години
Ще умра от смях, като я слушам тая.
215
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реалиста тук е на държавна хранилка пък не е само той .
214
2
 
3
 
! Отговори
алтернатива!? преди 5 години
Колкото щеш!Хващай първия от улицата,и гласувай за него!Като се издъни-аут!После-следващия!В Щатите един актьор стана успешен президент без опит!А пожарникара имаше ли опит?Все ви се искат велики работи,и то веднага,ама нещата не стават така!
213
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов е цвете на фона на тая .
212
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Реалист Във всеки случай не е ГЕРБ.За десет години достатъчно се изхабиха и никаква крачка напред за България и народа и. Вижте пенсиите на родителите ни, цените на лекарствата, здравното обслужване, престъпноста, цените на хранителните стоки и горивата, данъците , Гражданската , безработицата. Една Румъния е много по напред от нас, не Ви ли боли.
211
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оооо! НЕ, предпочитам Борисов.
210
1
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До 224 анонимник. И коя е алтернативата? Ама искам ясно и конкретно да обясниш коя е и какво ще се промени? Ти само я посочи и после чети коментарите.
209
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алтернатива на това управление на ГЕРБ и на Б.Б. трябва да има и то спешно, корупция казана на висок глас от ЕС, никакви реформи в МВР и правосъдната система пак казано от ЕС, беднотия, престъпност, нови цени, данъци. Какво произвежда сега демократична България - нищо освен споменатото по горе. Два милиона млади българи са избегали в чужбина от "доброто" тук и още колко се канят да бегат.
208
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе само от власт на коалиция Бсп+ Дпс с премиерша крадлива нагла овца имаме нужда .
207
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъди си алтернативма крава в затвора Кунелио
206
9
 
22
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Тая наистина не е никак добре-била алтернатива и то на Бойко ?! Това е поредната глупост на г-жа самоизтъкваща се лъжа ! Няма ли в БСП свестен лекар да я излекува от нейния нарастващ нарцисизъм - тя сама си се харесва и мисли,че и народа я харесва?! Дано никога повече не опрете до властта - тя просто не е за такива като Нинова - само лъжат и грабят!Ами вижте ги -тя оглавява колоната на милионерите от БСП в България и ще ми говори за алтернатива ?!При вас винаги сме били бедни - чиба!
205
11
 
8
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Вие с Баце сте сиамски близнаци. И ти и Баце трябва да си останете в историята, за да може България да си поеме въздух.
204
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партиите(всички) нямат нужда от връзкарчета,а от образовани хора завършили политика,право,икономика и счетоводство,инженери и други подобни професии с някакъв работен опит в живота поне 5 години и възраст минимум около 30-40 години.Видяхме с прости калинки докъде го докарахме,които дори не четат документите.