2019-та идва с 2 вота: СДС се цели в повече общински съветници

Д-р Антон Койчев смята, че партията не е приключила историческата си мисия
11 дек 2018 22:15, Красимир Ангелов
9

През следващата година предстоят месни избори и вот за представители в Европейския парламент. СДС също се готви за тях, въпреки че от партията оценяват колко трудно ще е за тях.

Д-р Антон Койчев, председател на СДС - София каза в студиото на "Денят ON AIR", че месните избори също са от голямо значение. По думите му от партията вече са направили и конференция, на която са били набелязани стратегически цели и приоритети, а евентуални коалиции биха били само на база на идейни принципи.

"СДС не е приключила историческата си мисия. След 29 години има нови предизвикателства пред България, много по-различни, на които СДС търси и ще намери отговор", заяви д-р Койчев пред Bulgaria ON AIR.

Той беше категоричен, че ключови решения за бъдещето на партията ще бъдат обявени съвсем скоро и посочи, че СДС вече се е заявила като дясна консервативна партия, а нейните ценности са: антикомунизъм, християнски ценности и родолюбие.

Председателят на СДС - София посочи, че на месните избори през следващата година от партията ще се стремят да имат повече представители в българските общини. "За една партия е много важно да има позиции в местната власт, ако тя няма такива позиции, много трудно след това съумява да се представи добре на парламентарни избори", обясни още той.

Д-р Антон Койчев беше категоричен също, че това правителство няма да успее да завърши мандата си, защото се изчерпва капацитетът му да се справя с кризи.

Какво още каза той вижте във видеото с целия разговор

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Гербераст - комунист преди 5 години
Поредната патерица на ГРАБ. Не ви ли омръзна да ни занимавате с глупости? Ясни сте ни отдавна, знаем, че целта ви е да се нагушите. Обаче нямате пари и няма как да си купите maнraлски гласове.
4
0
 
10
 
! Отговори
Калашников преди 5 години
Повече от четвърт век се скитам,чудя се и все се питам :"Защо докара ни до тук, Драгалевският Велик Ай дук? *** ли беше или неук ,или защото просто е Бог(к)Лук?"И защо Ай дука долен,гнъсен,все още не е съден и обесен?"
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС се погреба сама,казвайки,че ще се коалират с герберите и са десни,те ще са новата патерица на герберите.Време е за БСП,хората се отвратиха от дясното,това е истината.
1
5
 
4
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Имате някакъв шанс само ако се прилепите към ГЕРБ.