Цветанов доволен: ГЕРБ няма авторитарен лидер, какъвто е Нинова

Премиерът винаги е готов да направи отстъпка, обяви лидерът на ПГ на партията
19 фев 2019 12:50, Красимир Ангелов
362
Цветанов доволен: ГЕРБ няма авторитарен лидер, какъвто е Нинова
Снимка: БТА

Хубаво е, че ГЕРБ няма такъв авторитарен лидер, какъвто е Корнелия Нинова. Имаме демократичен лидер, обяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов след срещата на управляващата коалиция.

Още по темата
"Корнелия Нинова принуди всички народни представители да не участват в заседанията на парламента. Ако някой от тези, които са против това, реши да влезе в пленарна зала, веднага ще бъде назован, че е съглашателствал или че е имал уговорки с управляващото мнозинство", посочи Цветанов, цитиран от "Фокус".

По думите му това е стягане на политическата дисциплина с авторитарен начин на поведение. "Премиерът Бойко Борисов винаги е готов да направи отстъпка. ГЕРБ прави отстъпка за преференциите", коментира Цветанов.

По думите му в партията се съобразяват с всичко, което би могло да създаде усещането у хората, че ГЕРБ иска служебна победа на избори.

Цветанов заяви още, че тезата, че ГЕРБ има съглашателство с една от политическите сили в опозиция, е доста несъстоятелна.

"По законите, които се приемат, винаги трябва да има политически консенсус. Това е гаранция за стабилност и устойчивост на законодателния процес“, заяви той. „Не може законодателството да лавира и да се прави в зависимост от нови парламентарни мнозинства, затова винаги търсим политическия консенсус", допълни още Цветанов.

Той бе категоричен, че ще продължи да води разговори и с БСП, и с ДПС, когато се налага, както за дневния ред, за седмичната програма, така и по различни законопроекти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
19
 
2
 
! Отговори
Ген. Решетников преди 5 години
- Таварисшч Путин, задача въйполнена... - успяхме да отвратим българите от демократичните промени, от ЕС и НАТО... - вече плачат да се върне бай Тошо... - предлагам орден Ленина за Радев и Нинова...
153
0
 
9
 
! Отговори
404 преди 5 години
Щом вие управлявате това говори за нищета на нацията
152
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарю Борисов комунисте мой !Ти пак смени посоката ( линията , правата , тротоара , резбата ....) на твоята партия .
151
1
 
4
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 години
Цв.Цв. : "ГЕРБ няма такъв авторитарен лидер" ---------------------------------напишете 6 000 лева в коментар и вижте какво ще стане ! :D :D :D
150
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е за вярване !!!Наистина ли има разумни хора в България подкрепящи Собственика на ГЕРБ ???
149
0
 
17
 
! Отговори
До 165 преди 5 години
До Анонимен 165 Не, ако директорите на училищата, в които е учил Цветанов извадят архивите, ще ти стане ясно за какво иде реч. Просто ги е страх хората , и те семейства хранят.
148
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтратегНикакъв стратег не си,защото самите БСПари не искат да гласуват за БСП заради Нинова и няма да гласуват!Върнете Станишев!
147
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стария виц: дето се прибрал бОко пиян и пратил Цветилина да носи бързо легена, че да повъpне. Ама като го донесла, бОко рекъл: махай го, смених си концепцията - нacpax се...
146
2
 
19
 
! Отговори
q преди 5 години
До сега ,все за ГЕРБ гласувах,но нещо ми писна,станали са жива мафия-коза ностра,на всеки мазен пост,тяхно момче,,,яко крадене,лошото е че и импексаджииката е същатата,ако не и по-гадна,,,не сам вярвал,че ще го кажа,но при Бай Тошо беше по-добре,,,
145
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкият физкултурник само ръси глупост след глупост, но той толкова си може.
144
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с помощното училище последната глупост измислена от Позитано 20 ли е?
143
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той ако е бил добре нямало е да го пратят в помощно училище и после тейко му да моли партията да го назначат на работа и да му подарят дипломи. Нищо, че сега е върл антикомунист и евроатлантик, който закусва при капиталистите....
142
0
 
13
 
! Отговори
мнение преди 5 години
Цветанов май е прав.Определено няма авторитарен лидер. По скоро е ПОЖАРНИКАРЕН.Тези от форума няма чак толкова да ви изядат главите.По скоро пенсионерите.Много са се нахъсали и май много ще патите...
141
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме си БСП обратно!
140
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарю Цветанов добре ли сте ???????????????????????????????????????????
139
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снощи Мая Манолова каза по телевизията: " Относно ИЗ и преференциите не знаем на кого и кога да вярваме - на Борисов сутринта или на Борисов вечерта?"
138
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласувайте на европейските избори масово за ПЕС,тогава да видим дали герберите ще продължават да мачкат и наглеят!И БСП ако не сменят Нинова със Станишев ще загубят гласове,не че Нинова е лоша,напротив, но не припознават в нея подходящия лидер на БСП.
137
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Попитали радио Ереван, дали може да се оглупее от закуски. Отговорът: Да, ако преди това си бил умен.
136
22
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Нинова щяла да плаща на колегите си от Техноимпекс... - и Кирчо щял да помогне - имал скътани пари от едно време...
135
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам чувството, че живея в някаква паралелна реалност спрямо тея там (даже не е и горе).Уж сме в една държава, един език говорим, едни новини гледаме и четем, а пък те казват, че всичко е бяло и точно, а аз го виждам черно.Все повече заприличваме на една тоталитарна комунистическа държава С.Корея. Няма медии, няма свобода на словото, няма гражданска позиция, няма общество - каквото каже оня, бога слънце Тиквуний, това е. Тея около него го богославят, а ние останалите си търпим...и ТРАЕМ