Цветанов доволен: ГЕРБ няма авторитарен лидер, какъвто е Нинова

Премиерът винаги е готов да направи отстъпка, обяви лидерът на ПГ на партията
19 фев 2019 12:50, Красимир Ангелов
362
Цветанов доволен: ГЕРБ няма авторитарен лидер, какъвто е Нинова
Снимка: БТА

Хубаво е, че ГЕРБ няма такъв авторитарен лидер, какъвто е Корнелия Нинова. Имаме демократичен лидер, обяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов след срещата на управляващата коалиция.

Още по темата
"Корнелия Нинова принуди всички народни представители да не участват в заседанията на парламента. Ако някой от тези, които са против това, реши да влезе в пленарна зала, веднага ще бъде назован, че е съглашателствал или че е имал уговорки с управляващото мнозинство", посочи Цветанов, цитиран от "Фокус".

По думите му това е стягане на политическата дисциплина с авторитарен начин на поведение. "Премиерът Бойко Борисов винаги е готов да направи отстъпка. ГЕРБ прави отстъпка за преференциите", коментира Цветанов.

По думите му в партията се съобразяват с всичко, което би могло да създаде усещането у хората, че ГЕРБ иска служебна победа на избори.

Цветанов заяви още, че тезата, че ГЕРБ има съглашателство с една от политическите сили в опозиция, е доста несъстоятелна.

"По законите, които се приемат, винаги трябва да има политически консенсус. Това е гаранция за стабилност и устойчивост на законодателния процес“, заяви той. „Не може законодателството да лавира и да се прави в зависимост от нови парламентарни мнозинства, затова винаги търсим политическия консенсус", допълни още Цветанов.

Той бе категоричен, че ще продължи да води разговори и с БСП, и с ДПС, когато се налага, както за дневния ред, за седмичната програма, така и по различни законопроекти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
1
 
4
 
! Отговори
реплица преди 5 години
179.Народният съд е е създаден по инициатива на комунистите , а от МЕЖДУСЮЗНИЧЕСКАТА КОМИСЛЯ.веднага СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ и имало така нареченият ЧЕРВЕН ТЕРОР , когато са убити много невинни хора , дори и заради лично отмъщение. Между другото се създава щаб на НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ помещавал се в сградата на хотел Славянска беседа.Неин пръв ръководител е Тодор Живков.Останалото в Уикипедията.
173
2
 
15
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-196,десния,също е за съд,по 5000евра на български паспорт,не са ли достатъчни,да бъде вкаран на топло,а днес застанал пред паметника на Левски,да му отдава почит.
172
3
 
8
 
! Отговори
АНТИ до неразбралите преди 5 години
Трябва ни диктатор Пиночет,но само в Чили имаха късмет.
171
4
 
27
 
! Отговори
Какво преди 5 години
ГЕРБ е образец на авторитарна власт. Без авторирарния си лидер се разбягват незабавно.
170
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този в ляво на снимката трябва да бъде съден и да влезе в затвора задълго, както и демократичния му шеф, лидер, с една дума бивш сикаджия също трябва да влезе в затвора.
169
1
 
22
 
! Отговори
защо преди 5 години
Благодаря ви "Днес ". По-хубав виц не бях чувал/чел от Живково време.
168
2
 
25
 
! Отговори
q преди 5 години
От прусаците на балканите ,за последните години българите се превърнахме в минало- ,страна без армия и достойнство,приятели на всички съседи,защото ни е страх от всички съседи, страна без индустрия,а и без население,,станахме врагове на освободителите си-Русия,,,страната ни не върви на добре,,,
167
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странджа , вземи си го у дома . За другите е ДЪРЖА.Л.НИК ЖАЛЪК , Рейтинг одобрение 0,01 % !
166
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дембела от Банкя не бил диктатор????
165
2
 
18
 
! Отговори
Руски Интернет Тролл преди 5 години
Помня юли 1990 г. Луканов беше подал оссвка вече, и заедно със Лилов смениха името на БКП, НА БСП !После имаше избори където БСП (вече без комунистите - Добри Джуров, Красимир Райдовски и др. които не пожелаха да напуснат БКП...Бойко Борисов Тиквов е също в този списък, той напуска МВР-ПОЖАРНА КОМАНДА ,за да остане член на БКП !!БСП спечелиха и сложиха масона Димитър Попов да създаде групировките .ДНЕС -- ГЕРБ Е БКП 2, А БСП Е БКП 1 !..
164
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От какво сте доволен, Цветанов?! Че всеки ден у нас хората се самоубиват заради болести, глад, безработица, мизерия, безпаричие, отчаяние и безизходица?! 15 000 души за десет години са посегнали на себе си, за да прекратят мъките си, а вие говорите за просперираща България. Във всяко второ българско семейство има финансови и здравословни проблеми, предизвикани от вашите " високи доходи, стабилност и просперитет " .Бог да дава сили на болните и бедни българи да оцелеят!Вечен покой на починалите!
163
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтратегБСП ще загуби,ако Нинова е начело,много хора няма да подкрепят БСП заради Нинова, какво като е евреин Станишев?Той е умерен,не е диктатор и нахалник,при него страната беше спокойна,институциите работеха,нямаше диктатура,преди всичко е европеец.БСП ще загуби именно заради Нинова,а не защото хората не искат да гласуват за БСП.В нея виждат по-голям диктатор и от Бойко.
162
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди няколко дни герберотъпчетата депутати приеха ,,закона за горивата действащ от предния ден и отложен за шест месеца " ??!!Предната седмица приеха ,,Изборен кодекс " , който беше в сила петък събота и неделя ???!!!Никога не съм бил комунист и няма да бъда ! От там е ом.ра.за.та ми към КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ,, ГЕРБ " , действащи по заповед от Брюксел или Банкя , както на времето от Москва !!!
161
26
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Цветанов е ДЪРЖАВНИК... - отвсякъде...
160
19
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Искам да видя Нинова на барикадата... - с разпрана блуза, гола гръд и знаме в ръка... - обгърната в пушечен дим, като оная известна картина на Дьо Лакроа...
159
18
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Възможно ли е в демократична държава - партийният лидер да уволнява своите депутати... - това не ли еднолична диктатура... - на практика 80 нови безработни излизат на борсата...
158
0
 
13
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 години
ЕЙ РЕШЕТНИКОВЗа тоя орден са всичките до един крадливи управляващи от 89-та насам. Но недей намесва името на Радев, моля. Аз не виждам хората да са отвратени от ЕС и НАТО, а от крадливото племе което управлява. Ако някой от която и да е партия дойде и успее да вдигне стандарта на хората да е поне на половината от средния за ЕС, както и да стегне армията до поне половината стандарт на НАТО ще е преизбераем. Но не като Тиквата, който всички деца знаят дори подменя и купува изборите
157
20
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Къде се покри Лудото Ленче... - събра ли 20 бона... - май ще търка нара в следствието - колегите и са безработни и нямат денги...
156
14
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Малиииии, второ масово и принудително уволнение след пожара във Войводиново... - с тая разлика, че Парламентът е цял и не е изгорял...
155
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чрез "народния съд" комунистите-русофили избиха десетки хиляди българи в разстояние само на няколко месеца, каквото и туците не са си позволявали, и по този начин доказаха, че са по-турци от турците !Бог да пази България от рускотурската империя !Нещо да не вярно ?