Каракачанов: В Концепцията за ромите няма привилегии

Марешки лъже и то не за първи път, обяви вицепремиерът
Обновена: 23 фев 2019 18:35 | 23 фев 2019 18:35, Красимир Ангелов
83

В Концепцията за ромите няма привилегии за тях, заяви в предаването "Брюксел 1" вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по повод откритото писмо от лидера на Воля Веселин Марешки до премиера Бойко Борисов. В писмото Марешки моли Борисов да "озапти" вицепремиера и твърди, че с концепцията на Каракачанов ромите "нито ще бъдат интегрирани, нито ще бъдат решени проблемите им чрез въвеждането на нови привилегии за тях."

Още по темата
"Този човек (б.р. - Марешки) преди две седмици казваше, че това е фашизъм и ксенофобия, сега казва, че е подкрепа на циганите. Това е човек, който откровено лъже не за първи път. Прави го всеки път, когато говори за мен или за ВМРО," заяви Красимир Каракачанов в предаването "Брюксел 1".
 
"Никъде в тази концепция не се говори за безплатни детски градини за ромите. Говори се за безплатни детски градини за всички деца. Смятам, че детската градина е част от образователната система, а в Конституцията е записано, че образованието е безплатно и задължително до 16-годишна възраст", посочи Каракачанов и продължи:

"Безплатни къщи сме щели да даваме - няма такова нещо. Казваме, че когато една община реши да дава жилища на социално слаби, изграждането на самите жилища трябва да става с труда на хората, които ще ги получат," заяви вицепремиерът в разговор с Милена Милотинова.
 
Как ще се явят патриотите на евроизборите, какво е мнението на Каракачанов за анкетата на МОН и въпросите за пола, кога армията ще се включва в помощ на полицията, ще решим ли историческите въпроси с Р Македония - вижте целия разговор във следващото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
15
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Разплутият имал концепция, жив да не бях. Концепцията е да си направи малко реклама преди евровота пред простия българин, за когото изконни български ценности са расизма, хомо и ксенофобията :Д
10
1
 
33
 
! Отговори
Един ефрейтор преди 5 години
Ще те призная за началник на войската само ако вкараш аркадашите в създадени от теб Трудови войски!
9
4
 
15
 
! Отговори
ЗА преди 5 години
Какво ми е ВМРООт самолети не разбиратОт финанси също
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Концепцията за ромите няма привилегииТАЯ ДЪРЖАВА ЗАКОНИ НЯМА ЛИ КВА КОНЦЕПЦИЯ , КВИ ПЕТ ЛЕВАГЛАСОВЕ ГОНИМ ДА ТРУПАМЕ АМА НЯМА ДА СТАНЕ
7
4
 
12
 
! Отговори
V преди 5 години
Булонката на тоя няма наяждане . Нали стана вече милионер ? Сега не е ли ред на някой от другите ? И от паспортите колко пари направиха ? И от Русе да си мой да се пишеш македонец само да влезеш в парламента ;) Май всички мислят само за ояждане с власт.Ще се накефя да не влезе в ЕП на подкуп от един милион евро. Нали той се смееше на другите че нямало и за портиери да ги наемат .
6
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембе-войвода нещо послъгва. А и самата "Концепцния" не струва пукната пара. Или да спазват законите на държавата или да се омитат откъдето са придошли. Това е концепцията и друга няма.
5
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки лъже и то не за първи път, обяви вицепремиерътСЪЩО КАТО КАРАКАЧАНОВ
4
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тояда предожи концепция за завръщане на българите или да ни се маха от главите.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз активно се е заел да прогони българите и да интегрира ромите, после ще щрака с пръсти в ромската държава. Патреот душа дава...
2
6
 
30
 
! Отговори
Да губи правото преди 5 години
да претендира за общинско жилище всеки, който бидейки социално слаб, не е предприел никакви мерки да излезе от това състояние, а също и онези социално слаби, които са предприели действия, чрез които утежняват проблема си. Например, не работи, но вместо да започне работа, почва да създава деца. Или има дете, беден е, но не почва работа, нито усвоява професия, а прави още деца. З такива - тежки глоби чрез принудителен труд.Иначе какво? Възнаграждаваме безотговорните с общински жилища!
1
6
 
25
 
! Отговори
Общинските жилища преди 5 години
Нека има привилегии - след като се задели някакъв процент от тях за истински инвалиди, останалите да се дават само на работещи или учещи. Ако семейството е младо, да се предвиди бонус - родят ли второ дете в рамките на първите пет години от настаняването в общинско жилище, да имат правото да го купят на половин цена.Ако в рамките на първите 10 г. от настаняването създадат трето дете, да им се подари жилището. Но само ако учат, работят и се осигуряват.