Нинова от връх Шипка: Да бъдем свободни хора!

Българите да отхвърлят страховете си, зове червената шефка
Обновена: 3 мар 2019 16:08 | 3 мар 2019 16:00, Нели Христова
171
Нинова от връх Шипка: Да бъдем свободни хора!
Снимкa: БСП

Председателят на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова изкачи връх Шипка заедно с гражданите по случай 3 март. Тя се включи в тържествата по случай 141 години от освобождението на България, съобщи пресцентърът на БСП.

Още по темата

От Шипка Нинова призова народа да отхвърли страховете и зависимостите и да бъде свободен.

"Шипка ни събра млади и стари, българи от цялата страна", заяви Нинова пред насъбралата се тъпла.

"Заедно, без различия, стоим пред най-високия връх на българското достойнство. Тук човек се чувства малка частица от нещо голямо и цяло, от  народ, който уважава историята и обича Родината си. Нека отдадем почит към българските и руските герои, към всички, дали живота си в Руско-турската Освободителна война. Те се саможертваха не за власт и пари, а за най-скъпото, което има човек - свободата. Днес, най-голямата признателност към техния подвиг ще бъде да сме смели, да  отхвърлим страховете и зависимостите, и да бъдем свободни хора."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП-то никне там къд'ято народната простотия еволюира в селяндуризъм!
57
6
 
37
 
! Отговори
Райна Княгиня преди 5 години
И аз щях да съм щастлива и свободна, ако бях приватизирала Техноимпекс, взимах 10 бона заплата, а мъжът ми работеше като директор в Лукойл. Наивниците да веят знаменцата в *** възторг. Живеем в чудовищна лъжа! А най-жестоката присъда за тази бaнда е масовото бягство на децата ни. Интересно дали Ниновото синче се е върнало от злокобните Щати, за да се преклони пред саможертвата на русите на Шипка!
56
3
 
13
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Нито свободата, нито демокрацията са дадени веднъж завинаги.Да си припомним Сервантес: Свободата, Санчо, е сладко нещо. От сладкодумците властимеющи не я чакай - с обещанията ще си останеш. Я гледай за година власт какви само търбуси правят...Свободата трябва сам да си я вземеш".
55
1
 
24
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Как празнуват ДПС на 3-ти март, къде са тези флхора на този ден? Да сте видели един венец или цвете поднесен от българската политическа партия ДПС някъде на 3-ти март?
54
4
 
3
 
! Отговори
Гугутка Заспалова преди 5 години
До Анонимен 57Аз не виждам...............но явно и ти си със психопатска усмивка!
53
18
 
5
 
! Отговори
BGexit преди 5 години
През 2007 идва краят на третата Българска държава. Националният суверенитет отново бива продаден както през 44та на комунистите - за ефимерните евро фондове държавата си продаде суверенитета на евро джендърите в Брюксел.
52
1
 
10
 
! Отговори
Загрижен преди 5 години
До Един отговорКой е ''дупестия''?!
51
11
 
8
 
! Отговори
Един отговор преди 5 години
А оня дупестия не можа ли да изкачи върха?Тя тази е и дупареста и цицоpecта и бий в тази категория!
50
11
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Какво означава една партия да работи за статуквото???Да не направи един голям митинг протест, след като държавата се тресе от скандали и Бановци!Да напусне парламента, като даде служебна победа на лихварската партия ГЕРБ!Така се отказва да се бори , да отстоява алтернативи и идеи!БСП е интернационална лява болшевишка олигархична партия, която работи за статуквото!!!Агент Нейтън Барнс!ЦРУ!!!
49
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова отбелязва края на Руско-Турската война и НИЩО друго.
48
7
 
14
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Нинова е посочена , избрана и поставена на мястото шеф на БСП, защото тя изцяло се вписва в статуквото и ще работи за него!Участничка в приватизацията, заемала е важен пост в държавно предприятие холдинг по време на Костовото правителство, синът й е завършил и работи в чужбина!От Батак съм чичо, знаеш ли Батак???!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Ц.иганизацията и ис.лямизацията на българската държава продължава с пълна сила!!!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!
47
1
 
28
 
! Отговори
Жо преди 5 години
РУСКО-ТУРСКАТА война е решена на връх Шипка, където 5 опълченски дружини с 6500 българи плюс Брянския и Орловски полкове (общо 7500 души) се сражават срещу 27000 турски аскер.Руските генерали допускат голяма грешка, като изпращат начело с генерал Радецки по-голямата и по-модерно въоръжена част от войската си да пази прохода Хаинбоаз.Само с нечувания си героизъм на българските опълченци отблъскват турците да не преминат в Северна България и да разбият руските войски.Поклон български опълченци!
46
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не бяхме свободни рафаелчо нямаше да е в сащ, а да е комсомолски секретар в крушовица.
45
8
 
30
 
! Отговори
я гледай... преди 5 години
Нинова да говори за свобода ! А къде беше свободата 45г.Бяха ни хванали здраво за гушата.
44
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова, свободна си да се изнесеш в любимото ти СССР.
43
28
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
А Бойко Борисов се скри от народната ,, любов,,...
42
8
 
13
 
! Отговори
Факти преди 5 години
Путин към Тръмп: Ще започнем да назоваваме имената им! Руският президент постави ултиматум още преди срещата. Трябва да се разобличат елитните педофилски кръгове във Вашингтон, в противен случай Русия ще започне да назовава имена, предупреди руския президент.
41
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-жата с приятели ли посети Шипка или с колите на НСО, са я метнали догоре само за речта и снимките?
40
16
 
32
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Всъщност е нямало никакво "Освобождаване" , а всичко е било водено от руски интерес. Който е бил завладяване на Босфора, като стратегически обект в Черно море. След "гъмката" победа на Шипка и други ключови места, руската армия става малобройна и това принуждава руските власти да отложат превземането на Босфора, като в последствие това не се е случило. Така че Русия не ни е освободила, а си е гледала личния интерес!
39
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВИЖДА СЕ,ЧЕ НАРОДА Е НАСТРОЕН СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ БЕЗЧИНСТВА ДОПРИНЕСЛИ ЗА ОБЕДНЯВАНЕТО И НЕЩАСТИЕТО НА СТРАНАТА НИ.ПРИЗИВИТЕ ИМ ЛИЦЕМЕРНИ ГО ОГОРЧАВАТ,ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ,СТИГА,СТОП,ТОЧКА!ИДВАТ ИЗБОРИ ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАГЛОСТ,КАТО Ф16 МИГ21.ВСЕКИ ЕДИН ГЛАС СРЕЩУ ТЯХ,КАПКА ВЪЗДУХ ЗА БЪЛГАРИЯ!