Нинова от връх Шипка: Да бъдем свободни хора!

Българите да отхвърлят страховете си, зове червената шефка
Обновена: 3 мар 2019 16:08 | 3 мар 2019 16:00, Нели Христова
171
Нинова от връх Шипка: Да бъдем свободни хора!
Снимкa: БСП

Председателят на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова изкачи връх Шипка заедно с гражданите по случай 3 март. Тя се включи в тържествата по случай 141 години от освобождението на България, съобщи пресцентърът на БСП.

Още по темата

От Шипка Нинова призова народа да отхвърли страховете и зависимостите и да бъде свободен.

"Шипка ни събра млади и стари, българи от цялата страна", заяви Нинова пред насъбралата се тъпла.

"Заедно, без различия, стоим пред най-високия връх на българското достойнство. Тук човек се чувства малка частица от нещо голямо и цяло, от  народ, който уважава историята и обича Родината си. Нека отдадем почит към българските и руските герои, към всички, дали живота си в Руско-турската Освободителна война. Те се саможертваха не за власт и пари, а за най-скъпото, което има човек - свободата. Днес, най-голямата признателност към техния подвиг ще бъде да сме смели, да  отхвърлим страховете и зависимостите, и да бъдем свободни хора."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
8
 
17
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Русия разплака много майки, много народи...мисля, че трябва да си плати...ама имало невинни там...не ме интересува...покрай сухото, гори и суровото!...а тези само нареченибългари я подкрепят..те заслужават специално правосъдие, заради това което направихапротив нас Българите.
97
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До жаго А КАПИТАЛИЗЪМ И СВОБОДА --СЪЩО СА НЕСЪВМЕСТИМИ ЗАЩОТО ЖИВОТА ТИ ЗАВИСИ ИЗЦЯЛО ОТ РОБОВЛАДЕЛЕЦА ИМА ДРУГО РЕШЕНИЕ ТИ КАКВО ЩЕ ПРЕДЛОЖИШ
96
10
 
17
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Няма по големи *** на тази земя от комунистите и руснаците...нямам силата, иначе бих ги изтрил от лицето на Майката Земя.
95
8
 
22
 
! Отговори
Дядо Соци преди 5 години
До Анонимен 101 С Нинова и без Нинова в БСП най добре е Бойко да си остане.Да не се връщаме към 95-та година.
94
5
 
19
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 години
До жаго 95 Прав си. Каква свобода при социализма като границите бяха заключени да не избягаме от свободата. Социализма у нас е въведен с оръжие и е държан насилствено със страх от репресии.Абе мани , мани. Да не дава Господ.
93
5
 
20
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят винаги парламентарните избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...
92
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато Нинова е начело,няма да гласуват хората за БСП,разберете го!Върнете Станишев!Ако е Корнелия начело,по-добре да си стои Бойко на власт!
91
7
 
24
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботир
90
6
 
13
 
! Отговори
цар Александър преди 5 години
Той освободи крепостничеството, дето си нямаха понятие що е !!!!!!!!!Нашео освобождение няма нищо общо с руското освобождение от крепостничествотоЛевски е осъден не от кадия и съд а от комисия оглавявана от граф Игнатиев!
89
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Корнелия Нинова..............може да стане премиер на България скоро!!!!
88
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОЛУ ГЕРБ , ДОЛУ БОЙКО- КРАДЕЦА И ПРОДАЖНИКА , ДОЛУ БКП/ БСП , ДОЛУ Н.***- КОРУМПИРАНАТАДОЛУ ВСИЧКИ КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ
87
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еййй тия се не усещат , че народа ги не иска !!!! Нито едните , нито другите !!! И те самите се плюят един друг !!!Само РУМЪНКАТА ще ви оправи вас ! малко остана. КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ !!!!!!
86
7
 
24
 
! Отговори
жаго преди 5 години
социализъма и свобода ? То не става .....
85
3
 
24
 
! Отговори
Долу комунизма преди 5 години
Хитрата сврака с двата крака
84
6
 
19
 
! Отговори
ДСБ-ИСТИНСКАТА ДЯСНА преди 5 години
ВСЕКИ ЕДИН УБИЕЦ СЕ ЗАВРЪЩА НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО,ТАКА СА И ШУМКАРИТЕ,ВСЯКА ГОДИНА ИЗКАЧВАТ ГОРИТЕ
83
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя другарката Нинова се е учила на занят при другарката Масларова,още с встъпването в редиците на Партията Майка,докато са още младички и схватливи,започват от обучение в джебчийство,и свършват с обучение по банкови международни трансфери.Комунягата най милее за държавен пост,да може да краде.Инче оставиш ли го да се изхранва от работа,не може да оцелее физически.Затова кражбата в Партията е свещена,и е издигната в най висш култ.
82
3
 
27
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Нинова,ние сме си свободни и без твоите апели !Ако твоя милост е с гузна съвест и нещо не й е ѝ по "теркя" сегашния ни свободен живот да ходи да се радва другаде на друга свобода! С твоите ала-бала приказки правиш така,че повече да не ти се обръща никакво внимание! Колкото и както и да се напъваш рейтингът ти непрекъснато пада,ами дорде е време връщай заграбеното,за да имаш смекчаващи вината обстоятелства !!!
81
3
 
30
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
80
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Връх Шипка или паркинга в подножието?
79
3
 
21
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Г-жа Импекс е за прокурор и осъдителна, ефективна присъда. Лошото е, че с Бойко го играят противници, но са си партнери и няма кой реално да я пипне! А, да, и Цацаров е в отбора!