Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа

"Червената" лидерка намеси и социолозите
24 май 2019 10:20, Александър Попов
264
Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа
Снимка: БСП

Корнелия Нинова атакува своите основни опоненти от ГЕРБ за пореден път като видя опит да спечелят изборите "служебно". 

"Притеснени  от изхода на изборите, ГЕРБ  се опитват с два хода да  спечелят служебна победа", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Плевен.

По думите й, единият е "чрез социологически проучвания предварително да оправдаят фалшифициран вот".

"Вторият е чрез създадената от тях и регистрирана от тяхното мнозинство в ЦИК "Коалиция за България" на Георги Първанов и Румен Петков и чрез заблуда на нашите избиратели да вземат гласове на БСП", допълни председателят на БСП. 

Нинова изтъкна, че и в двата случая ГЕРБ подценяват избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е натиснато бизнес, администрация, полиция, предупреждаване и пр. Методи ,дори недопустими при Тодор Живков. Вървим към" светлото" бъдеще на тоталитаризма.
89
15
 
10
 
! Отговори
Brei преди 5 години
Да, бе човек...и аз това съм се чудил...пращат децата си в чужбина, пък били загрижени за българския народ. Габриели, Мейдели и не знам си какви...И простия човечец ще иде да подкрепя такива...Никакви идеи нямат....Унгария вече не намаляват заради предприетите мерки. Гърция са си добре. А ние сме копираща нация, която нищо не е измислила и се носи по течението. Винаги сме с 10 години назад...сега сме се били сетили че сме част от Европата.Европата за вас е да пълните Кауфландите с чужди продукти
88
22
 
10
 
! Отговори
до Мислещ преди 5 години
Герб няма да си ходят! Няма кой да ги изгони! Представи си, едно *** навлязло в тучните градини и съсипва реколтата, и ти си застанал край нивата и искаш да го прогониш, като пускаш книжки в един кашон!!! Няма да ти се получи! Вместо теп, защото явно си улав, трябва да дойде някой як овчар с дебел кривак и тогава нивата ти ще стане рахат!
87
12
 
25
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Нинова , Йончева и Енчев ме мотивираха да гласувам против тях .
86
8
 
8
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До МислещНие негласували досгеа, ще им помогнем;))) на 26 май;))) с една майска манифетсация до урните;)))
85
4
 
15
 
! Отговори
опетков преди 5 години
До Анонимен55 Ако е вярно това, което казваш, избирателите на БСП наистина са имбесили и или не могат да четат или четат, но не разбират прочетеното. Може ли нормален, средно интелигентен човек да сбърка имената и на партиите и на кандидатите вътре? По въпроса за плащането излиза, че социолозите първо са взели пари от БСП и им даваха предимство, а сега вземат пари и от ГЕРБ и ги сочат за победители. Което показва, че и едните и другите са "маскари", щом плащат за този фалшив пиар.
84
7
 
21
 
! Отговори
ВИЦ преди 5 години
Ха-ха , Нинова казва че Георги Първанов , Румен Петков и Юрий Асланов работят за ГЕРБ . Истината е че с клевети , фалшиви новини и платени социолози не може да ни заблудите.
83
13
 
5
 
! Отговори
!!! Фидан преди 5 години
Един Манол Генов, а насреща - Партията Държава с целия ресурс на мафията - власт! Ай, ходи да пазиш марулите от мана и не се изхождай тъдява!
82
6
 
19
 
! Отговори
До 77 преди 5 години
Свърши аргументите/опорките и се захвана с външния вид на хората? Браво! Но какво друго може да се очаква от червена куха лейка.
81
12
 
6
 
! Отговори
Цецов преди 5 години
Ще се върна! Благодарение на вашата офчотия!
80
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най голямата грешка на БСП е допускането до щаба на Андрей Райчев и Дайнов ,слуги на турците и ДПС.Това настройва хората и Герб пак ще победи .
79
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова съзря...Не е нещо ново, тя и за предишните парламентарни избори така съзря! Никой, обаче не призна нейните съзрели прозрения.
78
3
 
18
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До алфа рисърч. Май и на теб вълната ти пречи, а? Сигурно си и забравил кога тъмните ядяха червени кебапчета, макар че не е изключено и сега да го правят. Но пък Манол Генов е на линия в червените редици.
77
24
 
14
 
! Отговори
Мислещ преди 5 години
ГЕРБ трябва да си ходят. Всеки втори министър корумпиран, крадат и лъжат. Стига им, да не се задавят.
76
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриотки ли са Гаргамел, Майдел, Ханс! Последната поне си е поставила с едно тире - Панайотова! Много ги интересува България и вие, а?! Прислаччили се до чичковците, а вие им осигурявате еврозаплата и келепир! Повреден народ!
75
20
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Луфтханза обиди още едно високопоставено лице - Бил отказан билет на г.Искра Фидосова с предлога че нямали цяла тройна седалка на цената на една ! ХМ!
74
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представяте ли си каква касапница ще е в БСП в неделя вечер. Двете лобита ще си гризят гърлата.
73
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умна и красива жена няма да си докара ядове, като се изправя срещу мафията! Едно време красавиците са били любовници на елита, а грозотиите излезли в Балкана! Затова герберките не се отличават с особена хубост! Примери колкото щеш!
72
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хи-хи, червената ракета лети ли направо или нещо й пречи?
71
9
 
25
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Хо хо хо Нинова отсега усеща киселия вкус на гроздето ...