Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа

"Червената" лидерка намеси и социолозите
24 май 2019 10:20, Александър Попов
264
Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа
Снимка: БСП

Корнелия Нинова атакува своите основни опоненти от ГЕРБ за пореден път като видя опит да спечелят изборите "служебно". 

"Притеснени  от изхода на изборите, ГЕРБ  се опитват с два хода да  спечелят служебна победа", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Плевен.

По думите й, единият е "чрез социологически проучвания предварително да оправдаят фалшифициран вот".

"Вторият е чрез създадената от тях и регистрирана от тяхното мнозинство в ЦИК "Коалиция за България" на Георги Първанов и Румен Петков и чрез заблуда на нашите избиратели да вземат гласове на БСП", допълни председателят на БСП. 

Нинова изтъкна, че и в двата случая ГЕРБ подценяват избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
7
 
22
 
! Отговори
резултат преди 4 години
На калпавата партия ЦИК им пречи,като на Любо супата съдиятарезултата е фатален
109
6
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Цяла кампания с Борисов на уста...
108
8
 
13
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
По закон шефа на ЦИК е председател на партията управляваща страната. Ако някой е имал болни амбиции да му бутнат в ръцете ЦИК след като няма мнозинство в парламента (и дори не влиза в него), много се лъже.
107
22
 
5
 
! Отговори
!!! преди 4 години
ГЕРБ и БСП са двата клона на БКП.Въртите се насам натам и все за комунистите гласувате. Има кандидати и от други партии.
106
10
 
20
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Корнелия е достатъчно наказана! Сега е ред на Бойко!Може ли да кажеш с какво е наказана? - може би, я наказаха като и дадоха Техноимекс без Пари?
105
3
 
11
 
! Отговори
отговор преди 4 години
Ами защото такъв е ЗАКОНЪТ......
104
15
 
26
 
! Отговори
БСП за смях... преди 4 години
И какво се получи сега, че Голямата лъжа(*** Нинова) номинира Малката лъжа(Елена Йончева). Каквото и да изберем все лъжа избираме. Другари за смях на кокошките станахте...
103
25
 
13
 
! Отговори
ДААА.. преди 4 години
ТОЧНО ТАКА ДОСТА БЪЛГАРИ МИСЛЯТ ТАКА - БРАВО НИНОВА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС
102
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, тая няма ли да поумнее поне малко?
101
8
 
28
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Добре аз едно не схващам,Защо *** рева за нова ЦИК, а сега реве против същата тази ЦИК, която избраха?
100
11
 
27
 
! Отговори
спасяват Ел.Йончева преди 4 години
Бсп предлагат офшорната Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...
99
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корнелия е достатъчно наказана! Сега е ред на Бойко! Предупреждаваше ги за синята лампа, вместо да ги даде под съд и да ги осъди лично!
98
8
 
22
 
! Отговори
БСП жалка... преди 4 години
И какво излезе сега - да избираме водач на листата на БСП между любовницата му офшорната Елена и любовника и СерГей ? Каква страхотна драма. Другари комунисти това ли е дневния ред на България? Това ли е големия въпрос на България? Излизайки извън парламента вие загубихте всякаква връзка с реалността. Следва очевидна загуба на изборите, уволнение на *** и маргинализиране на БСП...
97
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде бе, Фидан! Масларова - мутрата на Прехода, а Винету - Невинната русалка! Що не създаде партията през ,91- а! Като имаше за лапане европари, захвърли бухалката и постави бяла ризка..... А Георги Гербов си го вземи при вас!
96
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 97 стратег. А бе, пич, не ти ли е ясно, че колкото и да се празниш, твоите дитирамби не хващат дикиш. Не прави хората на улави и да не могат да преценят какво да правят. Аман от тарикати и насочвачи в сайта.
95
7
 
21
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Ти Курнело си приготвяй раираната риза!
94
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 95. А ти как го видя това? Или си плямпаш ей така, да не ти пресъхне червената уста.
93
13
 
6
 
! Отговори
Ляб и сол преди 4 години
Е, ми....! Щом е така, навлизаме дълбоко в землянката и чакаме Червената армия! Само, че когато тя пристигне, докато излезем от гората, гербавите вече ще са един венец и 2-3 китки напред!
92
8
 
18
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До 89. Ама според теб. А ти си завистлив и озлобен червен галошш и от теб друг коментар не се очаква. Само че нормалните хора, които не мислят като теб, са твърде много. И не е само той, не е, и други има - Йончева, Кирчо Добрев, Румен Овчаров, Гергов, Жаблянов, Масларова и още, и още. Ама стига ти и толкова. А не ми се мисли какво ще стане, ако се докопат до властта. Защото помним.
91
25
 
9
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
На 26 май трябв ада с егласува срещу ГЕРБ, като се абстрахирате от внущенията за безнадеждност и безсмисленост на вота. На троловете тук, затова им се плаща, да пишат как е безсмислено да се ходи да се гласува срещу ГЕРБ, защото така или иначе ГЕРБ ще победи. Това е теория. Вид психоатака. Удар с чук върху съзнанието. Това, кой ще победи, зависи от бройхката бюлетини в урните. ако повече са с червен цвят, дори с 1 повече, БСП стават партията на "европейското развитие" в България.