БСП няма да подкрепи сделката за F-16

Ерменков: Купуваме скъпа играчка с чип за ограничена скорост
17 юли 2019 19:46,
209
БСП няма да подкрепи сделката за F-16
Снимка: архив "Булфото"

БСП няма да подкрепи сделката за придобиване на F-16, заяви народният представител от левицата Таско Ерменков по време на заседанието на Комисията по отбрана във връзка с ратификацията на сделката за придобиване на нов самолет, предаде Агенция "Фокус".

Още по темата

Ген. Събев: Получихме нормална цена за F-16

"Безкрайно съжалявам, че това се случи така. Че ние си купуваме една скъпа играчка, едно "Ламборджини" с чип за ограничение на скоростта", каза Ерменков.

Той посочи, че не е ясно как това "Ламборджини" ще се държи на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
9
 
7
 
! Отговори
x преди 4 години
такива като този със странното име са цялото ръководство на БСП-всички до един руски агенти.този субект е от комунистическо семейство,изпратили го да следва в москва,където естествено са го вербували,после го оженили за руска ***,така че цял живот да е под контрол.откакто се е върнал в България,макар че е изявен некадърник непрекъснато го назначават на високи и отговорни длъжности,а той по нареждане на руските господари непрекъснато продава родината си.А Ф16 си е класа над руските трошляци
43
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лесно ше видиме дали са Ламборджини или по лоши от руските Москвичи миг29 или са направо буклуци.Казват тука ше един може да унищожи 20 цели.Просто един Ламборджини напълно въоръжен пускаме от Софето към Сърбия да направи два кръга над Белград и да се върне у нас.Те Сърбите имат 13 москвича ако се върне със седем ракети а те останат без москвичите е отличен ,ако се върне без свален москвич добър е но претплатен,но ако се не върне тогава е направо *** стар и останалите стават само за снимка.
42
6
 
3
 
! Отговори
Ф-35 преди 4 години
Вие искате да си купим ф-35, ама няма да стане тази работа. Защото нашите генерали постоянно комуникират с Кремъл и съобщават какво що е. Те щом не искат на Турция да си продават самолетите вече, заради сигурността. То на нас с дърти *** никога няма да го продадат. Между другото, един ф-35 струва 80 милиона долара, ама това е преди да е напълно оборудван. Цялата му цена е 131 милиона долара, но тези цени не включват бомби и ракети.
41
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таско,Таско,време е да се върнете там откъдето дойдохте!
40
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе Таско,те и братушките ви се смеят вече! Субсидии няма,сега обърнахте лопатата,барем от Кремъл да капне!
39
12
 
10
 
! Отговори
Рукавишников преди 4 години
Червеите айдуци няма да подкрепят сделката за "играчките" Ф-16, но ако сделката беше за "модерни" МИГ 23 или СУ-25 щяха да вдигат и двете ръце. Ах, гиди руски *** долни.
38
6
 
12
 
! Отговори
или как преди 4 години
Виртуален завод ще строи виртуални ф16,а булгарите пиха една студена вода за едни 3 милиарда!
37
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американците за пореден път ще ни прецакат! Сугурен съм че там хората които ръководят тази сделка се спукват от смях и потриват доволно ръце. Сигурно още им е трудно да повярват че има такива *** като българите които ще платят милиарди за 8 рециклирани 50 годишни тенекии.
36
12
 
9
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Червените *** пак започнаха да ръсят отвратителни лъжи и заблуди. Народе, събуди се. Не е ли време да забраним тази мракобесна партия. БСП ни лъжат, крадат и манипулират.
35
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Борисов! Ако не беше той и ГЕРБ ,щяхме да гледаме казачоци под път и над път и да слушаме балалайки като едно време! Я бегайте с вашите руски оръжия!
34
11
 
8
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
До сокче. Не си ли разбрал, че тази плоча с антиките отдавна се изтърка? Никой не ви се вързва на глу.павите соц коментари.
33
10
 
9
 
! Отговори
Супер преди 4 години
Щом *** ревът значи сме на прав път.
32
6
 
12
 
! Отговори
Накратко преди 4 години
Таско Михайлов ЕрменковЩатен служител към ДС.Псевдоним:ОР РАДУЛОВАбе нема ли кой да ги маанее вече тия доносници.
31
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората в Българи все още масово се отоплява със дърва и въглища. През зините месеци въздуха е отровен и в цялата страна.Но въпреки всичко пари за атомна централа и за чиста ел енергия няма....Обаче щом става въпрос за сделка със американците веднага нашите *** са готови.Ак отрябва и заем ще вземат само и сам ода угодят на САЩ. По същата схема ни прецакаха и със Мариците. Продават ни скъп ток и мърсят въздуха.
30
11
 
13
 
! Отговори
сокче преди 4 години
Кви са тия 50 годишни антики които дори не могат кацат,това някаква гавра с българите ли е?
29
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе червените са един самолет хора вече,да дойдат братушките да си ги вземат!
28
11
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ са гадове преди 4 години
Гърците ще купуват 10бр. ф35 на по ниска цена от 8 наши щайги. Народе събуди се, не е ли време да изгоним бандитите от ГЕРБ. ГЕРБ ни убиват, крадат и унищожават.
27
6
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 4 години
БСП ни вкара в НАТО ...когато имаха мнозинство в НС - защотознаят . че без НАТО няма ЕС...а без ЕС няма къде даси харчат ОТКРАДНАТИТЕ от НАРОДА пари ! Против Ф-16 са .защото нищо не зависи от тях и се предлагат на ИЗКУКУРИГАЛИТЕ *** ! Но ако от КОЗЯК кажат на Корни. че няма да и дадат ВИЗА за САЩ ../..където се гласи да си кара старините /...еднага БСП ще гласува -ЗА !
26
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените *** се държат сякаш сме още във Варшавския договор! Тези филми отдавна не се прожектират,приятели! НАТО! Това е съюза в който е България! А въоръжението хубаво или лошо е Натовско и няма за какво да говорим!!!
25
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи пари за атомната централа няма. Обаче за няколко 30 годишни тенекии ф16 са готови да пръснат милиарди левове на секундата. Даже ще ни вкарат и в дефицит.Само че разликата е че атомната централа ще ни произвежда евтин ток за десетилетия напред и ще ни позволи се отопляваме зимата без да горим газ, въглища и дърва. А от това ще се подбори и чистотата на въздуха.Атомната централа се самоизплаща. А самолети ще ги изплащаме 10 години без никаква полза и накрая ще ги бракуваме.