Престрелки Борисов – Нинова: На БСП не им отива да говорят за въстания!

Страната е в икономически растеж и подем, настоя премиерът
Обновена: 30 юли 2019 13:51 | 27 юли 2019 18:33,
200

На БСП не им отива да говорят за въстания при икономическия растеж и подемът, който има държавата. Това каза премиерът Бойко Борисов във връзка с думите на лидера на БСП Корнелия Нинова на събора на Бузлуджа, че народът трябва да се изправи, за да падне ГЕРБ.

„Борисов управлява не защото може и не защото народът го иска и го харесва, а заради страха, в който държи народа, заради апатията, която предизвиква с политиката, която води. Нашият политически опонент е ГЕРБ, но нашият враг е страхът и нашата задача е да отидем до всеки - беден, слаб, онеправдан и унижен, да му подадем ръка, да му кажем: „Народе, изправете се“, и те ще паднат“, каза Корнелия Нинова на Бузлуджа.

Министър-председателят обърна внимание, че будителите на народа в лицето на учителите и директорите, присъствали на срещата на Асоциацията на българските училища в чужбина, в която се включи по-рано и той, са били благодарни за направеното от правителството.

Още по темата

"Учителите, директорите от чужбина колко време чакаха за снимки и колко хора благодариха за направеното от правителството. Като отговор й пуснете това, защото от техните въстания и тази археология е била под земята", каза премиерът във връзка с социализацията на западните пропилеи на Римския форум на Филипопол, чийто напредък той инспектира заедно с кмета на Пловдив Иван Тотев.

"При този икономически растеж, при този подем, който има държавата да говориш такива неща - не им отива", посочи премиерът. Борисов пожела на социалистите в тази жега да се приберат живи и здрави от националния събор на левицата на връх Бузлуджа. Министър-председателят отбеляза, че там има доста възрастни хора.

"Внимателно да карат, защото са натоварени магистралите. Българите се движат непрекъснато. Това мога да им кажа. Виждате градът какъв е бил, какъв става", каза Бойко Борисов за Пловдив. Премиерът заяви, че се знае какви са БСП и как са управлявали. "Опозицията нека си говори", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия които сега са близо до властта и боготворят Мин.Предсезателя първи ще се отметна глава от ГЕРБ.,щом паднат от власт и започнат да ги дерат за членски внос,понеже държавната субсидия от 1 лев няма да е достатъчна.И първи ще бъдат изчистени от службички и служби от новите понеже издънките им няма повече да бъдат Гърляно.Тогава ще видят кон боб яде ли.А Борисов ще се отметне както е като до сега от тях.Гласувайте за Герб *** държавни,защото ако паднете от власт може и съд да има за вас .
82
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравейте, африканци! Прави икономически подем, качи на връх на палми? Няма прави революция срещу премиер мамун?
81
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Какво стана с оня, когото го съдеха за рекета за суджуците?И той ли се отърва като всички мафиоти на ГЕРБ?"Аз ще ти кажа какво стана. Случайно се оказа, че човекът, когото изнудваха за суджука и който е свидетел по това дело бил ръководител на Организирана престъпна група. Гешев го задържа показно оня ден.Толкова за демокрацията в България!
80
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТИКВATA - ВЪН !!!ТИКВATA - ВЪН !!!ТИКВATA - ВЪН !!!ТИКВATA - ВЪН !!!ТИКВATA - ВЪН !!!
79
4
 
19
 
! Отговори
Тиквата - дисертация преди 4 години
Цитат:Дисертацията на Бойко Борисов се оказа един от най-недостъпните документи в държавата. Търсих я три месеца, а когато я намерих, пътят към нея се оказа миниран. "Моля коментирайте!
78
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Избори сега веднага. Утре. Оставка аааааа ъ
77
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще има ли метрото за Банкя частна спирка до една къща в Иваняне или къщатата ще е преместят до най-близката спирка
76
4
 
1
 
! Отговори
Аз знам преди 4 години
До Вън мръснитсите отбоклуци много - боко, боко боко ..... абе тебе пита ли те някои, карай си живота и не мисли другите, боко, боко, боко .....
75
1
 
8
 
! Отговори
Jo6 преди 4 години
боко, боко, боко ..... няма никой право да говори против теб ......
74
3
 
17
 
! Отговори
- преди 4 години
Африканската чума е опасна за пишман воеводата воене министър!
73
16
 
9
 
! Отговори
Вън мръснитсите от преди 4 години
Сговорна дружина - Бузлуджа оссирра! Защо го наричат честване, а не го нарекат с истинското име - масово ежегодно торене на Бузлуднанската гора. Не им стига медийното замърсяване, ами и в планината се качиха да мърсят и словоблудстват.
72
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това сега жирналистическа провокация ли е ? Само преди час имаше статия с глупавите коментари на този другар , за какво сега повтаряте ?
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Чужди езици?Как да не знае Знае - убави
70
10
 
6
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Анонимен 60 Клетвите на Нинова за чумата по прасетата настигна ГЕРБ. Колкото по зле за държавата , толкова по добре за БСП.
69
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бойко махай се!
68
4
 
16
 
! Отговори
Веган преди 4 години
ЗеленЧУК спри се!И изчезни завинаги!Ти си срам и ПОЗОР за България!
67
4
 
15
 
! Отговори
Наши езици преди 4 години
До Чужди езици?Ееее, как общува?Със потупвания, пощипвания, оцуква баба Меркел!
66
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
G-n B.B. sprete nai-posle s vashite gluposti.V kakvo se izrazjava podema ?! Na 1-vo mjasto po koruptsija,po prestapnost,po bednost,po smartnosi,po chalga,po negramotnost..!!Spiram! Eh Bi-bi,Bibi.!!!
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Населението е обхванато отГастроЕзофагиалнаРефлукснаБолест - демек vomitu
64
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиkвунь е бесен, може да получи удар и *** като cвиня! А после мавзолей или загробване в полето?