Престрелки Борисов – Нинова: На БСП не им отива да говорят за въстания!

Страната е в икономически растеж и подем, настоя премиерът
Обновена: 30 юли 2019 13:51 | 27 юли 2019 18:33,
200

На БСП не им отива да говорят за въстания при икономическия растеж и подемът, който има държавата. Това каза премиерът Бойко Борисов във връзка с думите на лидера на БСП Корнелия Нинова на събора на Бузлуджа, че народът трябва да се изправи, за да падне ГЕРБ.

„Борисов управлява не защото може и не защото народът го иска и го харесва, а заради страха, в който държи народа, заради апатията, която предизвиква с политиката, която води. Нашият политически опонент е ГЕРБ, но нашият враг е страхът и нашата задача е да отидем до всеки - беден, слаб, онеправдан и унижен, да му подадем ръка, да му кажем: „Народе, изправете се“, и те ще паднат“, каза Корнелия Нинова на Бузлуджа.

Министър-председателят обърна внимание, че будителите на народа в лицето на учителите и директорите, присъствали на срещата на Асоциацията на българските училища в чужбина, в която се включи по-рано и той, са били благодарни за направеното от правителството.

Още по темата

"Учителите, директорите от чужбина колко време чакаха за снимки и колко хора благодариха за направеното от правителството. Като отговор й пуснете това, защото от техните въстания и тази археология е била под земята", каза премиерът във връзка с социализацията на западните пропилеи на Римския форум на Филипопол, чийто напредък той инспектира заедно с кмета на Пловдив Иван Тотев.

"При този икономически растеж, при този подем, който има държавата да говориш такива неща - не им отива", посочи премиерът. Борисов пожела на социалистите в тази жега да се приберат живи и здрави от националния събор на левицата на връх Бузлуджа. Министър-председателят отбеляза, че там има доста възрастни хора.

"Внимателно да карат, защото са натоварени магистралите. Българите се движат непрекъснато. Това мога да им кажа. Виждате градът какъв е бил, какъв става", каза Бойко Борисов за Пловдив. Премиерът заяви, че се знае какви са БСП и как са управлявали. "Опозицията нека си говори", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тодор Живков е велик. Всичко правеше правилно. А Борисов е имитатор.И герб го знаят Под сурдинка ми споделено
102
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой чул ли е една лоша дума за другаря Тодор Живков от този? Комунистите, комунизма, а другарят Тодор Живков добър и мъдър. Учил се от него. Кои са били лошите комунисти - Луканов и Младенов, които свалили на 10 ноември 1989 година добрият другар Тодор Живков.
101
6
 
11
 
! Отговори
четник без пишка преди 4 години
На борба. Да си върнем България.
100
19
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
Преди 30 години бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, икономически подем, заводите никнат като гъби, бъгларинът се замогна, забогатя, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300 годишна история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.
99
3
 
13
 
! Отговори
Иванчо преди 4 години
ха ха,в коя битка е спечелил генералското прозвище.Няма мирно,строй се,преброй се
98
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мамят ни застрахователи с по скъпи задължителни застраховки заради 15 братчеда и майстори от същите братчеди ни рекетират с ремонт на покриви и улуци за тях е подема на ГЕПИ
97
3
 
18
 
! Отговори
чарли преди 4 години
Голям подем,увеличиха ми пенсията с 12 лв.
96
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Найдобре да се раздели страната на две.Ханство Герп и останалите.Всеки да се издържа сам и да си плаща данъци на своите.Сега има разминаване-харчат чужди пари.
95
17
 
5
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 4 години
Напред Генерале!!! Най-великия лидер, който България е имала.
94
15
 
6
 
! Отговори
Зъл пърт преди 4 години
Всички национални катастрофи на които съм свидетел през последните 35 години са все при управлението на Червените- режим на тока, купони за бензин, купони за хранителни продукти,фалит на банки и предприятия мастодонти управлявани от комунисти, заплати по 5$! 100% случила се истина! Дойде някой и оправи икономиката и Червените пак се овълчат за власт. Моля, моля - никога вече!
93
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що сте без каски бреНе вие ли страх че нещо ще удари голата т.икваЩо не спазвате охрана на труда
92
4
 
8
 
! Отговори
ж преди 4 години
Махайте се , закрихте ми фирмите, а не ми плащате осигуровки 7 години, мошенници
91
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Доган веднъж се оплака в Народното събрание. Голям резил, но безкраен.
90
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наглите червени кокошки просо (власт, заменки и други далаверки) сънуват
89
6
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ=Не е Мафия преди 4 години
Тиквата е гордост за България,а Цветанов е завършил математическа гимназия.
88
5
 
15
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Борисов:На БСП не им отива да говорят за въстания!Другарьо Борисов, а на теб отиват ли ти да говориш лицемерни глупости, след като си бил охрана другаря Живков?
87
11
 
5
 
! Отговори
mr Starbucks преди 4 години
Ако днес,всичките 40 000 бузлуджанчета,са пуснали по 2 лева в една касичка,може да се направи дарение за възрастни хора в беда.Но, ако всичките тези са пуснали по едноговн0, на планината, ще и дойде в повече.
86
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само тогава,когато Герб паднат от власт може наистина да има съд за виновниците за сегашната национална катастрофа.Но не БСП ще го направят,а онези които са истински българи.
85
3
 
13
 
! Отговори
Тръмп, Доналд Дж. преди 4 години
Този Комунист Никога Няма да Стъпи в Белият Дом, с Всички Останали Европейски Лидери Вече се срещах многократно!
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си чел /чувал предсмъртното писмо на Левски ?