Сидеров се закани: Аз направих Кошлуков шеф, аз ще го сваля!

"Бойко да каже редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка"
Обновена: 5 окт 2019 18:53 | 5 окт 2019 18:45, Анисия Иванова
131

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Както бях решаващият фактор Кошлуков да стане директор на БНТ, така и аз ще го сваля. В понеделник от 11 часа протестът на "Атака“ пред телевизията продължава." Това заяви лидерът на партията Волен Сидеров, на когото миналата седмица генералният директор на телевизията Емил Кошлуков забрани достъп до ефир заради скандалното му поведение в предаването "Референдум“ във вторник вечер.

От решение на УС на БНТ стана ясно, че забраната ще е в сила, докато лидерът на "Атака" не се извини писмено за отношението си към Националната телевизия и нейните служители.

Снощи участието на националиста в "Панорама" беше отменено. Според Сидеров това е цензура, а генералният директор на БНТ е нарушил Споразумението за отразяване на предизборната кампания, което лично е подписал.

"Вчера 5 часа стоях, без да седна, без да пия вода, без да ходя до тоалетна, пред бариери с вериги пред телевизията. Такова унижение досега не съм претърпявал! Да ме държат като нелегален мигрант. Това е непростимо!“, възмути се Сидеров пред "24 часа".

Зарече се, че няма да остави нещата така и ще се бори за правата си - така, както го е правил по времето на комунизма, когато се е сражавал за демокрацията, плурализма и правото да казваш мнението си.

"Бойко да каже това редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка и да се гаврят с мен - народен представител, на чиято карта пише, че може да влиза навсякъде на публично място? Да кажат и главният прокурор Цацаров, и президентът Радев!“, призова Сидеров.

Той заяви още, че няма да пропусне утрешния ден, когато ще се яви на заседанието на ЦИК, за да пита членовете на комисията защо прилагат двоен стандарт - като им пише писмо, в което подава сигнал, че е спрян от участия в БНТ - нещо, което противоречи на закона и на сключеното споразумение за отразяване по време на кампания, те му отговарят, че не са страна. А наред с това го глобяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
8
 
! Отговори
Драг зрител преди 4 години
Сидеров и Кошлуков разиграват пореден плосък театър. Сидеров си помпа миниатурния с дежурните скандали, а Кошлуков се преструва на стожер на морала. Къде ли си е заврял средния пръст?
35
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров е прав! ДПС-ГЕРБ налагат голяма цензура!
34
5
 
12
 
! Отговори
МИСЛЕТЕ преди 4 години
Само Атака са против концесията за златото.А всъщност това се крие.
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров е прав! ДПС-ГЕРН налагат голяма цензура!
32
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз винаги като наближат избори и се кандидатира за нещо почва да прави простотии явно за да не го изберат че тогава.ше трябва да работи...
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз горкия защо изобщо го отразявате...всички го знаят , че е пълна откачалка. Добре, че повече парламент няма да види
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двамата сте един дол дренки-милиционерски доносници през комунизъма и социализъма!
29
6
 
10
 
! Отговори
казах преди 4 години
Мнозинството отряза Атака за разваляне концесиите за добив на златоЕто, това ми коментирайте служебни писачи и глуп..аци и хора с умчета като лешник, а не някакъв измислен скандалец, какъвто се случва навсякъде в нормалните държави, че и в парламентите.
28
9
 
10
 
! Отговори
ТАКА И НЕ РАЗБРАХ преди 4 години
Защо Кошлуков не се появи?От какво го беше страх?ХИЛЯДИ БЯХА НА ПРОТЕСТА
27
5
 
6
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 4 години
Volen Siderov....Rob na egoto si ...Pulen ***....asosialen ...patalogichen sluchay! ...
26
6
 
12
 
! Отговори
Вихър преди 4 години
Да махнат Кошлуков от БНТ и да вкарат Воленчо в кауша!Win-win ситуация.Какво като е депутат?Не знаех че може да влиза където си поиска?
25
3
 
6
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 4 години
...BOLEN VOLEN NEDOVOLEN DOLEN .....TOY LI SHTE ZASHTITAVA INTERESA NA SOFIYANCI???.....BOLEN GANYO SIDEROV....PAZI BOJE BULGARIYA OT BULGARI KATO VOLEN...
24
4
 
14
 
! Отговори
Волен се изтърка и преди 4 години
Днеска се учреди партийката на новия му заместник Слави Трифонов !
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точният термин е "социопат"!
22
2
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Политическият гей Болен щеше и Бойко да сваля, но какво се получи - направи му ибрикова хватка. За това да се готви и Кошлуков!
21
4
 
8
 
! Отговори
умен преди 4 години
До Анонименне са се изселели само, а доста са се " редуцирали" в земята, за радост на кукловодите, а иначе естествено, че това предаване и другите подобни нему не са пряката причина, те само поддържат с;ценария, толкова ли е сложно това, което казвам. Хората по света се бият по студията, а не спят с такива *** глави, обявени за социолози, политолози, анализатори, шефове на щабове и тям подобни празни хора службогонци. Сидеров да ни е проблема...
20
6
 
29
 
! Отговори
панаири,панаири преди 4 години
То и без това държавата ни е един огромен цирк , ама тоз циркаджия ни идва в повече ! Омръзнал ни е до безкрайност с npocmaшките си изпълнения !Лошото е ,че от такива лuгоmuu потърпевшите сме всички ние .
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Белото не прощава...
18
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затворете му лъжливата уста с кроше, като пред НАТФИЗ.
17
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До " умен" Като ти е скучно не го гледай ,но защо смятащ ,че останалите хора са длъжни да гледат и търпят изцепките на един самозабравил се тип , както и останалите участници в предаването са длъжни да му слушат подигравките ?? Като е скучно предаването ,то ли е причината 2 мл. българи да се изселят и точно пък Сидеров с това си поведение ще ги върне ??????