Сидеров се закани: Аз направих Кошлуков шеф, аз ще го сваля!

"Бойко да каже редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка"
Обновена: 5 окт 2019 18:53 | 5 окт 2019 18:45, Анисия Иванова
131

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Както бях решаващият фактор Кошлуков да стане директор на БНТ, така и аз ще го сваля. В понеделник от 11 часа протестът на "Атака“ пред телевизията продължава." Това заяви лидерът на партията Волен Сидеров, на когото миналата седмица генералният директор на телевизията Емил Кошлуков забрани достъп до ефир заради скандалното му поведение в предаването "Референдум“ във вторник вечер.

От решение на УС на БНТ стана ясно, че забраната ще е в сила, докато лидерът на "Атака" не се извини писмено за отношението си към Националната телевизия и нейните служители.

Снощи участието на националиста в "Панорама" беше отменено. Според Сидеров това е цензура, а генералният директор на БНТ е нарушил Споразумението за отразяване на предизборната кампания, което лично е подписал.

"Вчера 5 часа стоях, без да седна, без да пия вода, без да ходя до тоалетна, пред бариери с вериги пред телевизията. Такова унижение досега не съм претърпявал! Да ме държат като нелегален мигрант. Това е непростимо!“, възмути се Сидеров пред "24 часа".

Зарече се, че няма да остави нещата така и ще се бори за правата си - така, както го е правил по времето на комунизма, когато се е сражавал за демокрацията, плурализма и правото да казваш мнението си.

"Бойко да каже това редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка и да се гаврят с мен - народен представител, на чиято карта пише, че може да влиза навсякъде на публично място? Да кажат и главният прокурор Цацаров, и президентът Радев!“, призова Сидеров.

Той заяви още, че няма да пропусне утрешния ден, когато ще се яви на заседанието на ЦИК, за да пита членовете на комисията защо прилагат двоен стандарт - като им пише писмо, в което подава сигнал, че е спрян от участия в БНТ - нещо, което противоречи на закона и на сключеното споразумение за отразяване по време на кампания, те му отговарят, че не са страна. А наред с това го глобяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яяя,тоя явно е пробвал от новите амфетки за които пишат по екектр.вестници!
15
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идват избори и сидеркага пак театъра. Едно и също всеки път. Не разбраха ли тея неговите фенове що за стока е тоя ***.
14
3
 
23
 
! Отговори
Тео Ангелов преди 4 години
Извини се бе, извини се бе.................
13
15
 
27
 
! Отговори
умен преди 4 години
Не разбирам само едно. Какво, което каза оная вечер Сидеров не е истина? А иначе това смъртоносно скучно предаване е на двайсет и косур години и през това време България намяла с два милиона овека. Вероятно ще е същото със същата водеща и същите послушковци и след двайсет години, кгато сме вече три милиона.
12
16
 
11
 
! Отговори
Разликата преди 4 години
Между Сидеров и Кошлуков:Първият се е клел да брани Родината и е целунал знамето пред строя. Вторият е целувал дисципаджийски к....
11
6
 
12
 
! Отговори
??? преди 4 години
И двамата не биват.
10
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е грубо и арогантно поведение на Сидеров и хората около него. Не желаят да спазват никакъв регламент. Държавата трябва да се намеси срещу тези терористи.
9
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пътник си вече г-н Сидеров! Народа няма да ти прости Че изкуствено поддържахе със Симеонов Борисов във властта!Или не ти е светнало още? Ще ти светне! Избори идват. И то истински избори А не като вашите до сега!-:) Подготвяйте си " документите" за пенсия!
8
7
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
български патриотизъм!
7
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво шмърка тоя Волен?Той като заволнее няма спирачка.
6
2
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 4 години
Да го не пеене пак някой
5
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клоун.
4
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров се изчерпа, задействан е план Б - Слави Трифонов.
3
9
 
21
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Ти Сидеров, се държиш пред камерите като ***!Не прехвърляй обстоятелствата от болната на здравата глава!
2
6
 
23
 
! Отговори
Барселона преди 4 години
Много си крив...Сидеров...отдавна е време да влезнеш в час ,но...
1
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чичо Волен по-принцип прав за кражбите на ВМРО/Патриоти и компоти но не е това начина да бъде изкарано на бял свят! Застреля се сам в краката!!!