БСП: Разумната партийна субсидия е 8 лева

Искат 6000 хил. лева за дете за онези, които се осигуряват и работят
Обновена: 20 ное 2019 21:49 | 20 ное 2019 21:37,
44

Депутатите от БСП предложиха партийната субсидия да стане 8 лева на глас. Достатъчна ли е тази сума?

"Ние сме направили нашите изчисления, според това какви са резултатите ни от изборите, каква ни е представителността в държавата, какви са ни задълженията, които имаме като партия и начина, по който можем да популяризираме политиките.  Считаме, че 8 лева са една разумна партийна субсидия, с която бихме могли да водим нормален политически живот", заяви депутатът от БСП Таско Ерменков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че от партията предлагат не само да се промени размерът на субсидията, но и да отпадне неограниченото финансиране на партиите, което не е от държавата.

"Ние с ГЕРБ имаме кардинални разлики във воденето на политиката и разбирането какво е социална политика и какво е политика в полза на хората", коментира Ерменков като продължи, че искат данъците да се формулират с мисъл за обикновения човек.

"Искаме акцизът на стоки от първа необходимост, като мляко, месо, хляб, яйца, да бъде намален на 5%, което ще помогне на хората да имат достъп до тях", подчерта депутатът в предаването "Денят ON AIR".

По негови думи трябвало да започнем постепенно да се опитваме да задържим младите в България.

"Предлагаме младите да се привилегировани, а онези, които са с деца да бъдат подпомагани".

От партията искат 6000 хил. лева за дете за онези, които се осигуряват и работят.

Ерменков коментира и разликата между прага на бедността и минималната пенсия. Той заяви, че е необходимо преизчисляване. По негови думи най-ощетени са хората, които са построили България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И един лев ви е много Връщайте надзетата субсидията бе червени....
16
2
 
1
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
На Комунистите !
15
1
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Ерменков, пари не ви стигнаха на *** ! Изядохте я тая държава от 1944 досега!!!
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който иска увелипаване на партийната субсидия е редно да поиска нов референдум и преди него да агитира за увеличаване на субсидията. Така направи Слави!Така да процедира и БСП!
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много гладни тея червените бе - първо реваха да управляват държавата(хазната) - греда!После реваха да управляват София(бюджет 1 млрд.).Сега паднаха до нивото да реват за партийни субсидии.Що не вземат да се самозакрият и ще си решат проблема,.. и най-вече проблема на България с тяхната наглост.Закривааай!!!
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЦП-то ур ли имаха в устата когато се гласуваше на референдум партийна субсидия = 1 лев. Защо тогава не агитираха сред народа за 8 лева, а си траеха като утки. Ами как защо - защото са демагози и популисти. Искат някой друг да им вади кестените от огъня, а после червените неблагодарници да го оплюят че искал да харчи народни пари.Абе, защо само комунистите реват за по-голяма субсидия!? Да не би бизнесмените-спонсори да са следственни или в затвора. Май има едни такива!?
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво стана с милиардите, които откраднахте със заменките?В кои офшорки ги изнесохте?
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според комунделите те се били развивали с тези пари. Как се развиваш като купуваш гласове, или си правиш реклама по избори, или плащаш на *** да акат в нета!? Защото тези пари се харчат само за това.
9
0
 
10
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
Демографската криза започва от към 70те. Или, от както царя пада от власт. 179 хиляди раждания на година, след 53та има 100 хиляди и още 110 хиляди аборта. Така е, също вкараха жените да работят. А това беше голяма грешка. Няма как жена да учи, после да работи и деца да ражда. Или едното, или другото.
8
0
 
13
 
! Отговори
? преди 4 години
За какво ни с нашите данъци да плащаме на БСП да купува гласове?
7
0
 
15
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Тръгнал косС дълъг носДа събира членски внос.
6
0
 
18
 
! Отговори
Тези ли? преди 4 години
Най-напред започнаха война срещу генофонда на България, внасяйки от съседните държави над 300 000 роми.После докараха нещата дотам, че в България започна демографска криза (от 1985 г.!).След това ограбиха държавата, като трансформираха подарената им политическа власт в икономическа.Сега апелират ... Ама баламите свършиха.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анорак преди 4 години
Като не можете с 1лв-отивайте си .Народа може и без Вас.
4
0
 
17
 
! Отговори
КОЛЕВ преди 4 години
ГЕРБ се съобразиха с референдума, съобразете се и вие!
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз така мисля, но референдума си каза думата!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На създадената през последните 30 години политическа каста и се услади да живее на гърба на народа.А не трябва да е така, ако народа ги харесва ще членува в партиите им и ще се издържат от членски внос.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уг, аз имам друго виждане за разумност...