"Атака" за Джамбазки: Шофирал е пиян, защо се омаловажава?

Каракачанов и Борисов да излязат с позииця, искат от партията
Обновена: 13 дек 2019 13:57 | 13 дек 2019 11:24, Камелия Цветанова
36
"Атака" за Джамбазки: Шофирал е пиян, защо се омаловажава?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатите от "Атака" се възмутиха, че обществеността не е била информирана за това, че евродепутатът Ангел Джамбазки е бил хванат да шофира пиян.

Десислав Чуколов дори заподозря, че ще има опит да се омаловажи случая, така че Джамбазки да избегне затвора и просто да се отърве с глоба.

Още по темата

"Сигурно сега ще плати 1000 лева глоба, а какво е това за него с огромната му заплата на евродепутат“, скочи Чуколов.

По думите му кръвната проба на Джамбазки е била взета във ВМА, която е под ръководството на вицето Красимир Каракачанов, който е и партиен шеф на евродепутата.

Чуколов дори заподозря, че именно, за да избегне неудобни въпроси около инцидента, Каракачнов е отложил участието си в парламентарния контрол в петък.

Той поиска и премиерът Бойко Борисов да излезе с позиция по въпроса, защото е бил казал, че Джамбазки му е любимият политик извън редиците на ГЕРБ.

Според Чуколов сега е моментът Борисов да каже дали още евродепутатът му е любимец, или да се разграничи от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
16
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"Джамбазки да избегне затвора и просто да се отърве с глоба"Има ли някой в затвора заради шофиране в нетрезво състояние (освен ако е участник в ПТП)?
2
2
 
40
 
! Отговори
Жо преди 4 години
ПРАВИЛНО е да се каже открито- Джамбазки е карал ПИЯН, а не да умаловажават случая чрез игра на думи "след употреба на алкохол".Това едва ли му е за първи път, просто до сега не са го хванали.Морално е, ВМРО да се разграничат от него и да поискат оставката му от ръководството на партията и от евродепутатството.Само че, за българските политици думата "МОРАЛ" е непозната.
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Главният комисар като го питаха по алфа с колко точно е карал пиян първо каза 1 5 после като го питаха какви ще са последствията почна ами може да не е е 1 , 5 а между 0, 5 и 1 промил :D