Гешев за Радев: В момента няма разследване около президента

Той бе категоричен, че няма нищо лично в действията му
2 фев 2020 18:45, Нели Христова
187
Гешев за Радев: В момента няма разследване около президента
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев обяви, че в момента няма разследване около президента Румен Радев.

"Няма разследване около президента в момента. Главният прокурор беше сезиран от наблюдаващи прокурори, според които има неяснота по приложението на чл. 103 от Конституцията. Това, което направих е действие на институционално ниво - сезирах Конституционния съд. Тоест няма нищо лично в това. Аз питам Конституционния съд по въпросите, които са ми поставени от наблюдаващите прокурори. Какво трябваше да направя с това дело, което постъпи при мен от наблюдаващите прокурор – да го скрия, да го унищожа? Постъпих по единствения възможен начин - да сезирам КС и чакам отговор",  това заяви главният прокурор Иван Гешев във Варна. Думите му бяха по повод питането до КС от началото на седмицата за имунитета на президента, пишат "24 часа".

Гешев отново припомни, че прокуратурата няма лични битки и лични влагове, както и главният прокурор, а от действията на прокуратурата са недоволни всички, към които тя се е насочила, за да ангажира тяхната наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 83Този прякор му го измисли Пеевски.
86
5
 
9
 
! Отговори
Нарко пласьор преди 4 години
Тоя Гешев много почна да ме дразни
85
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората бързат и искат проверки по високите етажи, но всеки трябва да знае, че нещата не са така прости. Гешев показа, че е от вида "прочути мъже", съчетаващ хладнокръвие и решителност. Заедно с Герб ще постигнат чудесни резултати.
84
6
 
17
 
! Отговори
БСП преди 4 години
Смърт за Гешев, фалшивия прокурор!!
83
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е играл по свирката на Боко Суджука, не е прокопсал за дълго.
82
3
 
32
 
! Отговори
Гешев преди 4 години
Удрят само който са му поръчали. По комунистко-фашистки тертип. За 2 дена установи, че "Черепа" е организиран бандит, изнасилвач и сериен убиец.За Костов, Доган и Цв. Цв. Гешев не е и чувал.
81
3
 
13
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До БСП: Пак ли гербаджийски тролски номера. Като пишеш за Ахмед Доган, защо си сложил псевдоним "БСП" ? По време на управлението бат'ти Бойко ли купи Ахмед Доган ТЕЦ-Варна или на някой друг? И с кого гласува парламентарната група на ДПС когато се приема бюджета на Бойковото правителство? Винаги с ГЕРБ. Но май дойде време когато Доган вече вижда, че на Бойко му се люлеят краката.
80
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АТАКИСТ"Тиквата, тиквата" ама "тиквата" ви го "натикви"!!
79
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гъбара като е решил да гради имидж и реноме, да пробва да обвини някой отговорен политик от ГЕРБ, или ДПС!Кеф ти Суджука, кеф ти Ушев Цецо - Имотния, кеф ти Пепи Москов - наркомана, кеф ти *** Московски, кеф ти Христо Бисеров!Тук виждаме просто УПОТРЕБА на репресивен държавен орган, каквато е прокуратурата, за разчистване на политически сметки, тъй като Баце се е разпищол и си мисли, че всичко му е бащиния и му играе по свирката!Но! Колелото се върти, днес сте горе, утре ще сте доле!
78
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Домусчиев в списъка ли е?
77
1
 
23
 
! Отговори
герп преди 4 години
Както каза дрогарката мента стоянова,през 2019г българете са дали 1 млрд за лотарийни билетчета.А можеха да ги дадат на тях...
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Агент Сава ще ви продаде и купи за жълти стотинки докато спите! Само да поиска.
75
3
 
10
 
! Отговори
БСП преди 4 години
Ахмед Доган ( Аллах да му наспори години) е бог за всички Българи!! Българите си го пазят както и протежето му Г-н Пеевски. Ако някой им посегне в България ще има революция!!
74
2
 
33
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Гешев, ти вярно ли си поредния клоун на Тиквата? Преди това беше Цецко и оня Мистър Бийн дето го сложи за президент навремето .Жалко за теб, Гешев!
73
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тоа цал ден го вартат ту сас каскет ту сас мутренска прическа. Ало президентино е с 2 000 000 гласуватели Ти с колко гласуватела си. Тиквата с колко гласуватела е. Оная от Крушовица с катъро с колко гласуватела е. Нито един нее събрал 2 000 000 гласуватели. Това е половин българия. По интересното е питаха ли тези дето са гласували за пишман патриотарите и воля дали са съгласни с техните гласове да се поддържа Шлангажията на власт. Не не са съгласни. Щото те не са гласували за Шлангажията.
72
1
 
5
 
! Отговори
степан преди 4 години
Джентълмени удачи на чист български наслука.
71
1
 
18
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
Да не забравя и хидроинженери с фес също.
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо слушаш бе на Мамин Шиши мекерето
69
6
 
4
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
В момента наистина няма, но за в бъдеще не се знае, може и да има.
68
3
 
20
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
Гешев, ако докажеш далаверите покрай санирането, строенето на пътища и естествено да опандизиш замесените по случая Мишо бирата и ало Банов съм, ти ставаш всенароден любимец.