Гешев за Радев: В момента няма разследване около президента

Той бе категоричен, че няма нищо лично в действията му
2 фев 2020 18:45, Нели Христова
187
Гешев за Радев: В момента няма разследване около президента
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев обяви, че в момента няма разследване около президента Румен Радев.

"Няма разследване около президента в момента. Главният прокурор беше сезиран от наблюдаващи прокурори, според които има неяснота по приложението на чл. 103 от Конституцията. Това, което направих е действие на институционално ниво - сезирах Конституционния съд. Тоест няма нищо лично в това. Аз питам Конституционния съд по въпросите, които са ми поставени от наблюдаващите прокурори. Какво трябваше да направя с това дело, което постъпи при мен от наблюдаващите прокурор – да го скрия, да го унищожа? Постъпих по единствения възможен начин - да сезирам КС и чакам отговор",  това заяви главният прокурор Иван Гешев във Варна. Думите му бяха по повод питането до КС от началото на седмицата за имунитета на президента, пишат "24 часа".

Гешев отново припомни, че прокуратурата няма лични битки и лични влагове, както и главният прокурор, а от действията на прокуратурата са недоволни всички, към които тя се е насочила, за да ангажира тяхната наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
23
 
! Отговори
== преди 4 години
Ясно е какво ти наредиха в Америка. Никаква тръба до Сърбия, удряш президента, вземаш парите на черепа, сигурно има и още ще видим. Ама народа какво мисли тепърва ще стане ясно. Вашите протежета от ПИК се уплашиха и изключиха коментарите. Все пак въпреки че 80 процента са *** възможно е нещата да се променят и България да е преди всичко.
126
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да започне разследване веднага!!! Щом не си подава оставката с добро...импийчмънт до дупка.
125
23
 
10
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 120А пък при БСП спираха еврофондовете, защото беше грозна кражба без мярка...
124
12
 
19
 
! Отговори
каскет преди 4 години
Носи каскета, защото без него изглежда на едно голямо и дебело бебе. Освен рядката брада, няма нито една друга черта на полов дисформизъм. Или има липса на тестостерон, или има доста естроген. Прилича ми на някакъв мамин, който реве за близалки.
123
1
 
23
 
! Отговори
БЕЗУМИЕ преди 4 години
До Анонимен НИТО ЕДИН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ! НИТО ЕДИН .САМО СКЛЮЧЕНИ СПОРАЗУМЕНИЯ
122
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Измамата Гешев!!!За седем години в СГП, Гешев няма нито един внесен обвинителен акт, само споразумения с престъпници! НИТО ЕДИН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ! Разбирате ли какво означава това?! Все едно лекар, който не е излекувал нито един пациент! Все едно артист, който не е участвал в нито една пиеса! Гешев е най-голямата измама в съдебната ни история!
121
3
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Бон шанс,Гешефтче!
120
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Забъркват ,забъркват ,коктейли от п.мия ,лъжи ,демогогия .Сън не ги лови . Работят денонощно .
119
1
 
16
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП -МИЛИАРДЕРИ преди 4 години
До Червените милионери А ЧЕРВЕНО -СИНИТЕ КОМУНИСТИ ? НАЙ БЕДНИ ,КОРУМПИРАНИ ,БОКЛУДЖИИНИЦАТА НА ЕВРОПА ,ВЪЗДУХ,ВОДА ,ТУРСКИ ПОТОК ,ОРЪЖИЕ ИДИЛ, 35 МИЛИАРДА ЗАЕМИ ,СМЪРТНОСТ 1 В СВЕТА ,СОЦИАЛНО СЛАБИ -ПРАВИЛЕГИИ ПОМОЩИ ,БЕЗПЛАТНА ЮРИДИЧЕСКА ПОМОЩ, ЛЕЧЕНИЕ ,ВОДА ,ТОК ,...
118
16
 
15
 
! Отговори
Червените милионери преди 4 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
117
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия ще вампирясат ,спиритни сеанси с дяволите ,и баба Яга ще правят ,ама няма да спрат да бъркат коктеили от по .мия и ,,съмнения ,подозрения срещу Президента .Основната им задача е да се ВНУШИ, ЧЕ ИМА НЕЩО.....Важното е да омаскарят Президента ...ТИПИЧНО ЗА ГЕРБ-БКП и ДЕМОКРАЦИЯТА И ЦЕННОСТИТЕ И. И НЕ ТРИИТЕ КОМЕНТАРИТЕ ,ДРУГАРИ ДЕМОКРАТИ . Бетер сте ,*** .По по.дли и от тях !
116
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати, с ГЕРБ на власт от 11г и сме най-бедната държава в ЕС!!! Уау какви видими резултати !
115
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хубаво че модовете в сайта взимат хубави пари, но какво ще кажат за останалото население.Така наречените от тях *паци или простаци взимащи около 2000 минимум.Между впрочем никой не ви завижда за това, особенно ако твърдите че сте ИТ.То е ясно кой ви подкрепя, няма тайни във Варна, но да твърдите че сте ИТ щото сайта е ваш е смешно :)
114
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герб/ДПС/БСП ни клатят 30г... Вие къде живеете бе хора,аа да в гетото на ЕС
113
1
 
26
 
! Отговори
Някой те преди 4 години
излъгал яко защото си новобранец нагази яко в калта .Военен съд трябва за вас.Издаваш военни тайни.
112
5
 
21
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП преди 4 години
До Анонимен 114 Щото ГРЕБ не са *** ,,ама намат нито един *** в Партията ви. Затуй се о. .р .аха навсякъде и във всичко .Дажи и с б. к.лука .
111
2
 
2
 
! Отговори
Хе хе хе преди 4 години
До До 103 объркал си се КУКУ ? НЕ Е ВРАТ, А ШИЯ .
110
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БСПама това бесепарите нямате грешка. Хем си знаете какво всъщност представлявате хем най - нагло сочите с пръст Че даже и заплашвате със смърт. Мените вида си но не и нрава си. Затова България никога няма да излезе от калта. Защото старите *** искат да правят нов бардак. Ама то така не става. То да сменим правителството, но не с такива като вас.
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 109Отдавна си го мисля, просто съм редовен така да се каже от няколко месеца.
108
4
 
22
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Колкото и да *** Герберите - няма нито един осъден за Корупция в България .НЯМА .Мисля че това ще се промени след следващите Избори .