Радев в атака: Борисов напълнил зайчарника със скандали

Бил изпаднал в управленско безсилие и заради него атакувал президента
Обновена: 17 фев 2020 15:32 | 17 фев 2020 13:30, Камелия Цветанова
838
Радев в атака: Борисов напълнил зайчарника със скандали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев за пореден път остро нападна премиера Бойко Борисов като го обвини в безсилие и опит за прехвърляне на вината за изтеклите СРС-та от негов разговор с командира на ВВС ген. Цанко Стойков.

Още по темата

"Г-н Борисов се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги, ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели - указва на прокуратурата кого да "размаже”. Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи. В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода”, коментира Радев.

Според него скандалите, кризите, разкритията за гранд-корупция, растящото недоволство ежедневно разголвали управленското безсилие на Борисов.

"Но драмата му е, че осъзнава факта, че този път номерът за пречистване чрез подаване на оставка, най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му. Затова аз напълно разбирам и неговата растяща нервност", коментира още държавният глава.

Преди две седмици Бойко Борисов заяви, че още през декември е свалил доверието си от президента.

"Нямаме пресечни точки, освен безсмислените КСНС, на които нищо не се решава. Декември още казах, че той действа като разединител. Той говори това, което БСП и ДПС говорят. Последните 20 години съм бил по 20 часа в услуга на народа. Съжалявам, че си е изпуснал нервите. Проблемите му не са с правителството, а с други институции", каза още Борисов. 

"По никакви теми не сме работили заедно, че да се чувствам ощетен. Той е разединител на нацията. Ясно разединява нацията, но така е избрал", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


838
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
565
10
 
21
 
! Отговори
Представете си само преди 4 години
Румен *** и Деса *** начело на Президенстка република! И тротоарните плочки Ще имигрират И Конят ще избяга от жълтите павета ;)
564
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смърт на мутрите!Смърт!
563
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гн президент нали знаеш че когато змията уми, ра най много хапе. Другарят от Банкя в предсмъртните си издихания се връща в Мутренските години. На неговите стари години носталгията по младоста и Борческите години е най силна. За 10 години във власта превърна държавата в територия на мутрите. Но пък той ни чул ни видял ни разбрал. Нее познавал Черепа и такива като него въпреки че бяха първи дружки през 90-те. Прави се на ум, рела лисица и играе джобен тенис.
562
9
 
5
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
До ТонкатаКогато бях много малък, имах заложби на художник.Бях може би втори клас и бях изобразил как съветската армия побежждава нацистката, за съжаление мое, бях нарисувал пречупения кръст ( не съм осъзнавал).Учителката грабна показалеца и пред целия клас ме биеше по пръстите.Искам да ти кажа, че аз не мразя никого заради ориентация или политически уклони.Аз не искам да ни управляват скрити комунисти като Бойко.
561
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев е пълен ***, но това се получава като сложиш някой от бсп на власт
560
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 564Радев е силно надценен за поста който заема. -За цели три години той не може да се раздели с казармените си привички.- Цели три години от "независим" се пренърна в капсолиран.- За цели три години той не успя да обедини поне тези които се излъгаха да гласуват за него, а отгоре на всичкото се опълчи на всички институции, без изключение- Цели три години ръси популизъм, който сега му се връща тъпкано.- Сега вместо да си признае, той пита Прокурора, защо почва от него !
559
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
г-н радев не слизайте до нивото на един пожарникар тоя колкото и да се пъне никога няма да стане генерал , той си *** охранител и *** и ще си умре такъв ехооо чакам тъпите милиционери да ме арестуват
558
8
 
24
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Шизофреникът Радеф постоянно "вижда" България или като блато , или като зайчарник...... Вече е пределно ясно , че Радеф е откровен руски резидент и е получил твърди указания да РАЗРУШАВА България , за да може да ни извадят от Европейския съюз и да ни сложат отново под миризливия си ботуш. Не се свени дори да сипе явни закани за преврат !!!
557
8
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Боят настава,тупкат сърца ни-ето ги близо наш'те душмани!Кураж дружина вярна,сговорна-ний не сме веке рая покорна!Бийте братя,Бог е с нас,гербава орда-бой за чест и свобода,за мила рода!
556
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Партията има винаги нещо сексуално.Една кандидатка за кмет беше унижена заради "тишината в спалнята", друга нейна посестрима разведе един бивш военен министър,а сега нивото се вдига - вече и службите са намесени в Първата спалня :-)))
555
12
 
20
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Радев е политически труп... - вони та се не трае...
554
9
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Радев отговаря на определението за настаясшчий ***... - сприхав, озлобен, надъхан... - като Кyрнела и компания...
553
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ си изпяха песента, строиха, откраднаха и нито една реформа. Оценка 3 и малко, да идват следващите.
552
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 555 Дойде му от неговата собствена простотия!Да не забравяме,че Радев е високо оценен,както от свои,така и от чужди експерти,като човек с огромен професионален потенциал,който няма как да не даде отражение и върху поведението му като политик!Това,че многобройните *** бълват епитети и сравнения,чийто смисъл не им е ясен,е още едно доказателство за задушаващата злоба на робските душици,готови да се потят за жълти стотинки и да облизват първия клошарски з.а.д.н.ик!
551
7
 
19
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Бързо викайте на помощ психиатъра на БСП - д-р Николай Михайлов ! Както забелязвате, психиатъра Михайлов и прецедента Радеф говорят като съскат,процеждат едва едва ,през стиснати от омраза и злоба устни , клишета и лишени от смисъл думи , и показват оскъдна наличност на разум и интелект !
550
10
 
20
 
! Отговори
д-р Радева джипи преди 4 години
Радев, мини да ти дам направление за психодиспансера...
549
8
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Радев е вече насред блатото... - няма измъкване... - колкото повече се обажда - повече затъва...
548
6
 
5
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
До ТонкатаГолеми сте ***, признавам ви го...Кажи как си харчиш 15-20 хилядната заплата, понеже само висиш в сайта ( работиш ), просто ми е любопитно...ха ха
547
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чест и почитания г-н президент
546
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само че този е 300 пъти по *** от Плевньо.